Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 декабря 2021 PRO

Олег

Завідувач складу, обліківець, ревізор, інспектор з інвентаризацій

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інспектор з інвентаризацій

с 04.2019 по наст. время (5 лет 2 месяца)
Сота Альянс, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Проведення інвентаризацій товарних залишків та основних засобів в мережі мобільних салонів (90 магазинів по Україні). Перевірка дотримання персоналом стандартів безпеки, обслуговування. Перевірка дозвільної документації. Робота у відрядженнях.

ЗавСкладом

с 02.2017 по 04.2019 (2 года 2 месяца)
Фабрика кавових рішень (підрозділ концерну ХлібПром), Львів (Кава, кавові апарати, запчастини, обладнання, миючі засоби.)

Прийом-видача товару, створення переміщень в базі обліку 1с. Облік та аудит. Інвентаризація складу, доставка товарів клієнтам, супровід великих партій, планування та організація вантажних робіт, контроль вантажників.

Образование

Західноукраїнський колегіум.

Монтаж та експлуатація електрообладнання підприємтв та цивільни, Львів
Высшее, с 1990 по 1995 (4 года 9 месяцев)

Дополнительная информация

Гаранджа Олег Орестович

Дата народження: 15.06.1975р.
Освіта: Вища технічна.
Сімейний стан: Одружений.
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
ел. • [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Бажані посади: Інспектор з інвентаризацій, Ревізор, Обліківець, ЗавСкладом.
З 04.19 працюю інспектором з інвентаризацій, відділу аудиту, компанії SOTA Альянс (магазини Київстар, Vodafone, SOTA). Обовязки: проведення інвентаризацій товарних залишків та основних засобів у всеукраїнській мережі магазинів операторів мобільного зв’язку (90 магазинів по всій території України). Перевірка дотримання стандартів безпеки та обслуговування. Здійснення відеонагляду за магазинами компанії. Формування звітів інвентаризацій та відеоспостережень. Робота у відрядженнях.

З 02.17 працював Завідуючим складу у виробничій компанії «Фабрика кавових рішень» проект Кава Концерну Хлібпром Обовязки:Прийом-видача товару, створення переміщень в базі обліку 1с. Облік та аудит. Інвентаризація складу, доставка товарів клієнтам, супровід великих партій, планування та організація вантажних робіт, контроль вантажників.

з 09.15 по 12.16р працював в компанії СМА Світ Мобільних Аксесуарів На посаді продавця консультанта, а потім менеджера з розвитку.
Обов'язки: забезпечення Т.Т. товаром, відслідковування Товарних залишків, моніторинг конкурентів, ціноутворення, Відкриття нових Т.Т., підбір та навчання персоналу

2013р: працював у мережі мобільних салонів «ВУХОКОМ» на
Посаді менеджера з розвитку (відділ розвитку торгової мережі)
Обов'язки: пошук локацій, контакти з власниками приміщень,
Складання і погодження кошторисів та паспорту об’єкту. Весь
Спектр робіт пов’язаних з відкриттям нових Т.Т.

2009-2015рр.: працював у мережі мобільних салонів «ВУХОКОМ» на посаді ст. експерт (керівник магазину)
Обов'язки: Контроль роботи магазину, керівництво та настав-
ництво продавців. Замовлення товару, виконання планів продажу, звіти. Безпосередній продаж.

2002-2009рр.: працював у магазинах мережі “Фокстрот” і “Фоксмарт” на посадах: продавець, старший продавець, супервайзер відділу цифрових технологій.
Обов'язки: Контроль за роботою відділу. Керівництво та наставництво для продавців-консультантів. Виконання планів продажу відділу. Дотримання стантартів обслуговування клієнтів продавцями-консультантами. Дотримання стандартів викладки товарів. Забезпечення ефективної роботи відділу. В моєму безпосередньому підпорядкуванні було 9 продавців. Площа відділу 800м. кВ.

1995-2002рр.: Робота у “Львівтеплоенерго”. Посада: електрослюсар КВП і А, а також майстром дільниці (цех теплової автоматики).

1991-1995рр.: Західно-Український Колегіум, спеціальність “Проектування, монтаж та експлуатація електричного обладнання підприємств і цивільних будівель”.

Знання і навики: Кваліфікована робота з клієнтами-покупцями. Професійна орієнтація в сфері побутової техніки, цифрових технологій і т.п. Вміння надати кваліфіковану консультацію в даній сфері. Керівництво персоналом. Робота з комп'ютером на рівні користувача. Знання іноземних мов: польська, російська.
Маю права та власний автомобіль, готовий до відряджень.

Про себе: Комунікабельний, активний. Маю організаторські здібності та лідерські якості. Відповідальний, організований, наполегливий. Маю бажання розвиватись та підвищувати рівень кваліфікації.

Хоббі: Акваріумістика, активний туризм, рибалка.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: