Іванна
Директор ресторану, керуюча
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город проживания:
- Белая Церковь
- Готов работать:
- Белая Церковь, Васильков, Вишневое (Киевская обл.), Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6592148
Опыт работы
Керуюча
с 03.2017 по 07.2020
(3 года 4 месяца)
Ресторан “Intelligent “, Васильків (Готельно-ресторанний бізнес)
•Підбір, навчання, мотивація, контроль персоналу ;
•Робота з постачальниками (пошук, підписання договорів);
• Закупівлі (кухня, бар);
• Розробка меню та спец. акцій, пропозицій;
•Соц. мережі (фотосесії, просування);
•Вирішення господарських питань;
•Контроль інвентаризації;
•Кадрове планування;
•Проведення тренінгів з сервісу та підвищення продажів для персоналу;
• Організація банкетів;
• Закупівля посуду, інвентарю, декору тощо;
• Звітність власникам про рух грошових коштів (робота з бухгалтером та товарознавцем);
•Організація вечірок та дитячих заходів;
• Контроль за дотриманням стандартів та законів про харчову безпеку.
Впровадила стандартизацію в роботу закладу. Створила круту команду , з якою разом стали найкращим рестораном в 2019 році.
Керуюча
с 03.2017 по 11.2018
(1 год 8 месяцев)
Кафе “Cafeshion”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Підбір, навчання та мотивація персоналу;
•Проробка та введення нового меню (бар та кухня);
•Робота з постачальниками;
• Закупівлі (кухня, бар);
• Закупівля посуду, інвентарю, декору тощо;
• Звітність власникам про рух грошових коштів (робота з бухгалтером та товарознавцем);
•Замовлення форми та всього фірмового текстилю;
•Контроль за дотриманням стандартів та законів про харчову безпеку
Образование
КНУКиМ
Менеджер з туризму, Біла Церква
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Управління баром ( курси О. Мусатова)
Листопад 2017г
Впровадження стандартів у роботу ресторану ( курси Олександра Мусатова)
Грудень 2018г
Управління рестораном ( курси Олександра Мусатова)
Жовтень 2017 г
Borysov Academy, Сервіс в ресторанному бізнесі
2018
Бережливий менеджмент в ресторані ( курс Н. Кулакової)
2020
Дополнительная информация
Маю досвід керування заміським комплексом з отелем. Відкривала заклад "з 0" .
Відвідала багато тренінгів , семінарів зі стандартизації, управління баром та кухнею, підбору персоналу та багато інших.
Щорічно відвідую ресторанні саміти та конференції.
Цікавлюся новинками барних карт та кулінарними новинками.
На управлінській посаді досвід роботи 10 років. Досвід управління командою понад 70 осіб. Тому готова спробувати себе в інших сферах (працювала у сфері продажів).
Похожие кандидаты
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Киев
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Киев
Директор, заступник директора, начальник відділу, регіональний керівник
Киев
Директор, управляющий, заместитель директора, начальник службы безопасности
Киев
ПМ, керівник, начальник, заступник директора, виконавчий директор
Белая Церковь