Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 марта 2024 Файл

Володимир

Завгосп

Возраст:
56 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме: Кравець Володимира Петровича

Особисті дані: Кравець Володимир Петрович Вік 55 років.
Місце проживання: м. Дніпро вул. Крута 1а
Місце прописки: м. Донецьк вул. Аристова 1 (переселенець)
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Соціальних мережи: Facebook Telegram Instagram

Освіта : Макіївський інженерно-будівельний інститут. ПЦБ інженер будівельник . Період навчання з 09. 1985 по 12. 1991. Додатково прослухав курс по проектуванню будівль і споруд з монолітного залізобетону.
Досвід роботи: 1991 лютий - березень Донецький інститут "Проектстройиндустрiя".
Займана посада: проектувальник 3 категорії. Виконувані обов'язки: проектування заводів по виробництву залізобетонних виробів.
З квітня 1991. по липень1992. Дирекція підприємства що будується ЦОФ "Колосниковская" П./ Об "Донецьквуглезбагачення". Будівницьтво цегляного заводу. Займана посада: старший майстер служби замовника. Виконувані обов'язки: праця з проектно-кошторисною документацією і контроль робіт безпосередньо на будівництві.
Займався узгодженням проектно-кошторисної документації, розміщенням замовлень на виготовлення будівельних конструкцій, виконував контроль якості і термінів постачання згідно договорів. Робив, перевірку відвантаження конструкцій згідно оплати. Здійснював контроль ведення будівельно-монтажних робіт підрядними організаціями (акти на прихованні роботи, акти виконаних робіт). Курирував будівництво газопроводу високого тиску.
З липня 1992. по травень 1993. УМТС П./Про "Селидовугілля".
Займана посада: інженер 2-ої категорії відділу устаткування. Виконувані обов'язки: займався постачанням устаткування (комбайни, стрічкові конвеєри насоси двигуни і то що) для шахт П./О. "Селидовугілля".
Складав графіків постачань, перевіряв відповідность устаткування, проводив ревізії і контроль залишків устаткування на складах. Вів перемовини з виробниками по закупівлі устаткування. Виконував контроль термінів постачань, перевіряв відповідність кількості і якості. Оформлював бухгалтерські і супровідні документи.
З травня 1993. по липень 1995. Приватний підприємець. Оптова торгівля продуктами харчування.
З липня1995. по травень 2000. ТОВ "Номінал"(Оптова торгівля продуктами харчування закупівля і переробка сільгосппродукції). Займана посада: Директор. Виконувані обов'язки: укладення договорів на постачання і збут продукції . Ведення адміністративно-господарської діяльності. Робота з контролюючими органами. Набір і управління персоналом.
З травня 2000г. по квітень 2007. ТОВ "Ландорра"(будівельна організація) Займана посада: інженер відділу МТЗ. Виконувані обов'язки: організація постачань будматеріалів на будівельні об'єкти. Брав участь в складанні кошторисної документації. Узгодження об'ємів і термінів постачання матеріалів. Повний контроль від укладення договорів до постачання на буд майданчик. Праця команді з плановим і виробничим відділами по складанню графіків постачання будівельних об'єктів. Узгодження із замовниками(вибір і вартість будматеріалів). Підбір і закупівля будівельного інструменту .Робота з постачальниками, як м. Донецька так і України по контролю рівня цін і якості продукції. Оформлення документації. Ведення обліку витрачання і залишків матеріалів, і грошових коштів. Брав участь у будівництві ТЦ "Амстор", холодокомбінату в Докучаєвське, реконструкції ТЦ "Білий Лебідь" та багатьох інших будівництвах.
З квітня 2007 по травень 2010 ТОВ "Еталон - А"(будівельна організація) Займана посада: начальник відділу МТЗ. Виконувані обов'язки: організація усієї роботи відділу . Брав участь у будівництві двох ТЦ "Амстор" і магазину "Практикер" а також багатьох дрібніших об'єктів.
З Травня 2010г по Червень 2011г. ТОВ "Дирекція Адміністративних Будівель" Займана посада: начальник відділу МТЗ. Виконувані обов'язки: Підготовка тендерної документації. Перевірка договірних кошторисів. Обробка і виконання заявок. Моніторинг ринку будматеріалів. Закупівля будівельної техніки і устаткування. Укладення договорів на постачання матеріалів. Контроль якості, кількості, термінів відвантаження. Оформлення документації, ведення звітності. Брав участь у будівництві Ж.К".Євроград" Панфілова 24 і Житлового будинку "Гауди" Артема 90,лікарня Калинина(реконструкція корпусу №6) а також багатьох інших об'єктів.
З вересня 2011 по грудень 2012. ТОВ "ГИК Мегабудинвест" . Займана посада: начальник відділу МТЗ. Об'єкти Оптовий ринок сільгосппродуктів , котеджне будівництво.
З січня 2013 по червень 2014 приватний підприємець. З бригадою у кількості 10 чол. робили ремонтно-будівельні роботи в м. Донецьку і області. Основним замовником був банк «Фінанси і кредит».
В серпні 2014 у зв'язку з активними бойовими діями виїхав з Донецька в Селидове.
З серпня 2015 по серпень 2016 стояв на обліку в центрі зайнятості. На даний момент є безробітним.
Особисті якості: Порядність, цілеспрямованість, комунікабельність, уміння працювати як в команді, так і самостійно, здатність швидко аналізувати ситуацію і уміння навчатися.
Додаткові відомості: Добре володію комп'ютером. Маю водійські права і особистий автомобіль.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: