Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2023

Максим

Юрист-господарник, корпоративний, юрисконсульт (провідний)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Покровск
Готов работать:
Покровск, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Доценко Максим Олександрович
Дата народження: 25.04.1980 р.
Сімейний стан: не одружений
Адреса проживання: Донецька область, м Покровськ
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Освіта: з 08.1997 р. по 06.2001 р. навчався на стаціонарному відділенні Донецького інституту внутрішніх справ при Донецькому національному університеті (на даний час Донецький юридичний інститут), після закінчення якого, отримав диплом спеціаліста-юриста за фахом «Правознавство».
Володіння мовами: ділові українська (сертифікат), російська, англійська (зі словником).
Рівень володіння ПК: впевнений користувач.
Практичний стаж трудової діяльності:
- у період з 07.2001 р. по 10.2006 р. - служба в ОВС (досудове розслідування кримінальних справ);
- з 05.2007 р. по 03.2009 р та з 07.2011 р. по 12.2018 р. - юрист АТ в сфері машинобудування (самостійне забезпечення юридичною підтримкою господарської діяльності роботодавця, становлення юридично правильної поточної (договірної) роботи підприємства, охоплюючи всі аспекти його діяльності від корпоративних, трудових відносин тощо, до схеми роботи з контрагентами, значний практичний досвід участі у спорах з контролюючими органами, оскарження їх рішень в спеціалізованих судах різних інстанцій, позитивним для роботодавця результатом яких є ряд судових рішень);
- з 09. 2016 р. по 09.2019 р. – провідний юрисконсульт Державного вищого навчального закладу «Донецький національний технічний університет».
Крім того, з 2009 р. та по теперішній, вільний від основної роботи, час, - приватна юридична практика (у вигляді консультаційної правової допомоги як фізичним так і юридичним особам у випадках порушення, оспорювання чи невизнання прав і законних інтересів в різних сферах життєдіяльності, незалежно від галузі нормативно-правового регулювання), самоосвіта в сфері політ. економіки, психології, ін. суміжних наук.
Особливі якості:
маю достатньо здорові амбітність та честолюбство, уважний, емоційно врівноважений, організований, здатний до оперативного вирішення стратегічно важливих, невідкладних завдань, виконавчий, комунікабельний, відповідальний. До критики ставлюся позитивно, якщо вона ділова.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: