Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2022 PRO

Сергій

Керуючий АЗК, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город проживания:
Свалява
Готов работать:
Мукачево

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

начальник автогосподарства

с 03.2020 по 07.2020 (4 месяца)
Свалявські мінеральні води, Свалява (виробництво мінеральних вод)

Загальна організація повноцінної роботи автотранспортної дільниці підприємства, організація та проведення технічного обслуговування та ремонтів автотранспорту, підбір та розстановка кадрів, складання графіків роботи працівників дільниці, контроль за виконанням робіт, організація та контроль за виконанням вимог трудового законодавства, охорони праці та дотримання вимог протипожежної безпеки

Образование

Національна академія внутрішніх справ України

Правоведення, Київ
Высшее, с 1993 по 1997 (3 года 10 месяцев)

Стаціонарно закінчив НАВСУ.

Дополнительная информация

В період з 1987 по 2012 роки проходив службу в органах внутрішніх справ України. Працював на різних керівних посадах, заступником начальника відділу по роботі з персоналом, першим заступником начальника відділу по оперативній роботі, начальником ДАІ декількох районів області.
Після виходу на пенсію, з липня 2012 по квітень 2014 працював в Росії керівником великого автотранспортного підприємства лісової промисловості, колектив якого нараховував 215 чоловік.
Чотири роки поспіль працював за кордоном водієм туристичного автобуса. На розмовному рівні володію польською та словацькою мовами. Добре володію компютером. Маю власний автомобіль.

Похожие кандидаты

Керівник АЗС
Мукачево

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: