Юстина
Адміністратор ресторану, закладу доставки, керуючий менеджер кафе, 20 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 44 года
- Город:
- Бровары
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6778020
Дополнительная информация
Резюме
КРАСЮК ЮСТИНА ГРИГОРІВНА
м. Бровари
[
[
Мета
Отримати посаду керівника, менеджера кафе, бару, ресторану або менеджер по персоналу в ресторанній сфері, або обліковця внутрішньої бухгалтерії в касовій програмі Poster.
Бажана заробітна плата від 20000 грн. (в залежності від графіку та зайнятості, розгляну інші пропозиції).
Досвід роботи в галузі громадського харчування
15 років, по січень 2024 р.:
-Товарознавець-обліковець кафе на доставку Shalyk.ua, м.Київ.
-Товаразновець-обліковець, технолог сімейне кафе Базилік.
-Керуюча, бренд-шеф, організатор кафе Lovita, м.Батумі, Грузія.
-Керуюча, бренд-шеф, організатор заміського ресторану "Fresco bistro", с.Рожни, Київської обл.
-Керуюча 2-ма ресторанами “BBQ” та ресторації “Ах, Odessa”, м. Бровари.
-Старший адміністратор-менеджер ресторації м`яса та пива «Фермер», м.Бровари.
-Керуюча, менеджер «Hotcafé Maxi», мережа кафе швидкого харчування при АЗК «ОККО», м. Київ.
-Керуючий адміністратор Стейк-бару «Швейк», м. Бровари.
-Помічник директора мережі фаст-фуд «Печена картопля» м.Київ.
-Офіціант, Нічний клуб «PlayOf`s» при готелі «Либідь», м.Київ;
-Офіціант ресторан “Спорт”, м.Бровари.
Функціональні обов’язки в сфері роботи громадського харчування:
Організація, запуск та розвиток об`єктів з «0»; ребрендінг закладів;
Менеджмент, маркетинг; складання, контроль, ведення бюджету закладу;
Здійснення замовлень товару постачальникам, закупки ;
Пошук, співпраця, розрахунки з постачальниками;
Співпраця з контролюючими органами;
Контроль залишків товару, оцінка об`єктивних запасів, забезпечення товарними запасами на період;
Контроль та аналіз технологічного процесу харчового виробництва на кухні, барі, мерчандайзінг вітрини, створення тех.карт;
Контроль виконання персоналом стандартів обслуговування та стандартів чистоти, штатної дисципліни;
Контроль касової дисципліни, інкасації торгових виручок, документооборот, звіти, оприбуткування товарів, оформлення накладних, участь та проведення інвентаризацій;
Забезпечення об’єкту побутовими та хазяйськими засобами;
Облаштування об'єкту технічними, професійним обладнанням, технікою, планування розміщення по робочих зонах.
Пошук та підбір персоналу, співбесіди, складання графіку роботи персоналу, навчання та контроль роботи персоналу, табелювання, нарахування зарплат;
Вирішення технічних питань по забезпеченню роботи закладу;
Оформлення торгового залу РМ, декор інтер`єру ресторану,
Організація акцій, свят, музичних програм, тематичних вечірок;
Управління командою працівників до 40 чол.;
Вирішення конфліктних ситуацій з гостями;
Прийом та організація банкетів;
Зовнішня реклама закладу, організація рекламних акцій;
Складання меню, підбір, дегустація та участь в розробці нових страв;
Досвідчений користувач Poster, навички роботи з R-Keeper, Iiko, 1С8;
Робота з первинною бухгалтерією.
-Досвід роботи в інших галузях: Кондитер (приватна діяльність) 2 рік.
-Декоратор, флорист (фрі-ланс) – 3 роки, м.Київ, м.Бровари.
Освіта:
-Школа кондитерів (кондитер).
-Підвищення кваліфікації керівників ресторанів (менеджмент, маркетинг, мерчандайзінг, сервіс, таймменеджмент, HR, КРІ керівника, техніка безпеки, франчайзінг та ін.), при мережі фаст-фуд ресторанів “Fresh Line”.
-Школа флористики та декору (флорист, декоратор).
-Тренінг «Особистого зростання» (лідерська програма).
-Державна Академія керівних кадрів культури та мистецтв (режисер театралізованих масових дійств).
-Вища школа реклами при Інституті журналістики Київського університету ім. Т.Шевченка (рекламіст).
-Київ.обл. училище культури (організатор КДД, хормейстер).
-Курси офіс-менеджерів, адміністраторів (офіс-менеджер, адміністратор)
-Школа круп’є (круп'є)
-Школа модельного бізнесу (фотомодель)
-Курси офіціантів
-Курси ділової жінки та єтикету
Уміння та навички
- Користувач ПК: Windows, Word, Excel, Internet, Microsoft Office, ACDSee; Canva, 1С8, R-Keeper, Poster, Iiko, Google disk;
- Хороші організаторські здібності;
- Обширний досвід підбору, навчання та управління персоналом;
- Водій з досвідом керування 13 років (права категорії В).
Додаткова інформація
- легко навчаюсь, здібності до освоєння нових направлень діяльності; порядність; цілеспрямованість; енергійність; комунікабельність; відповідальність; дисциплінованість, акуратність; ініціативність; тактовність; хороші організаторські здібності; раціональність; творча, позитивна особистість; здатність і бажання розвиватись;
- Хоббі – керування автомобілем, народний вокал, декупаж, виготовлення декоративних предметів інтер`єру, кулінарія, туризм, подорожі, випічка кондитерських виробів.
Другие резюме этого кандидата
Киев
Резюме КРАСЮК ЮСТИНА ГРИГОРІВНА м. Бровари Отримати посаду керуючої, менеджера ресторану, кафе; сервіс менеджера; адміністратора кухні; товарознавця-обліковця внутрішньої бухгалтерії в касовій програмі Poster...
Похожие кандидаты
Адміністратор, заступник керуючого магазином, менеджер зі збуту
Бровары
Управляющий сетью ресторанов, бизнес-тренер, операционный директор
100000 грн, Бровары, Винница
,
еще 6 городов
Руководитель, начальник производства, топ-менеджер
30000 грн, Бровары
Заместитель директора, руководитель, начальник участка
27000 грн, Бровары
Директор, керуючий закладом розміщення
50000 грн, Бровары, Киев
Менеджер ресторана, службы доставки, салона красоты, технолог ПП
18000 грн, Бровары