Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 января 2024

Юстина

Адміністратор ресторану, закладу доставки, керуючий менеджер кафе, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Бровары

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

КРАСЮК ЮСТИНА ГРИГОРІВНА
м. Бровари

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета
Отримати посаду керівника, менеджера кафе, бару, ресторану або менеджер по персоналу в ресторанній сфері, або обліковця внутрішньої бухгалтерії в касовій програмі Poster.
Бажана заробітна плата від 20000 грн. (в залежності від графіку та зайнятості, розгляну інші пропозиції).

Досвід роботи в галузі громадського харчування
15 років, по січень 2024 р.:
-Товарознавець-обліковець кафе на доставку Shalyk.ua, м.Київ.
-Товаразновець-обліковець, технолог сімейне кафе Базилік.
-Керуюча, бренд-шеф, організатор кафе Lovita, м.Батумі, Грузія.
-Керуюча, бренд-шеф, організатор заміського ресторану "Fresco bistro", с.Рожни, Київської обл.
-Керуюча 2-ма ресторанами “BBQ” та ресторації “Ах, Odessa”, м. Бровари.
-Старший адміністратор-менеджер ресторації м`яса та пива «Фермер», м.Бровари.
-Керуюча, менеджер «Hotcafé Maxi», мережа кафе швидкого харчування при АЗК «ОККО», м. Київ.
-Керуючий адміністратор Стейк-бару «Швейк», м. Бровари.
-Помічник директора мережі фаст-фуд «Печена картопля» м.Київ.
-Офіціант, Нічний клуб «PlayOf`s» при готелі «Либідь», м.Київ;
-Офіціант ресторан “Спорт”, м.Бровари.

Функціональні обов’язки в сфері роботи громадського харчування:
Організація, запуск та розвиток об`єктів з «0»; ребрендінг закладів;
Менеджмент, маркетинг; складання, контроль, ведення бюджету закладу;
Здійснення замовлень товару постачальникам, закупки ;
Пошук, співпраця, розрахунки з постачальниками;
Співпраця з контролюючими органами;
Контроль залишків товару, оцінка об`єктивних запасів, забезпечення товарними запасами на період;
Контроль та аналіз технологічного процесу харчового виробництва на кухні, барі, мерчандайзінг вітрини, створення тех.карт;
Контроль виконання персоналом стандартів обслуговування та стандартів чистоти, штатної дисципліни;
Контроль касової дисципліни, інкасації торгових виручок, документооборот, звіти, оприбуткування товарів, оформлення накладних, участь та проведення інвентаризацій;
Забезпечення об’єкту побутовими та хазяйськими засобами;
Облаштування об'єкту технічними, професійним обладнанням, технікою, планування розміщення по робочих зонах.
Пошук та підбір персоналу, співбесіди, складання графіку роботи персоналу, навчання та контроль роботи персоналу, табелювання, нарахування зарплат;
Вирішення технічних питань по забезпеченню роботи закладу;
Оформлення торгового залу РМ, декор інтер`єру ресторану,
Організація акцій, свят, музичних програм, тематичних вечірок;
Управління командою працівників до 40 чол.;
Вирішення конфліктних ситуацій з гостями;
Прийом та організація банкетів;
Зовнішня реклама закладу, організація рекламних акцій;
Складання меню, підбір, дегустація та участь в розробці нових страв;
Досвідчений користувач Poster, навички роботи з R-Keeper, Iiko, 1С8;
Робота з первинною бухгалтерією.

-Досвід роботи в інших галузях: Кондитер (приватна діяльність) 2 рік.
-Декоратор, флорист (фрі-ланс) – 3 роки, м.Київ, м.Бровари.

Освіта:
-Школа кондитерів (кондитер).
-Підвищення кваліфікації керівників ресторанів (менеджмент, маркетинг, мерчандайзінг, сервіс, таймменеджмент, HR, КРІ керівника, техніка безпеки, франчайзінг та ін.), при мережі фаст-фуд ресторанів “Fresh Line”.
-Школа флористики та декору (флорист, декоратор).
-Тренінг «Особистого зростання» (лідерська програма).
-Державна Академія керівних кадрів культури та мистецтв (режисер театралізованих масових дійств).
-Вища школа реклами при Інституті журналістики Київського університету ім. Т.Шевченка (рекламіст).
-Київ.обл. училище культури (організатор КДД, хормейстер).
-Курси офіс-менеджерів, адміністраторів (офіс-менеджер, адміністратор)
-Школа круп’є (круп'є)
-Школа модельного бізнесу (фотомодель)
-Курси офіціантів
-Курси ділової жінки та єтикету

Уміння та навички
- Користувач ПК: Windows, Word, Excel, Internet, Microsoft Office, ACDSee; Canva, 1С8, R-Keeper, Poster, Iiko, Google disk;
- Хороші організаторські здібності;
- Обширний досвід підбору, навчання та управління персоналом;
- Водій з досвідом керування 13 років (права категорії В).
Додаткова інформація
- легко навчаюсь, здібності до освоєння нових направлень діяльності; порядність; цілеспрямованість; енергійність; комунікабельність; відповідальність; дисциплінованість, акуратність; ініціативність; тактовність; хороші організаторські здібності; раціональність; творча, позитивна особистість; здатність і бажання розвиватись;
- Хоббі – керування автомобілем, народний вокал, декупаж, виготовлення декоративних предметів інтер`єру, кулінарія, туризм, подорожі, випічка кондитерських виробів.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: