Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 мая 2023 PRO

Іванна

Директор ресторану, керуюча

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Белая Церковь
Готов работать:
Белая Церковь, Васильков, Вишневое (Киевская обл.), Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуюча

с 03.2017 по 07.2020 (3 года 4 месяца)
Ресторан “Intelligent “, Васильків (Готельно-ресторанний бізнес)

•Підбір, навчання, мотивація, контроль персоналу ;
•Робота з постачальниками (пошук, підписання договорів);
• Закупівлі (кухня, бар);
• Розробка меню та спец. акцій, пропозицій;
•Соц. мережі (фотосесії, просування);
•Вирішення господарських питань;
•Контроль інвентаризації;
•Кадрове планування;
•Проведення тренінгів з сервісу та підвищення продажів для персоналу;
• Організація банкетів;
• Закупівля посуду, інвентарю, декору тощо;
• Звітність власникам про рух грошових коштів (робота з бухгалтером та товарознавцем);
•Організація вечірок та дитячих заходів;
• Контроль за дотриманням стандартів та законів про харчову безпеку.



Впровадила стандартизацію в роботу закладу. Створила круту команду , з якою разом стали найкращим рестораном в 2019 році.

Керуюча

с 03.2017 по 11.2018 (1 год 8 месяцев)
Кафе “Cafeshion”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Підбір, навчання та мотивація персоналу;
•Проробка та введення нового меню (бар та кухня);
•Робота з постачальниками;
• Закупівлі (кухня, бар);
• Закупівля посуду, інвентарю, декору тощо;
• Звітність власникам про рух грошових коштів (робота з бухгалтером та товарознавцем);
•Замовлення форми та всього фірмового текстилю;
•Контроль за дотриманням стандартів та законів про харчову безпеку

Образование

КНУКиМ

Менеджер з туризму, Біла Церква
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Управління баром ( курси О. Мусатова)

Листопад 2017г

Впровадження стандартів у роботу ресторану ( курси Олександра Мусатова)

Грудень 2018г

Управління рестораном ( курси Олександра Мусатова)

Жовтень 2017 г

Borysov Academy, Сервіс в ресторанному бізнесі

2018

Бережливий менеджмент в ресторані ( курс Н. Кулакової)

2020

Дополнительная информация

Маю досвід керування заміським комплексом з отелем. Відкривала заклад "з 0" .

Відвідала багато тренінгів , семінарів зі стандартизації, управління баром та кухнею, підбору персоналу та багато інших.
Щорічно відвідую ресторанні саміти та конференції.
Цікавлюся новинками барних карт та кулінарними новинками.

На управлінській посаді досвід роботи 10 років. Досвід управління командою понад 70 осіб. Тому готова спробувати себе в інших сферах (працювала у сфері продажів).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: