Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 января 2022 PRO

Татьяна

Журналист, копирайтер, художественный руководитель, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Бердянск

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

ведущая телепрограмм, журналист, культ. работник, зав. отделом досуга

с 08.1996 по 07.2019 (22 года 11 месяцев)
ЗАО"Приазовкурорт"; Телекомпании: ТВ Бердянск, ТРК Юг, Бердянск (СМИ, организация досуга)

Начинала карьеру культорганизатором в подростковом клубе "Современник". В ЗАО "Приазовкурорт" работала педагогом-организатором, затем занимала должность заведующей КМР.
Работая в СМИ, занимала должность ведущей программ, журналиста. Достижения: соучередитель и организатор всеукраинского театрального фестиваля детских и юношеских коллективов "Казки України".

Образование

БГПИ им П. Осипенко

Дошкольная психология и педагогика; преподаватель дошкольной педагогики и психологии,воспитатель, Бердянск
Высшее, с 1990 по 1994 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Тренинг в рамках проекта USAID "Створення конкурентоспроможного культурного туристичного продукту"

9-11 вересня 2020 року

Знание языков

Польский — начинающий

Дополнительная информация

Голова ГО "Група АРТ- СВІТ.ЮА", членкиня ГО " Жінка майбутнього".З травня 2018 року – співзасновниця та членкиня оргкомітету фестивалю «Казки України». З 2016 р. – членкиня Національної спілки журналістів України З 2015 р. до сьогодні – волонтерка в Гуманітарній фундації «Хелпер Юа» в роботі з переселенцями з тимчасово окупованих територій, організаторка акцій для дітей і дорослих, які потребують дорогого лікування. 2006-2019 рр. автор, режисер дитячих та юнацьких програм на ТБ «Бердянськ» та ТРК «ЮГ» («Вечірня казка «Теремок», «Усе шкереберть», «Не просто діти») з 2011 р. керівник анімаційної групи «Лімбо».Досвід: організація технічного забезпечення соціально важливих проєктів для переселенців, національних меншин, атовців, дітей-сиріт («Маки пам'яті», «Протягни руку допомоги!» тощо); організатор проєктів зі збору коштів для хворих дітей та онкохворих; написання сценаріїв для проєктів; інтерактивних ігор для дітей; розробка, режисура та монтаж телевізійних програм для дітей і підлітків; робота над тематичними ляльковими виставами (сценарій, озвучка тексту, декорації такостюми); організація техничного забезпечення . Знання мов: Українська, Російська, Польська (початкова)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: