Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 февраля 2021

Максим

Начальник смены, склада, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

ОСВІТА
Повна вища педагогічна освіта, КДПУ ім. Винниченка, кваліфікація вчитель з фізичної культури основної школи, 30.06.2010.

ЗНАННЯ, ВМІННЯ ТА НАВИЧКИ

постійно навчаюсь онлайн, підвищую свої знання з психології. знання з взаємовідносин, керування колективом. Легко знаходжу спільну мову з людьми різного віку, статі, та соціального статусу.

Маю природні організаторські здібності та лідерські якості. Психологічні тести це підтверджують, та підтверджують люди з якими спілкуюсь та працюю

Цілеспрямований, працюю на результат.
Відповідальний та надійний.
Стресостійкий сам, та можу допомогти оточуючим подолати стрес.

МАЮ ДОСВІД КЕРІВНОЇ ПОСАДИ - заступником керівника хостела ( 1рік ) в місті Гамбург, Німеччина. За необхідності можу надати рекомендаційного листа.

МАЮ ДОСВІД РОБОТИ НА ТЕРМІНАЛІ НОВОЇ ПОШТИ - 2 роки

Навіть не будучи на керівній посаді я оперативно вирішував, та організовував роботу в нестандартних випадках, підключаючи й інші підрозділи.

Коллектив - це команда. Ефективність команди залежить від лідера, його вміння згуртувати людей навколо певної мети, а також залежить емоційного стану та мотивації. Вмію згуртувати, мотивувати та підвищити емоційний стан. Вмію аналізувати, чути думки інших і прислуховуюсь до компетентних порад. Аналізую всі аспекти та приймаю найоптимальніше рішення.

Розумію, що наказ начальника” Швидше!” не працює, а працює правильна системна організація процесів та мотивація. Сам завжди виконував свою роботу якісно, власним прикладом мотивував колектив.
Маю досвід роботи на складі зі сканером одного з найбільших продуктових онлайн магазинів Європи Kifli в Будапешті.

На кожній роботі проявляв свої організаторські здібності, проявляв ініціативу, щодо покращення як умов праці , так і організації найбільш ефективної і якісної роботи.


ЗНАННЯ КОМП"ЮТЕРА на рівні впевненого користувача. Міняю операційну систему та оптимізую роботу компьютера і гаджетів самостійно.

ДОДОТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Підтримую спортивну форму. Граю у футбол, волейбол.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: