Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 августа 2021

Сергій

Заступник технічного директора, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
63 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ОПЕРАЦІЙНОГО СУПРОВОДЖЕННЯ

с 10.2011 по 10.2017 (6 лет)
ПрАТ «ВД УКРАЇНА» (VODAFONЕ), Київ (Телекомунікації, зв"язок)

1. Організація комплексу організаційно-технічних і контрольних заходів, спрямованих на управління виробничими процесами; питань, пов'язаних з веденням контрактів на закупівлю, технічну підтримку, ремонт і обслуговування технологічного та метрологічного обладнання, функції контролю договорів оренди технологічних площ в регіонах.
2. Організація заходів по адаптації та впровадження в роботу нормативних документів Технічної дирекції (регламенти процесів, стандарти, політики та робочі інструкції).
3. Організація своєчасного і повного надання технічних вимог і фінансових даних для формування та виконання річного бюджету Компанії.
4. Впровадження державних стандартів і галузевих нормативних документів з метрологічного забезпечення контрольно-вимірювального обладнання.
5. Узгодження з «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» переліку засобів вимірювальної техніки, які експлуатуються в Компанії і підлягають повірці.
6. Узгодження планів метрологічної повірки контрольно-вимірювального обладнання та метрологічної атестації комутаторів, сервісних платформ і сервісів.
7. Організація оновлення та коригування програмного забезпечення контрольно-вимірювального обладнання всіх типів.
8. Здійснення керівництва виробничою діяльністю Відділу.
9. Координація розробки заходів, спрямованих на оптимізацію процесу супроводу договорів.
10. Організація та контроль робіт з планування і бюджетування витрат, операційних і капітальних витрат, пов'язаних з діяльністю Технічної дирекції, а також контроль виконання бюджету.
11. Організація та контроль своєчасної передачі якісної інформації, необхідної для планування в фінансову Дирекцію.

ПРОВІДНІЙ ІНЖЕНЕР ВІДДІЛУ ОПЕРАЦІЙНОГО СУПРОВОДЖЕННЯ (ВОС) ПО ПРЕТЕНЗІЙНІЙ РАБОТІ

с 10.2007 по 02.2021 (13 лет 4 месяца)
ПрАТ «ВД УКРАЇНА» (VODAFONЕ), Київ (Телекомунікації, зв"язок)

1. Проведення профілактичної роботи щодо недопущення претензійних ситуацій та виникнення суперечок з контрагентами. Бере участь в переговорах з постачальниками послуг і устаткування в частині питань, пов'язаних з претензійної діяльністю
2. Підготовка пакету необхідної претензійної документації для утримання штрафних санкцій, в частині повноважень Технічної дирекції, для надання до Департаменту управління закупівель, Юридичного департаменту. Контроль виконання.
3. Здійснення контролю процесу виконання факту утримання штрафних санкцій (технічний напрямок Компанії).
4. Бере участь у формуванні стратегії, пов'язаної з претензійної діяльністю, в частині фінансових зобов'язань постачальників послуг та обладнання.
5. Здійснює підготовку та надання разової (за запитами Менеджменту), або регулярної звітності по діяльності, пов'язаної з претензійною роботою, в частині Технічної дирекції.
6. Спільно з іншими функціональними напрямками проводить аналіз показників діяльності постачальників послуг та обладнання, в частині виконання своїх зобов'язань. Вносить пропозиції для їх поліпшення.
7. Розробляє пропозиції щодо оптимізації процесу у напрямку претензійної діяльності.
8. Бере участь в розробці, узгодженню нових і перегляду діючих нормативних документів, в сфері діяльності Технічної дирекції.

КЕРІВНИК ГРУПИ АНТЕННО-ЩОГЛОВИХ СПОРУД (АЩС) ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ МТС УКРАЇНА

с 10.2007 по 10.2011 (4 года)
МТС УКРАЇНА, Київ (Телекомунікації, зв"язок)

1. Керує працівниками АЩС, координує і контролює дії співробітників з питань обслуговування експлуатації інфраструктури мережі доступу.
2. Координує роботи інженерів підрозділу інфраструктури мережі регіонів, задіяних в технічному обслуговуванні і експлуатації об'єктів інфраструктури мережі доступу.
3. Керує роботами по періодичному обслуговуванню, детальними ревізіями, оглядом і ремонтом об'єктів інфраструктури мережі доступу.
4. Керує підготовкою технічних завдань для проведення тендерів по вибору постачальників послуг з технічного обслуговування експлуатації інфраструктури мережі доступу.
5. Бере участь у розробці нормативно-технічної документації, яка регламентує процес обслуговування об'єктів інфраструктури мережі доступу.

НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЦТУ / ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ (ТУ) З ТЕХНІЧНИХ ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОЇ СЛУЖБИ ЦЕНТРАЛЬНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ (ЦТУ)

с 04.2005 по 10.2007 (2 года 6 месяцев)
UMC, Київ (Телекомунікації, зв"язок)

НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЦТУ

1. Забезпечує безперебійну і високоякісну роботу обладнання і елементів мережі ЦТУ.
2. Організація, координація та контроль відповідно до існуючих правил та інструкцій поточної експлуатації, технічного обслуговування і аварійно-відновлювальних робіт обладнання інфраструктури та елементів мережі ЦТУ.
3. Координація діяльності підпорядкованих організацій по аварійно-відновлювальних роботах у разі збоїв в функціонуванні обладнання і елементів мережі в межах ЦТУ.
4. Видача в межах укладених договорів вказівок і розпоряджень Керівникам підпорядкованих організацій, веде контроль за виконанням робіт на обладнанні Компанії з питань монтажу, ремонту, випробування, налагодження систем кондиціонування повітря, електротехнічного обладнання та електромереж.
5. Бере участь у перевірках експлуатаційної діяльності підрозділів.
6. Бере участь у розробці та реалізації планів розвитку і модернізації мережі, відповідно до річного Roll-Out (будівництво нових об'єктів зв'язку) в межах ЦТУ.
7. Контролює хід розслідування причин аварії і тривалих пошкоджень на обладнанні мережі в межах ТЦ, розробляє разом з представниками Технічного департаменту заходи для їх попередження.
8. Організовує та координує діяльність інженерів-енергетиків, інженерів по договірній роботі ЦТУ.
9. Організовує поточну роботу з Державними контролюючими та регулюючими органами в межах завдань експлуатації діючих об'єктів мережі в межах ЦТУ.
10. Керує і координує діяльність співробітників з відповідних питань експлуатації обладнання і елементів мережі Компанії.

ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА ТУ З ТЕХНІЧНИХ ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОЇ СЛУЖБИ ЦТУ

1. Керує процесами експлуатації та обслуговування обладнання і інфраструктури в мережі доступу.
2. Координує та керує процесом будівництва мережі зв'язку.
3. Контролює та забезпечує виконання бюджету відповідно до затверджених повноваженнями.
4. Взаємодіє з місцевими органами влади, структурними підрозділами «Укртелеком» та іншими організаціями з питань будівництва та експлуатації мережі.
5. Вперше проведена організація технічних територіальних міні-центрів (Чернігів, Житомир, Вінниця, Черкаси).

ЕЛЕКТРОМЕХАНІК / ІНЖЕНЕР МТХ ТЕХНІЧНОЇ СЛУЖБИ ЦТУ UMC

с 01.1996 по 04.2005 (9 лет 3 месяца)
UMC, Київ (Телекомунікації, зв"язок)

1. Забезпечення безперебійної та високоякісної роботи обладнання мережі комутації; ведення обліку та аналіз показників якості; розробка заходів спрямованих на підвищення надійності роботи обладнання; забезпечення відновлювальних робіт (в разі збою роботи обладнання); виявлення, усунення та реєстрація пошкоджень обладнання, розгляд скарг і претензій на роботу обладнання.
2. Прийняття в експлуатацію нового обладнання і нових сервісів; підготовка висновків за результатами випробувань та розробка рекомендацій по їх експлуатації.
3. Забезпечення взаємодії між Компанією та фірмами постачальниками комутаційного обладнання з приводу питань експлуатаційного супроводу, усунення пошкоджень та відновлення апаратних і програмних засобів.
4. Координація діяльності з відновлювальних робіт між усіма територіальними управліннями в разі збою функціонування обладнання мережі комутації або сервісів, розташованих на ньому, розслідування причин аварій та пошкоджень на комутаційному обладнанні.
5. Контроль стану технічних засобів зв'язку та сервісів, розташованих на них.

Електромеханік / Інженер / Начальника ділянки цеху

с 06.1981 по 12.1995 (14 лет 6 месяцев)
КИЇВСЬКА МІСЬКА ТЕЛЕФОННА МЕРЕЖА (КМТМ), ЦЕНТРАЛЬНИЙ ТЕЛЕФОННИЙ ВУЗОЛ (ЦТВ), Київ (Телекомунікації, зв"язок)

Образование

Одеський електротехнічний інститут зв’язку

Багатоканальний електричний зв’язок, Київ
Высшее, с 1982 по 1988 (5 лет 11 месяцев)

Київська філія. Заочна форма навчання
Кваліфікація: Інженер електрозв’язку

Київський політехнікум зв’язку

Багатоканальний електричний зв’язок, Київ
Среднее специальное, с 1978 по 1981 (2 года 7 месяцев)

Кваліфікація: Технік електрозв’язку

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК MS PowerPoint MS Project САПР MS Visio HCL Notes ERP SAP ERP DFS IBM

Дополнительная информация

ДОСЯГНЕННЯ:
• Вперше в Україні (м.Київ) була реалізована ідея сполучення двох вузлів зв'язку (АТC-228 – АТС-216) обладнанням ІКМ-120 «Соната» по оптичній лінії зв’язку (ВОЛЗ).
• Вперше проведена організація технічних територіальних міні-центрів в UMC (Чернігів, Житомир, Вінниця, Черкаси).

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ:
Володіння мовами: українська (вільно), російська (вільно), англійська (Pre-Intermediate) достатній рівень для читання спеціальної технічної літератури.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
• уважність
• структурне і аналітичне мислення
• вміння аналізувати великі обсяги інформації, увага до деталей
• висока працездатність
• орієнтація на результат
• стресостійкість
• старанність
• порядність

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
• готовність до відряджень
• водійське посвідчення категорії «В»
• готовність до ненормованого робочого дня
• хобі: книги, здоровий спосіб життя, більярд

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: