Максим
Шеф-кухар, універсал, піцайоло, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6504108
Опыт работы
Кухар-універсал: піца, гриль, комплексні
с 05.2018 по 12.2018
(7 месяцев)
Піцерія Роксолана, Ясіня, Закарпатська обл (Готельно-ресторанний бізнес)
Організатор походів, гірський гід, інструктор
с 06.2016 по наст. время
(7 лет 11 месяцев)
True Hiking Club, Карпати (Туризм)
• Повна організація відпочинку: підготовка людей до походу, поселення, організація трансферу, опрацювання маршрутів, закупівля продуктів, приготування їжі.
• Маю досвід роботи в готелях, розумію всі процеси від кочегарки до реклами та прийому гостей.
• Навесні організація рафтингу, а взимку сноуборд турів, тобто дуже багато роботи з людьми.
• Маркетинг, ведення соц. мереж, відео та фото зйомка, монтаж промо відео
Італійська кухня: паста, піца, гриль, супи, салати, комплексні
с 01.2014 по 11.2015
(1 год 10 месяцев)
Dillo's, Minsk (Готельно-ресторанний бізнес)
Самий великий заклад, в якому працював: 150 посадок. Відкрита кухня, гості замовляють страви відразу в кухарів, можуть спостерігати та вносити свої побажання.
Там навчився стресостійкісті та швидкої праці у великій дружній команді:ми були майже єдиним найближчим закладом до льодової арени під час чемпіонату світу з хокею. Був опит обслуговування 100-150 осіб водночас з командою з 7 кухарів, спілкуючись Англійською мовою.
Кухар-універсал: супи, піца, паста, салати та суші
с 04.2013 по 01.2014
(9 месяцев)
Піцерія Маргарита, Мінськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Це моя перша професійна кухня, де я отримав базові навички приготування їжі.
Образование
Мінський Лінгвістичний Університет
Англійської мови, перекладач, Мінськ
Неоконченное высшее, с 2010 по 2012 (2 года)
Знания и навыки
Знание языков
Английский — выше среднего
Дополнительная информация
• Загальний стаж роботи в готелях та ресторанах біля 6 років. Італійська, Європейська, Українська кухні.
• Маю своє бачення, рецептури та технології страв.
• Організовую гірські походи з кулінарною родзинкою. Тобто загалом постійно дружу з кухнею 10 років. Більше наглядної інформації в моєму інстаграмі.
• Маю опит виготовлення в'ялених томатів, бриндзи, лекварів та вина.
• Допоможу:
- підібрати персонал та налаштувати весь робочий процес кухні
- розробити чи покращити меню, керуючись принципом взаємозаміни продуктів в стравах, а також зменшенні їх росходів
- скласти калькуляційні карти, зробити презентації меню(фото та відео для реклами)
- навчити працювати з нуля
- організувати поставку ягід та грибів по сезону. Маю людей, які професійно займаються збором в Карпатах
• Зацікавлен в організації вирощування зелені, салатів, мікрогринів та організації виробніцтва крафтової продукції: сири, соуси, леквари, в'ялене м'ясо, алкогольні напої.
• Дуже люблю чистоту, порядок та організованість. Відкриті та чесні відносини між співробітниками.
• Маю досвід регулярної організації гірських походів вже протягом вісьмі років та інших видів активного відпочинку, таких як рафтинг та сноуборд тури. Тобто постійне спілкування з людьми та вирішування організаційних задач.
Другие резюме этого кандидата
20 000 грн
Удаленно
Полная занятость
- Гід, екскурсовод, True Hiking Club, 7 лет 11 месяцев
Похожие кандидаты
Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львов, Винница
,
еще 4 города
Кухар-універсал, піцайоло, сушист
30000 грн, Львов
Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Львов, Винница
,
еще 8 городов
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Львов, Днепр
,
еще 6 городов
Шеф-повар
115000 грн, Львов, Киев
,
еще 2 города