Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Anatolii

Виконавчий директор, Brand chef restaurant

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Киев, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Brand Ambassador SMEG.

с 05.2021 по наст. время (3 года 4 месяца)
SMEG, Рівне (Італійський виробник побутової техніки.)

Brand Ambassador SMEG.

Телеведучий, автор кулінарної телепрограми.

с 01.2021 по наст. время (3 года 8 месяцев)
Телеканал "ITV", Рівне (Телебачення.)

Автор та телеведучий кулінарного шоу «Смачна подорож» на телеканалі ITV.

Brand Chef. Консалтинг послуги.

с 10.2020 по 10.2020 (меньше месяца)
«PROSECCO OYSTER BAR», Краків. Польща. (Ресторан морепродуктів.)

«PROSECCO OYSTER BAR» Розробка концепції, меню. Навчання персоналу. м. Краків, Польща.

Власник. Brand Chef.

с 08.2020 по 05.2021 (9 месяцев)
Міська грилівня №1 «СОКИРА», Рівне (Гриль ресторан м'яса та морепродуктів.)

Розробка концепції, меню та будівництво під ключ, керівник-управлінець, виконавчий деректор, власник бізнеса. Підбір, та навчання персоналу.

Brand Chef. Консалтинг послуги.

с 05.2020 по 09.2020 (4 месяца)
Fast food «Котлета Бар», Полтава (Fast food ресторан.)

Розробка концепта, проектування кухні, розробка меню для Fast food ресторана.

Brand Chef. Консалтинг послуги.

с 05.2020 по 07.2020 (2 месяца)
Fast Food & coffee «KAVCHIK», Рівне (Fast Food & coffee кафе.)

Проектування кухні та розробка концепта, меню.

Brand Chef. Консалтинг послуги.

с 02.2020 по 08.2020 (6 месяцев)
Fast Food «KeBar», Ковель (Ресторан швидкого харчування.)

Розробка проекта, концепта, меню та навчання персонала, Проектування ресторана.

Консалтинг послуги.

с 01.2020 по 01.2020 (меньше месяца)
Fast Food «Woogly Room», Рівне (Грилівня.)

Проектування кухні та мангал зони.

Brand Chef. Консалтинг послуги.

с 03.2019 по 04.2019 (1 месяц)
«Старий млин», Броди (Гриль ресторан.)

Розробка меню. Проектування гриль кухні.

Brand Chef. Консалтинг послуги.

с 03.2019 по 06.2019 (3 месяца)
«Шале Фільварок»., Славське (Готельний комплекс.)

Розробка меню для ресторанно-готельного комплексу «Шале Фільварок». м. Славське, Львівська область.

Brand Chef. Консалтинг послуги.

с 03.2019 по 05.2019 (2 месяца)
Fast Food «Mr. Blinnn», Ужгород (Ресторан швидкого харчування, блінна.)

Проектування кухні, розробка концепта та меню, навчання персонала для Fast Food мережі «Mr. Blinnn»

Brand Chef. Організаційний коуч.

с 02.2019 по 02.2019 (меньше месяца)
Італійський ресторан, Ужгород (Ресторан Італійської кухні)

Проектування кухні, розробка меню для італійського ресторана.

Консалтинг послуги.

с 02.2019 по 02.2019 (меньше месяца)
Мережа АЗС «ОЛАС», Рівне (Автозаправні станції.)

Проектування Fast Food зони. Консалтинг послуги.

Brand Chef. Організаційний коуч.

с 02.2019 по 04.2019 (2 месяца)
Готельний комплекс., Ужгород (Готельний комплекс.)

Проектування кухні для готельного комплексу.

Brand Chef. Організаційний коуч.

с 11.2018 по 03.2019 (4 месяца)
«Canadian traditions»., Торонто (Мережа Fast Food.)

Розробка концепції мережі ресторанів та меню «Canadian traditions». Canada, Toronto.

Brand Chef.

с 08.2018 по 11.2018 (3 месяца)
PORT, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка концепта та меню для ресторана риби та морепродуктів

Організаційний коуч.

с 07.2018 по 08.2018 (1 месяц)
Парк - готель "Чудодієво", Житомир (Готельний комплекс.)

Навчання кухарів та розробка меню.

Телеведучий, автор ідеї.

с 01.2018 по 12.2019 (1 год 11 месяцев)
Телеканал "Рівне 1", Рівне (ЗМІ, медіа)

Автор ідеї та телеведучий багатосерійного кулінарного шоу «ЕКСТРЕМАЛЬНИЙ КУХАР».

Brand Chef.

с 01.2017 по 12.2018 (1 год 11 месяцев)
ТМ «ТІСТО»., Рівне (Заклад харчування та виробництво напів фабрикатів.)

Розробка концепції та меню торгової марки «ТІСТО».

Brand Chef.

с 03.2016 по 05.2016 (2 месяца)
Гастро ресторан "Баржа", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконавчий директор, Brand Chef.

с 01.2016 по 12.2019 (3 года 11 месяцев)
Нічний клуб, ресторан, караоке Hall - «Catarsis», Рівне (Нічний клуб, ресторан.)

Розробка концепції, меню та будівництво, керівник нічного клуба «Catarsis», під ключ. Підбір, та навчання персоналу. Brand Chef.

Заступник генерального директора

с 03.2014 по 01.2019 (4 года 10 месяцев)
ТзОВ «Рівень»., Рівне (Рівненський пивоварний завод.)

Розвиток економічної діяльності підприємства.

Засновник, власник бізнеса.

с 01.2014 по наст. время (10 лет 8 месяцев)
FoodGo school., World (Кулінарні майстер класи. Кулінарна школа.)

Кулінарна школа по навчанню кухарів підготовка спеціалістів до роботи в ресторанах, готелях. Проведення кулінарних майстер класів.

Засновник, власник бізнеса.

с 01.2014 по наст. время (10 лет 8 месяцев)
FoodGo group., World (Ресторанно - готельний консалтинг.)

Консалтинг компанія, по будівництву та розвитку ресторанів та готелів. Розвиток ресторанного бізнесу під ключ.

Виконавчий директор, Brand Chef.

с 03.2013 по 12.2019 (6 лет 9 месяцев)
Пивна ресторація "КАНТ", Рівне (Міні пивоварня. Ресторан.)

Розробка концепції, меню та будівництво, керівник-управлінець, пивної ресторації «Кант», під ключ. Підбір, та навчання персоналу.

Засновник, власник бізнеса.

с 06.2012 по 12.2014 (2 года 6 месяцев)
Кулінарний проект «Ресторан у вашому домі», Рівне (Кейтерінг. Кухар на дім.)

Проект який надає професійних кухарів до вашого дому, та доставляє готову продукцію на приватні вечірки.

Образование

Кулінарна академія “Hofmann”, Barcelona, Spain.

Управління рестораном, шеф-кухар, управління та навчання персонала, будівництво ресторанів., Барселона
Высшее, с 2015 по 2016 (9 месяцев)

Рівненський інститут слов‘янознавства, Київського славістичного університету.

Психологія. Психолог, викладач психології., Рівне
Высшее, с 1999 по 2005 (5 лет 9 месяцев)

Рівненський базовий медичний коледж.

Лікувальна справа. Фельдшер-акушер., Рівне
Среднее специальное, с 1998 по 2002 (3 года 6 месяцев)

Пропрацював в медицині на різних посадах до 10 років.

Дополнительное образование и сертификаты

Рівненський ПП Локон, європейський диплом масажиста.

1998р. 4 місяці

Рівненський навчальний центр ДСЗ, основи комп’ютерної грамотності.

2001р. 6 місяців.

Italy. Scalea. Італійська кулінарна школа «Felicevita», mini corso di cucina.

2014р.

Курс - Авторські десерти Єлизавети Глінської

2017р.

Знания и навыки

  • Розробка концепцій та дизайну ресторанів.
  • Підбір персоналу. Управління великим колективом.
  • Запуск нових проектів, під ключ.
  • Навики управління мережею ресторанів.
  • Розробка меню для ресторанів, нічних клубів, закладів харчування
  • Телеведучий, автор кулінарних телепрограм.
  • Кулінарний блогер в соціальній мережі Facebook .
  • Навчання шеф кухарів та персоналу для ресторанів, готелів.
  • Контроль будівельної компанії під час будівництва нових об'єктів
  • Проведення кулінарних майстер класів. Суддя кулінарних змагань.
  • Відвідування багатьох семінарів, виставок в ресторанній сфері.
  • Організаційний коуч.
  • Співпраця з компаніями по виготовленню кухонного обладнання.
  • Швидка адаптація до різних країн світу, вільне пересування.
  • Вивчення країн світу під поставлені задачі.
  • Відвідав 45 країн світу. Обмін досвідом.

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Испанский — начинающий
  • Польский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: