Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 августа 2021

Сергій

Начальник відділу (технічне направлення), 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
63 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

ПРОВІДНІЙ ІНЖЕНЕР ВІДДІЛУ ОПЕРАЦІЙНОГО СУПРОВОДЖЕННЯ (ВОС) ПО ПРЕТЕНЗІЙНІЙ РАБОТІ

с 10.2017 по 02.2021 (3 года 4 месяца)
ПрАТ «ВД УКРАЇНА» (VODAFONЕ), Київ (Телекомунікації, зв"язок)

1.Проведення профілактичної роботи щодо недопущення претензійних ситуацій та виникнення суперечок з контрагентами. Бере участь в переговорах з постачальниками послуг і устаткування в частині питань, пов'язаних з претензійної діяльністю
2.Підготовка пакету необхідної претензійної документації для утримання штрафних санкцій, в частині повноважень Технічної дирекції, для надання до Департаменту управління закупівель, Юридичного департаменту. Контроль виконання.
3.Здійснення контролю процесу виконання факту утримання штрафних санкцій (технічний напрямок Компанії).
4.Бере участь у формуванні стратегії, пов'язаної з претензійної діяльністю, в частині фінансових зобов'язань постачальників послуг та обладнання.
5.Здійснює підготовку та надання разової (за запитами Менеджменту), або регулярної звітності по діяльності, пов'язаної з претензійною роботою, в частині Технічної дирекції.
6.Спільно з іншими функціональними напрямками проводить аналіз показників діяльності постачальників послуг та обладнання, в частині виконання своїх зобов'язань. Вносить пропозиції для їх поліпшення.
7.Розробляє пропозиції щодо оптимізації процесу у напрямку претензійної діяльності.
8.Бере участь в розробці, узгодженню нових і перегляду діючих нормативних документів, в сфері діяльності Технічної дирекції.

НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ОПЕРАЦІЙНОГО СУПРОВОДЖЕННЯ

с 10.2011 по 10.2017 (6 лет)
ПрАТ «ВД УКРАЇНА» (VODAFONЕ), Київ (Телекомунікації, зв"язок)

1.Організація комплексу організаційно-технічних і контрольних заходів, спрямованих на управління виробничими процесами; питань, пов'язаних з веденням контрактів на закупівлю, технічну підтримку, ремонт і обслуговування технологічного та метрологічного обладнання, функції контролю договорів оренди технологічних площ в регіонах.
2.Організація заходів по адаптації та впровадження в роботу нормативних документів Технічної дирекції (регламенти процесів, стандарти, політики та робочі інструкції).
3.Організація своєчасного і повного надання технічних вимог і фінансових даних для формування та виконання річного бюджету Компанії.
4.Впровадження державних стандартів і галузевих нормативних документів з метрологічного забезпечення контрольно-вимірювального обладнання.
5.Узгодження з «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ» переліку засобів вимірювальної техніки, які експлуатуються в Компанії і підлягають повірці.
6.Узгодження планів метрологічної повірки контрольно-вимірювального обладнання та метрологічної атестації комутаторів, сервісних платформ і сервісів.
7.Організація оновлення та коригування програмного забезпечення контрольно-вимірювального обладнання всіх типів.
8.Здійснення керівництва виробничою діяльністю Відділу.
9.Координація розробки заходів, спрямованих на оптимізацію процесу супроводу договорів.
10.Організація та контроль робіт з планування і бюджетування витрат, операційних і капітальних витрат, пов'язаних з діяльністю Технічної дирекції, а також контроль виконання бюджету.
11.Організація та контроль своєчасної передачі якісної інформації, необхідної для планування в фінансову Дирекцію.

КЕРІВНИК ГРУПИ АНТЕННО-ЩОГЛОВИХ СПОРУД (АЩС) ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ МТС УКРАЇНА

с 10.2007 по 10.2011 (4 года)
МТС УКРАЇНА, Київ (Телекомунікації, зв"язок)

1.Керує працівниками АЩС, координує і контролює дії співробітників з питань обслуговування експлуатації інфраструктури мережі доступу.
2.Координує роботи інженерів підрозділу інфраструктури мережі регіонів, задіяних в технічному обслуговуванні і експлуатації об'єктів інфраструктури мережі доступу.
3.Керує роботами по періодичному обслуговуванню, детальними ревізіями, оглядом і ремонтом об'єктів інфраструктури мережі доступу.
4.Керує підготовкою технічних завдань для проведення тендерів по вибору постачальників послуг з технічного обслуговування експлуатації інфраструктури мережі доступу.
5.Бере участь у розробці нормативно-технічної документації, яка регламентує процес обслуговування об'єктів інфраструктури мережі доступу.

НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЦТУ / ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ (ТУ) З ТЕХНІЧНИХ ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОЇ СЛУЖБИ ЦЕНТРАЛЬНОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ (ЦТУ)

с 04.2005 по 10.2007 (2 года 6 месяцев)
UMC, Київ (Телекомунікації, зв"язок)

НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЦТУ

1.Забезпечує безперебійну і високоякісну роботу обладнання і елементів мережі ЦТУ.
2.Організація, координація та контроль відповідно до існуючих правил та інструкцій поточної експлуатації, технічного обслуговування і аварійно-відновлювальних робіт обладнання інфраструктури та елементів мережі ЦТУ.
3.Координація діяльності підпорядкованих організацій по аварійно-відновлювальних роботах у разі збоїв в функціонуванні обладнання і елементів мережі в межах ЦТУ.
4.Видача в межах укладених договорів вказівок і розпоряджень Керівникам підпорядкованих організацій, веде контроль за виконанням робіт на обладнанні Компанії з питань монтажу, ремонту, випробування, налагодження систем кондиціонування повітря, електротехнічного обладнання та електромереж.
5.Бере участь у перевірках експлуатаційної діяльності підрозділів.
6.Бере участь у розробці та реалізації планів розвитку і модернізації мережі, відповідно до річного Roll-Out (будівництво нових об'єктів зв'язку) в межах ЦТУ.
7.Контролює хід розслідування причин аварії і тривалих пошкоджень на обладнанні мережі в межах ТЦ, розробляє разом з представниками Технічного департаменту заходи для їх попередження.
8.Організовує та координує діяльність інженерів-енергетиків, інженерів по договірній роботі ЦТУ.
9.Організовує поточну роботу з Державними контролюючими та регулюючими органами в межах завдань експлуатації діючих об'єктів мережі в межах ЦТУ.
10.Керує і координує діяльність співробітників з відповідних питань експлуатації обладнання і елементів мережі Компанії.

ЗАСТУПНИК ДИРЕКТОРА ТУ З ТЕХНІЧНИХ ПИТАНЬ ТЕХНІЧНОЇ СЛУЖБИ ЦТУ

1.Керує процесами експлуатації та обслуговування обладнання і інфраструктури в мережі доступу.
2.Координує та керує процесом будівництва мережі зв'язку.
3.Контролює та забезпечує виконання бюджету відповідно до затверджених повноваженнями.
4.Взаємодіє з місцевими органами влади, структурними підрозділами «Укртелеком» та іншими організаціями з питань будівництва та експлуатації мережі.
5.Вперше проведена організація технічних територіальних міні-центрів (Чернігів, Житомир, Вінниця, Черкаси).

ЕЛЕКТРОМЕХАНІК / ІНЖЕНЕР МТХ ТЕХНІЧНОЇ СЛУЖБИ ЦТУ UMC

с 01.1996 по 04.2005 (9 лет 3 месяца)
UMC, Київ (Телекомунікації, зв"язок)

1.Забезпечення безперебійної та високоякісної роботи обладнання мережі комутації; ведення обліку та аналіз показників якості; розробка заходів спрямованих на підвищення надійності роботи обладнання; забезпечення відновлювальних робіт (в разі збою роботи обладнання); виявлення, усунення та реєстрація пошкоджень обладнання, розгляд скарг і претензій на роботу обладнання.
2.Прийняття в експлуатацію нового обладнання і нових сервісів; підготовка висновків за результатами випробувань та розробка рекомендацій по їх експлуатації.
3.Забезпечення взаємодії між Компанією та фірмами постачальниками комутаційного обладнання з приводу питань експлуатаційного супроводу, усунення пошкоджень та відновлення апаратних і програмних засобів.
4.Координація діяльності з відновлювальних робіт між усіма територіальними управліннями в разі збою функціонування обладнання мережі комутації або сервісів, розташованих на ньому, розслідування причин аварій та пошкоджень на комутаційному обладнанні.
5.Контроль стану технічних засобів зв'язку та сервісів, розташованих на них.

Електромеханік / Інженер / Начальника ділянки цеху

с 06.1981 по 12.1995 (14 лет 6 месяцев)
КИЇВСЬКА МІСЬКА ТЕЛЕФОННА МЕРЕЖА (КМТМ), ЦЕНТРАЛЬНИЙ ТЕЛЕФОННИЙ ВУЗОЛ (ЦТВ) м.КИЇВ, Київ (Телекомунікації, зв"язок)

Образование

Одеський електротехнічний інститут зв’язку

Багатоканальний електричний зв’язок, Київ
Высшее, с 1982 по 1988 (5 лет 11 месяцев)

Київська філія. Заочна форма навчання
Кваліфікація: Інженер електрозв’язку

Київський політехнікум зв’язку

Багатоканальний електричний зв’язок, Київ
Среднее специальное, с 1978 по 1981 (2 года 7 месяцев)

Кваліфікація: Технік електрозв’язку

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК MS PowerPoint MS Project САПР MS Visio HCL Notes ERP SAP ERP DFS IBM

Дополнительная информация

ДОСЯГНЕННЯ:
• Вперше в Україні (м.Київ) була реалізована ідея сполучення двох вузлів зв'язку (АТC-228 – АТС-216) обладнанням ІКМ-120 «Соната» по оптичній лінії зв’язку (ВОЛЗ).
• Вперше проведена організація технічних територіальних міні-центрів в UMC (Чернігів, Житомир, Вінниця, Черкаси).

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ:
Володіння мовами: українська (вільно), російська (вільно), англійська (Pre-Intermediate) достатній рівень для читання спеціальної технічної літератури.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
• уважність
• структурне і аналітичне мислення
• вміння аналізувати великі обсяги інформації, увага до деталей
• висока працездатність
• орієнтація на результат
• стресостійкість
• старанність
• порядність

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
• готовність до відряджень
• водійське посвідчення категорії «В»
• готовність до ненормованого робочого дня
• хобі: книги, здоровий спосіб життя, більярд

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: