Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2022 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/6168369

Керівник проектів, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Запорожье, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний інженер-проектувальник

с 07.2017 по 10.2017 (3 месяца)
ТОВ «ГІП «ГИПРОПРОМ Буд», Запоріжжя (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка проектно-кошторисної документації, нормоконтроль, перевірка патентної чистоти, моніторинг складу проектів, термінів і якості проектування. Супровід узгодження та експертизи проектів, робота з державною архітектурно-будівельною інспекцією (ДАБІ) України. Обстеження технічного стану будівель і споруд, складання звітів. Реалізовано п'ять проектів в Україні.

Головний інженер проекту

с 09.2008 по 02.2014 (5 лет 5 месяцев)
ТОВ "ДЕМЗ-Інжінірінг", Запоріжжя (Проектування, конструювання, виробництво, монтаж)

Розробка проектної і конструкторської документації, нормоконтроль, сертифікація, ліцензування, моніторинг складу проектів і термінів виконання, контроль строків та якості виробництва на заводі і монтажу на місці експлуатації систем пилозолоочистки (електрофільтри та рукавні фільтри для теплових електростанцій (ТЕС), масложиркомбінатів, промислових підприємств); погодження проектної, конструкторської та кошторисної документації; робота зі сторонніми проектними і підрядними організаціями; авторський нагляд; передача проектно-кошторисної документації замовнику; участь у комісіях при здачі об'єктів «під ключ».
Реалізовано ряд проектів в Україні: Запоріжжя, Кіровоград, Вінниця, Полтава, Бурштин, Кривий ріг, Курахове, Зуєво, Маріуполь; Молдові; Туреччині.
demz.org

Начальник відділу нормативної документації та сертифікації

с 11.2005 по 08.2008 (2 года 9 месяцев)
ТОВ "НВП "РІСТ", м. Вільнянськ (Виробництво та постачання вузлів і деталей для "Укрзалізниці"; виконання ремонтних робіт вагонів)

Розробка технічних завдань (ТЗ), технічних умов (ТУ), програм і методик випробувань, нормоконтроль конструкторської та технологічної документації (КД і ТД); сертифікація продукції і послуг; система менеджменту якості по ISO 9000; стандартизація.
ua.kompass.com/c/СЂРѕСЃС,-РЅРїРї-РѕРѕРѕ/ua080622/

Генеральний директор

с 08.2002 по 11.2005 (3 года 3 месяца)
ТОВ НВФ "Версія", Запоріжжя (Комп'ютерна техніка і технології; технічне обслуговування та ремонт; програмне забезпечення; консультаційні послуги та навчання)

Керівництво колективом фірми, особиста участь в розробці (програмування), просуванні, монтажі, сервісі.
version.uaprom.net

Начальник відділу інформаційних технологій

с 08.2001 по 08.2002 (1 год)
ТОВ "ЕМБЕР", Запоріжжя (Виробництво соку яблучного концентрованого)

інформаційно-технічне забезпечення роботи управлінських і виробничих структур фірми (Виробництво соку яблучного концентрованого).

Генеральний директор

с 07.1999 по 07.2001 (2 года)
ТОВ НВФ "Версія", Запоріжжя (IT)

Комп'ютерна техніка і технології; технічне обслуговування та ремонт; програмне забезпечення; консультаційні послуги та навчання.
Керівництво колективом фірми, особиста участь в розробці (програмування), просуванні, монтажі, сервісі.
version.uaprom.net

Доцент, в.о. зав. кафедри "Економічної кібернетики"

с 07.1996 по 06.1999 (2 года 11 месяцев)
Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій (ЗІЕІТ), Запоріжжя (Освіта, наука)

Викладав студентам спеціальностей "Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі", "Економічна кібернетика", "Фінанси і кредит" та інших економічних спеціальностей.
Добре знаю і працюю: комп'ютерні мережеві технології; системне програмування; системне і прикладне програмне забезпечення; операційні системи MS DOS, MS Windows, UNIX, Linux; бази даних.
ttps://www.econom.zp.ua

Старший викладач

с 10.1987 по 07.1996 (8 лет 9 месяцев)
Запорізький державний технічний університет (нині – національний, НУ «Запорізька політехніка»), Запоріжжя (Освіта, наука)

Пройшов шлях: асистент - аспірант - старший викладач; молодший науковий співробітник - науковий співробітник (з науково-дослідному сектору (НДС)).
Викладав студентам спеціальностей "Виробництво і конструювання радіоапаратури" і "Програмне забезпечення засобів автоматики та обчислювальної техніки". У НДС був відповідальним виконавцем по роботах з філією КБ "Електроприладобудування" (нині ТОВ "Хартрон-Юком", м. Запоріжжя).
https://zp.edu.ua/

Інженер-конструктор 3-ої категорії

с 06.1984 по 10.1987 (3 года 4 месяца)
Філія КБ «Електроприладобудування», Запоріжжя (Конструкторське бюро)

Розробка КД, розрахунки на міцність, методичне забезпечення і проведення випробувань виробів на механічні впливи: удар; вібрація; лінійне прискорення; звуковий тиск.
www.hartron.com.ua

Образование

Запорізька державна інженерна академія

Підвищення кваліфікації, Запоріжжя
Высшее, с 2010 по 2010 (2 месяца)

Будівництво. Проектування, будівництво будівель, споруд в складних інженерно-геологічних умовах, сейсмічні райони

Запорізький національний технічний університет

Машинобудівний, Запоріжжя
Высшее, с 1990 по 1993 (3 года)

Аспірантура
Системи автоматизації проектування (САПР).
Захистив дисертацію кандидата технічних наук в ДУ "Львівська політехніка", 1995.

Запорізький громадський інститут патентознавства

Патентознавство, Запоріжжя
Высшее, с 1986 по 1987 (9 месяцев)

Патентознавець Всесоюзного товариства винахідників та раціоналізаторів

Московське вище технічне училище імені Баумана

Машинобудівний, Москва
Высшее, с 1975 по 1984 (8 лет 6 месяцев)

Виробництво літальних апаратів, інженер-механік

Знания и навыки

MS Office Пользователь ПК Користувач ПК Windows Adobe Photoshop 1С:Підприємство MS Project САПР Linux SQL Програмування Adobe MS SQL Server DOS UNIX СУБД MS Visual Studio Сертификация продукции и услуг, лицензирование Моделювання Проєктування

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ Василега Микола Михайлович
Чоловік, 63 роки, народився 15 січня 1957 року, вища освіта (кандидат технічних наук), м. Запоріжжя, Україна, готовий до відряджень
моб. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») - рекомендований засіб зв'язку
Skype: mykola-2
Telegram: @mykola_097

Ключові навички:
Проектна документація; Інженерні системи; Програмування; Проведення випробувань; Патентознавство; Управління проектами; Управління якістю; Математичне моделювання; Договірна робота; Проектно-конструкторська діяльність; Командна праця; Керівництво колективом; Розробка нового продукту; Організаторські навички; Інформаційні технології; сертифікація; ліцензування; Технічне обслуговування; MS Office; MS Project; MS SQL; Adobe Photoshop; MS DOS; MS Windows; Unix; Linux; MS Visual Studio; нормативно-технічна документація; 1C.

Про мене:
Одружений, троє дорослих синів, два внука.
Захоплення: шахи, футбол, програмування.

Відомості про інші роботи:

1. Після закінчення в 1973 році СШ №28 м Запоріжжя працював слюсарем механоскладальних робіт на Запорізькому електроапаратному заводі ВО "Перетворювач", а в процесі навчання в МВТУ - лаборантом кафедри М1.

2. З 07.2017 по 10.2017 (3 місяці) Провідний інженер-проектувальник
ТОВ «ГІП «ГІПРОПРОМ Буд», Запоріжжя (Будівництво, нерухомість, експлуатація, проектування)
Розробка проектно-кошторисної документації, нормоконтроль, перевірка патентної чистоти, моніторинг складу проектів, термінів і якості проектування. Супровід узгодження та експертизи проектів, робота з державною архітектурно-будівельною інспекцією (ДАБІ) України. Обстеження технічного стану будівель і споруд, складання звітів. Реалізовано п'ять проектів в Україні.


Робота за сумісництвом:
1) З серпня 1986 по серпень 1993 працював членом правління ЖБК «Мир», головою (з 1988 року).
2) З травня 1993 по червень 1999 працював в ТОВ "НВФ "Версія", м. Запоріжжя на посаді генерального директора. Фірма працює в галузі комп'ютерних технологій.
3) З вересня 1994 року по грудень 1995 начальник відділу інформатизації ЗАТ (пізніше ВАТ) "Інвестиційна компанія "ІРТА", м. Запоріжжя.
4) З вересня 1999 по червень 2001 доцент кафедри конструювання та виробництва радіоапаратури ЗНТУ.
5) З вересня 2001 по червень 2002 доцент кафедри системного аналізу ДУ «Запорізький інститут державного та муніципального управління» (ЗІДМУ).
6) З червня 2002 року по червень 2004 директор по науці ТОВ "АЛІС КОНСУЛЬТАНТ", м. Запоріжжя - Послуги підприємствам і громадянам: юридичні; консультаційні; захист від вібрацій і ударів; інформаційні; репетиторів; web-дизайн і програмування; інженерні; ремонт комп'ютерної та оргтехніки; міцності і теплові розрахунки; розрахунки систем віброізоляції; системи підтримки прийняття рішень.

Маю певний досвід роботи в банках.
Перше знайомство з цією сферою діяльності відбулося в Пологівському районному відділенні АПБ "Україна" в січні 1993 року.
Проводив роботи по впровадженню програмного забезпечення "Операційний день банку" (розробка ТОВ "АгроІнфоМир") у м. Чернігові та області в системі АПБ "Україна", а також у ряді комерційних банків (1993-1995 р).
Працював за сумісництвом в Запорізькому відділенні банку "Українська фінансова група" за підтримки роботи операційного дня, впровадження та підтримки системи клієнт-банк, зв'язку та автоматизованого обміну інформацією з обласним відділенням Нацбанку України (1997-1999 р).

З березня 2014 року працюю за основними напрямками своєї трудової діяльності як фрілансер, здебільшого віддалено.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты