Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 PRO

Олена

Менеджер, адміністратор ресторану, готелю, салону краси, 38 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер

с 07.2021 по 04.2022 (9 месяцев)
Грузинський ресторан «Чвені», Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- контроль та організація роботи персоналу;
- контроль чистоти та технічного стану зони сервісу;
- замовлення товару - барна продукція, МШП;
- проведення навчання для нових працівників (служба сервісу);
- проведення навчання та 5-ти хвилинок для вдосконалення навиків та знань працівників служби сервісу (знання меню, концепції та формату ТМ, методів продажу та інше);
- робота з документацією в ресторані (документи, що стосуються організації роботи);
- спілкування з Гостями та забезпечення їхнього комфортного перебування в ресторані;
- щомісячна інвентаризація
- постанови, розпорядження, накази, інші керівні і нормативні документи вищестоящих і інших органів, що стосуються організації суспільного харчування.
- знання правил виробництва і реалізації продукції (послуг) суспільного харчування.
- знання організацію виробництва і керування рестораном, задачі і функції його підрозділів.
- передовий вітчизняний і закордонний досвід організації суспільного харчування й обслуговування відвідувачів.
- знання порядоку ціноутворення.
- організація оплати і стимулювання праці.
- знання правил внутрішнього трудового розпорядку.

Адміністратор

с 10.2020 по 02.2021 (4 месяца)
Грузинський ресторан «Ахалі», Львів (Сфера обслуговування, харчування)

- контроль та організація роботи персоналу;
- контроль чистоти та технічного стану зони сервісу;
- проведення навчання для нових працівників (служба сервісу);
- проведення навчання та 5-ти хвилинок для вдосконалення навиків та знань працівників служби сервісу (знання меню, концепції та формату ТМ, методів продажу та інше)
- проведення мотиваційних програм;
- контроль видачі замовлень з барної стійки\кухні;
- робота з документацією кафе;
- ведення переговорів та ділової переписки;
- ведення касових, прибутково-видаткових документів;
- знання нормативної документації: СанПІН до підприємств громадського харчування, закон про захист прав споживача;
- надання зворотнього зв‘язку директору;
- зустріч і розміщення гостей;
- спілкування з гостями та забезпечення їхнього комфортного перебування в кафе;
- вирішення конфліктних ситуацій;
- проведення інвентаризації.

Менеджер ресторану

с 07.2018 по 07.2020 (2 года)
Celentano ristorante pl.rynok, Львів (Сфера обслуговування, харчування)

- контроль та організація роботи персоналу;
- контроль чистоти та технічного стану зони сервісу;
- замовлення товару - барна продукція, МШП;
- проведення навчання для нових працівників (служба сервісу);
- проведення навчання та 5-ти хвилинок для вдосконалення навиків та знань працівників служби сервісу (знання меню, концепції та формату ТМ, методів продажу та інше);
- робота з документацією в ресторані (документи, що стосуються організації роботи);
- контроль видачі замовлень з барної стійки/кухні;
- надання зворотнього зв'язку директору;
- спілкування з Гостями та забезпечення їхнього комфортного перебування в ресторані;
- щомісячна інвентаризація

Впровадила дициплінарну політику, покращила мотиваційну систему, впровадила щомісячне тестування меню.

Адміністратор

с 11.2017 по 06.2018 (7 месяцев)
Салон краси та фотоепіляції "Mon Cheri", Львів (Сфера обслуговування, краси)

- проведення роботи по створенню зручних, продуктивних та естетичних умов обслуговування відвідувачів;
- надання інформаційно-консультаційної інформації;
- прийом відвідувачів;
- розрахунок клієнтів;
- здійснення попередніх записів відвідувачів;
- контроль за збереженням особистих речей та коштовностей клієнтів;
- надання відвідувачам інформації, що стосується наданих послуг;
- продаж товарів, наданих в салоні для використання в домашніх умовах;
- недопущення і усунення конфліктних ситуацій;
- аналіз скарг клієнтів;
- контроль за порядком в салоні;
- ведення щоденної звітності;
- здійснення замовлень та покупки товару, необхідного для роботи салону та майстрів;
- координація роботи персоналу.

Адміністратор

с 12.2015 по 01.2017 (1 год 1 месяц)
«СОУС» кафе, Львів (Сфера обслуговування, харчування)

- контроль та організація роботи персоналу;
- контроль чистоти та технічного стану зони сервісу;
- проведення навчання для нових працівників (служба сервісу);
- проведення навчання та 5-ти хвилинок для вдосконалення навиків та знань працівників служби сервісу (знання меню, концепції та формату ТМ, методів продажу та інше)
- проведення мотиваційних програм;
- контроль видачі замовлень з барної стійки\кухні;
- робота з документацією кафе;
- ведення переговорів та ділової переписки;
- ведення касових, прибутково-видаткових документів;
- знання нормативної документації: СанПІН до підприємств громадського харчування, закон про захист прав споживача;
- надання зворотнього зв‘язку директору;
- зустріч і розміщення гостей;
- спілкування з гостями та забезпечення їхнього комфортного перебування в кафе;
- вирішення конфліктних ситуацій;
- проведення інвентаризації.

Виконавчий директор

с 09.2014 по 12.2016 (2 года 3 месяца)
Готель «Оранж», Львів (Сфера обслуговування, харчування.)

- постанови, розпорядження, накази, інші керівні і нормативні документи вищестоящих і інших органів, що стосуються організації суспільного харчування.
- знання правил виробництва і реалізації продукції (послуг) суспільного харчування.
- знання організацію виробництва і керування рестораном, задачі і функції його підрозділів.
- передовий вітчизняний і закордонний досвід організації суспільного харчування й обслуговування відвідувачів.
- знання економіку суспільного харчування.
- знання порядоку ціноутворення.
- організація оплати і стимулювання праці.
- знання законодавства про працю й охорону праці України
- знання правил внутрішнього трудового розпорядку.
- знання правил і норми охорони праці, техніки безпеки, протипожежного захисту, виробничої санітарії й особистої гігієни.

Образование

НЛТУ України

Лісове і садово-паркове господарство, Львів
Высшее, с 2013 по 2018 (4 года 7 месяцев)

ЛВПУТТ та сервісу національного транспортного університету

Обслуговування програмних систем та комплексів, технік програміст, Львів
Среднее специальное, с 2011 по 2014 (2 года 4 месяца)

Знания и навыки

MS Office Adobe Illustrator Управління персоналом Робота в команді Управлінські навички Цілеспрямованість Adobe Уміння переконувати Креативність Лідерство Адаптивність

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Польский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: