Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 сентября 2021

Светлана

Координатор производства, специалист по планированию, аналитик, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
57 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Бистрицька Світлана Василівна
Дата народження: 23.06.1966г.
Контакти: Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E - mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
вайбер [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Фейсбук:ttps://[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Досвід роботи:
вересень 2018 — травень 2021р.р. - соціальний працівник по працевлаштуванню та менеджером по наданню інформаціонних послуг в БО “БФ “КАРІТАС ДОНЕЦЬК”, робота з людьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомога їм в пошуку роботи, складання резюме та проходження співбесід, організація заходів, проведення тренінгів та майстеркласів, обробка телефонних дзвінків, звітність, ведення кейсів.
2017-2018 рік -адміністратор в Математичній студії 2х2, організація навчального процесу та господарчі питання, нарахування заробітної плати, телефонні дзвінки, звітність.
Січень - вересень 2017- перебування на обліку в центрі зайнятості, волонтер в БФ «Допомога Дніпра» - проводжу уроки малювання для дітей
2016-2017 - Проект від ООН - оператор «Гарячої лінії» по Україні, обробка дзвінків з усієї України, моніторінги та пошук допомоги для населення, статистика, звітність.
2015-2016 УВКБ ООН і Сейв зи Чілдрен- участь в благодійних заходах-анкетування, гаряча лінія, фокус-групи, статистика, звіти, аналіз та обробка документації.
2014-2015 Допомога Дніпра волонтер з видачі гуманітарної допомоги
2013-2014 ПП "Аякс-Авто" на посаді координатор аналітик в торговій компанії машинних олій Кастрол. Збір заявок на поставку, координація вивезення продукції і контроль складського обліку.
2007- 2010 ПП Кириченко В.А., посада бухгалтера, сфера діяльності -торгівля будматеріалами, професійні навички -облік ТМЦ на складах, проведення інвентаризацій, ведення первинної документації, робота в програмах Microsoft Office, 1С: Бухгалтерія.
2006-2007 ПП ТПП "Авангард" - посаду логістика. Сфера діяльності-виробництво пластикових вікон. Професійні навички -організація доставки продукції\nпокупцям.
2001-2006 ТОВ "КАРТОЛ", должность- бухгалтер матеріального складу. Сфера діяльності- торгівля, виробництво; професійні навички-складський облік,ведення документації, робота з виробництвом. робота в програмі 1С: Підприємство. Під керівництвом мала 20 робітників — комірники, водії, вантажники.
2000-2001 ДФ СДП "Укрспецюст", должность- бухгалтер. Сфера діяльності -торгівля; професійні навички -ведение первинної документації, податкова звітність,робота з клієнтами.
1997-2000 ПП "Ольга", посаду-економіст з маркетингу. Сфера діяльності-торгівля, вивчення ринку в сфері легкої промисловості-тканини, пошиття виробів,реалізація. Під керівництвом мала 20 робітників — швеї, вантажники, водії.
Освіта: 1986-1992 Київський технологічний інститут легкої промисловості за фахом інженер-технолог трикотажного виробництва.
2016-2020 закінчила Міжнародний університет “Видение” - бакалавр служіння.Пройшла навчання і маю сертифікати від Career Hub на кр’єрного консультанта, за блогерство, про розвиток креативних індустрій, ораторська майстерність, надання психологічної допомоги, згідно міжнародних стандартів Керівництва МПК, постраждалим в наслідок конфлікту в Україні та інші.
Особисті якості та хобі: багатофункціональність, здатність швидко навчатися, допитливість, математичний склад розуму. Займаюся кенгуджампом, багато подорожую з донькою - відвідали більше 20 країн.
Спеціальні знання та навички:
- знання програми 1С: Підприємство
- знання програм Microsoft Office, Excel

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: