Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 ноября 2021

Ігор

Шеф-бариста, технолог харчового виробництва, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Богуслав, Киев, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог

с 06.2018 по 06.2021 (3 года)
Syrup A&I, Київ (Виробництво натуральних сиропів)

1. Розробка рецептур та побудова технологічних процесів виготовлення сиропів і соусів, для власної кав'ярні (протестовано та впроваджено понад 100 смаків).
2. Розробка технологічних рецептур рослинного молока з різних видів горіхів.
3. Розробка проекту "Гель-кава" з різних видів кавових зерен (новий та ще невідомий продукт харчування).
4. Розробка натуральних джемів без цукру.
5. Обсмаження кави на виробництві.

Власник

с 06.2018 по 05.2021 (2 года 11 месяцев)
ФОП Коряков, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування кав'ярнею, розробка технологічних карт, навчання персоналу, робота з постачальниками, обсмаження кави (ростери: Probat 15kg; Has Garanti 15kg)

Технолог з обсмаження кави

с 06.2017 по 04.2018 (10 месяцев)
Компанія CoffeeIn, Київ (Кавове виробництво)

"Конвекційний ростер Rokka" Обсмаження кави, контроль якості, створення блендів, проведення капінгів, ведення звітності, навчання персоналу.

Шеф-бариста

с 04.2013 по 03.2017 (3 года 11 месяцев)
ФОП Рассадіна, Київ (мережа кав'ярень)

Обсмаження кави (ростер Технолог), керування мережею кав'ярень, навчання та пошук персоналу, розробка технологічних карт, ведення звітності.

Образование

ВМУРоЛ "Україна"

Інженерно-технологічний факультет; спеціальність: інженер-технолог харчової промисловості (диплом спеціаліста), Київ
Высшее, с 2010 по 2014 (4 года)

Керівник харчового виробництва, ресторану, кафе тощо. Розробка технологічних карт, контроль якості харчових продуктів, розробка інноваційних продуктів харчування, проектування виробництва, кафе, ресторану.

Білоцерківське вище професійне училище будівництва і сервісу державний професійно-технічний навчальний заклад

Кухар-кондитер, Біла Церква
Среднее специальное, с 2008 по 2010 (2 года)

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Хоббі - шахи, кулінарія, подорожі : )
Досягнення: проект гель-кава ; проект рідкий джем (за 3 роки розробив і протестував у власній кав'ярні понад 100 смаків).
Подобається відкривати нові технології виробництва продуктів харчування та вдосконалювати старі. Проводив експеременти з технологією обсмаження кави.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: