Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2023 PRO

Андрій

Аналітик комп'ютерних систем, PM, Product owner

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
50 лет
Город проживания:
Другие страны
Готов работать:
Другие страны, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бізнес-аналітик

с 11.2021 по 11.2022 (1 год)
ТОВ "Брізі Казахстан", група компаній "ASBIS", Інші країни (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

https://breezy.kz, https://www.asbis.kz, торгівля мобільними пристроями по програмі Trade In.
Керівництво ІТ-проектами на базі 1С у чотирьох країнах, відкриття нових представництв у Грузії та Молдові. Проектування єдиної КІС для всіх міжнародних представництв компанії.

Директор з розвитку, CDO

с 08.2017 по 09.2021 (4 года 1 месяц)
Група компаній "Шин-Лайн", Алмати, Казахстан (Харчова промисловість)

http://shin-line.com, виробництво та дистрибуція морозива.
Організація управління; постановка управлінського обліку; налагодження бізнес-процесів; управління змінами, починаючи з реструктуризації основних корпоративних довідників і закінчуючи розробкою та впровадженням окремих підсистем: управління виробництвом (включаючи партійний облік), управління складом (WMS), аналітичної підсистеми (на базі Power BI), пр. Керував проектом із впровадження індивідуального цифрового маркування ( "Чесний знак" РФ, "СУЗ" РК). У лінійному підпорядкуванні перебували планово-аналітичний відділ, відділ якості управління та контролінгу, відділ інформаційної безпеки; курирував ІТ-департамент щодо розвитку КІС.

Директор, підприємець

с 03.2014 по 08.2017 (3 года 5 месяцев)
ТОВ "Спортивно-развлекательный комплекс "Корсар", Харків (Краса, фітнес, спорт)

Дитячі розваги, активний відпочинок, дозвілля. Організація управління, постановка управлінського обліку, налагодження бізнес-процесів, управління персоналом, розробка системи мотивації, маркетингова політика, бюджетування та ціноутворення

Бизнес-аналітик

с 11.2011 по 02.2014 (2 года 3 месяца)
Група компаній «OLKO», Харків (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

http://www.olko.ua, імпорт жіночого одягу, оптова та роздрібна торгівля, мережа магазинів в Україні та РФ. Постановка управлінського обліку, бізнес-аналіз, розробка внутрішніх положень, методик, інструкцій, формалізація вимог власників та ТОП-менеджерів до функціоналу програмного забезпечення.

Керівник проектів і програм

с 02.2011 по 05.2011 (3 месяца)
ТОВ «Атлантис», група компаній "Алєф", Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

http://www.alef-vinal.ua, виробництво та дистрибуція вітчизняної алкогольної продукції. Керівництво колективом з 17 осіб (менеджери-аналітики та програмісти), розробка з нуля локальної облікової системи, розробка методики управління ланцюжками поставок за принципом MRP II, планування виробництва та відвантажень готової продукції на основі планів продажу, оптимізація складських бізнес-процесів

Аналітик комп'ютерних систем

с 09.2005 по 12.2010 (5 лет 3 месяца)
ИП «ЭОЛИЯ», група компаній "TARGET", Харків (Роздрібна торгівля)

Виробництво, оптово-роздрібна торгівля, мережа продуктових супермаркетів та будинків електроніки. Постановка та формалізація нових бізнес-процесів, реінжиніринг старих, загальне управління внутрішніми та зовнішніми ІТ-проектами, розробка технічної документації для прикладних програмістів, курування окремих напрямків роботи ІТ-відділу

Начальник відділу планування виробництва та запасів

с 03.2004 по 08.2005 (1 год 5 месяцев)
ЗАО «Феодосийский завод коньяков и вин», АР Крым, Феодосія (Харчова промисловість)

Управління матеріальними потоками, складським господарством; оперативне планування виробництва, закупівель, запасів виноматеріалів та матеріалів основного виробництва; розробка та впровадження інноваційних методик з управління виробництвом, якості управління, управлінського обліку та контролінгу

Розробник ПЗ, DBA, сісадмін

с 01.1999 по 01.2004 (5 лет)
Різні, Інші країни (Металургійна промисловість, металообробка)

Образование

Тульский государственный университет

Факультет систем автоматического управления, электрооборудование летательных аппаратов, Тула
Высшее, с 1991 по 1996 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Курсы английского языка, имею удостоверение референта-переводчика

2 года с 1993 по 1995

Знания и навыки

Формализация бизнес-процессов Постановка управленческого учёта Автоматизация и цифровизация бизнеса Управление ИТ-проектами Разработка и внедрение систем класса CRM, ERP, MRP, WMS, BI, 1С

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

В ІТ з 1999 починав як Oracle DBA, розробник ПЗ, сісадмін. З 2005 року перейшов на керівні посади в управлінні торговими (мережі продуктових супермаркетів, будинків електроніки) та виробничими підприємствами (ГК "Мегаполіс", ХЗШВ, ДК "Шин-Лайн"). Крім цього, є досвід роботи в банку та у fashion retail.
З того часу, незалежно від місця роботи та посади, по суті займався одним і тим же: формалізацією бізнес-процесів, постановкою управлінського обліку, автоматизацією та цифровізацією бізнесу, управлінням ІТ-проектами, розробкою та впровадженням систем класу CRM, ERP, MRP, WMS , BI, 1C. У "Шин-Лайні" освоїв новий для себе напрямок: керував проектом з індивідуального цифрового маркування.
Весь цей досвід, набуті знання та вміння дозволяють стверджувати, що для мене неможливого мало. А окремі напрямки (наприклад, планування продажів, планування виробництва, управління запасами тощо) я знаю на рівні власника процесів і з легкістю реалізую будь-яке завдання.
Нині я в активному пошуку нової компанії мрії. Залишуся в Казахстані, повернуся в Україну, переїду в одну з країн СНД чи Європи – залежить від одержаних пропозицій, бо розглядаю найрізноманітніші варіанти.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: