- PRO
Соломія
Кондитер, технолог
- Рассматривает должности:
- Кондитер, технолог, Флорист
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 21 год
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6341695/
Опыт работы
Кондитер
с 03.2024 по 06.2025
(1 год 3 месяца)
Sugar bakery, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Виготовлення тортів на замовлення, створення різноманітних декорів ( мастика, вафельний, цукровий папір, велюр)
Десерти на вітрину ( чізкейки, макарун, печиво, Шу, трайфли, трубочки, вафлі, бенто, трюфелі)
Кондитер
с 06.2023 по 01.2024
(7 месяцев)
Паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з кондитерськими виробами( мусові тістечка та торти, класика), хлібами та булочками.
Також вміння працювати з пісочним, дріжджовим, заварним, листовим тістом,заготовки для мусових тістечок, кришечок на макарон, ганашів, кремів та різних начинок.
Оформлення тортів із різноманітними начинками та декорами.
Оформлення тістечок на Кенді бари.
Оздоблення десертів на вітрину та корпоративи.
Вміння проводити інвентаризації та слідкувати за термінами продукції.
Кондитер
с 06.2022 по 12.2022
(6 месяцев)
Кундрат, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування борошняних кондитерських виробів по уніфікованих рецептурах, а саме :
Мусових тортів, порційних десертів, робота з бісквітним, заварним, листовим, пісочним та дріжджовими тістами.
Зборка, вирівнювання тортів, та мусових десертів із поєднанням різноманітних смаків.
Вміння виконувати повний цикл приготування круасанів, від замісу тіста, до начинювання, вже безпосередньо готового виробу.
Робота з краскопультом та аерографом.
Створення та розпис новорічних пряників.
Кондитер
с 02.2022 по 04.2022
(2 месяца)
Mitte, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота із замороженими листовими заготовками.
Виготовлення горішків, ягідних тартів, к'юлі,курдів, та начинок для тартів;
Випічка круасанів, та їх декорування;
Виготовлення сінабонів та різні види чізкейків.
Старший кондитер
с 06.2021 по 03.2022
(9 месяцев)
ФОП Храмов, Львів (Виготовлення продуктів здорового харчування, драже, шоколадних виробів та інше.)
Приготування драже по рецептурі, виготовлення шоколадок, та кероладак.
Робота по технологічних рецептурах.
Образование
Лдкхпп нухт
Львів
Среднее, с 2018 по 2022 (4 года)
Виготовлення хлібобулочних, макаронних, кондитерських, борошняних виробів та харчоконцентратів.
Знания и навыки
- Відповідальність
- Комунікабельність
- Доброзичливість
- Здатність до навчання
- Акуратність
- Неконфліктність
- Випікання
- Креативність
- Бажання вчитися і розвиватися
- Адаптивність
- Творчий підхід
- Виготовлення кондитерських виробів
- Робота в команді
- Оформлення вітрини
- Контроль якості продукції
- Дисциплінованість
- Чесність
Дополнительная информация
Проходження курсу "Кенді бар"
Похожие кандидаты
-
Технолог, шеф-кондитер (запуск виробництва, навчання, розробка рецептур, консультації)
Львов, Днепр , еще 6 городов -
Технолог харчової промисловості, пекар, кондитер
Львов, Ивано-Франковск , еще 5 городов -
Пекар
Львов -
Технолог
20000 грн, Львов