Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 января 2022

Олег

Керівник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Довгаль Олег Павлович

11 серпня 1991р.н.
м.Рівне, вул.Млинівська 39/74, моб.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи:
З 15.07.2013 по 28.07.2016 працював в Головному управлінні ДСНС України у Рівненській області. Останній рік працював на посаді інспектора з пожежної безпеки на ПАТ «Рівнеазот». На посаді проводив перевірки на задовільний протипожежний стан на закріплених за мною об’єктах, приймав заліки та проводив навчання по пожежно-технічному мінімуму, також контролював підготовку і проведення вогневих робіт на підприємстві. З 05.08.2016 по 20.12.2018 працював керівником деревобробного підприємства в с. Соловіївка, Брусилівській район, Житомирська область. Штат складав 20 чоловік, в обов'язки входило прийомка, та облік деревини яку закупляли з лісхозів, переробка деревини на пиломатеріали, контроль якості порізкі, сортування та відгрузка замовнику, попередньо знайшовши машину на загрузку, контроль доставкі і термінів виконання замовлення.
З 20.01.2019 по 17.05.2020 займався підприємницькою діяльністю в Польщі реквізити ТОВ INVEST GROUP PL. Напрямки діяльності: будівництво і купівля продаж будівельних матеріалів.
З 30.06.2020 по теперішній час займаюся деревообробкою ФОП Довгаль О П 3346010895,
3 група з ПДВ, штат 7 осіб, закупка кругляка по тендерних площадках, і переробка в пиломатеріал, з обладнання ленточна пилорама і многопил, закриваю діяльність в звязку різкім подорожчанням ціни на кругляк.
Освіта:
Закінчив у 2013році Національний університет цивільного захисту України і отримав повну вищу освіту за спеціальність «Пожежна безпека» та здобув кваліфікацію інженера з профілактичних робіт.
Додаткові навики:
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point), навики роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail (Outlook Express), знання оргтехніки (принтер, сканер), досвід спілкування з людьми.
Знання мов:
Англійська — средній
Російська — добре
Українська — добре
Польська — средній

Особисті якості:
Володію відмінними аналітичними та організаторськими здібностями, високою працездатністю, умінням налагоджувати контакти, методами переконання, навиками планування і організації робочого часу, комунікабельний, уважний, дисциплінований, наполегливий, відповідальний.

Додаткова інформація:
Одружений, дітей двоє, готовність до відряджень як в межах України так і за кордоном, водійські права категорії « В».
Хобі – заняття сортом, активний відпочинок.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты