Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024

Наталія

Спеціаліст, начальник відділу, керівник установи

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Корсунь-Шевченковский

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация


Освіта
У 2004 році закінчила Корсунь – Шевченківську ЗОШ № 5
У 2010 році завершила навчання в Державній Академії статистики обліку та аудиту держкомстату України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «облік та аудит »
Трудова діяльність
З 2006 по 2009рр. працювала нормувальником в відділі цінних паперів та планової роботи на промисловому підприємстві ПАТ «ВО» Восход (спеціалізується на виготовленні с/г техніки, кількість працівників складала 150 осіб).
З 2009 по 2011рр. була переведена начальником відділу кадрів того ж підприємства .
З 08.08.2012 по 17.12.2013 Оператор ЕОМ Корсунь - Шевченківського районного центру зайнятості.
Згідно посадової інструкції основними завданнями оператора ЕОМ були:
- забезпечення документообігу та контролю,
- оформлення наказів директора (особовий склад, основна діяльність)
- аналіз та надання узагальнених даних стосовно усних та письмових звернень і скарг громадян,
- ведення кадрової документації,
- участь у складанні номенклатури справ,
- ведення довготривалого архіву
- також безпосередня робота, що належить до специфіки служби зайнятості.
20.12.2013-23.11.2017 призначено на посаду головного, спеціаліста економіста відділу економічного аналізу та фінансово – кредитного забезпечення управління агропромислового розвитку Корсунь – Шевченківської районної державної адміністрації
23.11.2017 – 28.12.2019 призначена на посаду головного спеціаліста з питань персоналу управління агропромислового розвитку Корсунь – Шевченківської районної державної адміністрації
28.12.2019 звільнена з займаної посади в звязку з ліквідацією структурного підрозділу Корсунь – Шевченківської районної державної адміністрації.
В період з 10.04.2020 – по 25.06.2020 працювала помічником консультантом народного депутата України Стріхарського А.П. по 196 виборчому округу.
З 17.08.2020 - по даний час працюю на посаді начальника відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Набутівської сільської ради.
Професійні знання та навики
Працюючи на посадах в управлінні агропромислового розвитку набула досвіду участі в різних депутатських комісіях, в підготовці рішень, розробці районних програм, готувала доповіді – виступи для керівника управління та брала учать у підготовці виступів та звітів перед громадскістю голів районної державної адміністрації, готувала матеріали - відповіді на запити від вищестоящих організацій, зокрема обласної державної адміністрації, депутатські звернення та інше, брала участь у засіданнях сесій районної ради та колегіях районної державної адміністрації, була відповідальною за звернення громадян, зокрема готувала проєкти відповідей особам, що зверталися з тих чи інших питань, вела діловодство в управлінні.
Працюючи помічником- консультантом народного депутата України по 196 виборчому округу (колишні Корсунь- Шевченківський район частина Лисянського та Канівського районів) брала участь в організації вивчення громадської думки, потреб і запитів виборців, вносила пропозиції щодо шляхів їх вирішення, допомагала в організації проведення звітів і зустрічей з виборцями, трудовими колективами, об'єднаннями громадян, узагальнювала висловлені на них пропозиції і зауваження, сприяла реалізації розроблених на їх виконання заходів, від імені народного депутата України проводила виїзні прийоми громадян в території об’єднаних територіальних громад, що знаходилися на території виборчого округу, брала участь у роботі органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, дія яких поширюється на виборчий округ, від якого обрано народного депутата України.
Пройшовши за конкурсом на посаду начальника відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Набутівської сільської ради налагодила роботу відділу з «0» оскільки даний відділ було створено лише рішенням виконавчого комітету.

Похожие кандидаты

Керівник відділу
Корсунь-Шевченковский, Городище, Смела

Начальник відділу, менеджер з продажу, юрист
Корсунь-Шевченковский

Керівник відділу, гол. механік, зав. господарством, менеджер
18000 грн, Корсунь-Шевченковский

Директор магазину
Корсунь-Шевченковский

Директор з розвитку
20000 грн, Корсунь-Шевченковский

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: