Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 ноября 2021 Файл

Олена

Завідувач виробничої лабораторії

Возраст:
39 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Глущенко Олена Анатоліївна
Дата народження: 23.12.1984р
Місто проживання: Вінниця
Сімейне положення: одружена
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посада
Завідувач лабораторією
Досвід роботи
Назва компанії: ТОВ «Вінницький хлібокомбінат №2»
Посада: начальник зернової лабораторії (період роботи: з 15.01. 2018р. по 29.09.2021р.)
Проведення атестації лабораторії .
Забезпечення безперебійної роботи лабораторії, виконання нею поставлених задач і функцій.
Забезпечення правильного зберігання зразків зерна і продукції.
Своєчасне надання звітності (акти доробки, сушіння і т.п.).
Розробка методик та інструкцій з поточного контролю виробництва, у тому числі по експрес-аналізу на робочих місцях.
Координація роботи підрозділів комбінату з питань розробки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів.
Розробка і впровадження документів, для ефективного планування і функціонування системи управління безпечністю харчових продуктів.
Планування і контроль бюджету підрозділу.
Взаємодія з контролюючими органами та іншими зовнішніми організаціями
Назва компанії: ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика»
Посада: хімік-аналітик (період роботи: з 01.02.2017р -10.01.2018р)
Навчання та контроль за дотриманням техніки лабораторних випробувань і роботи з лабораторним обладнанням.
Проведення атестації персоналу, перевірка знань.
Освоєння та впровадження нових методів аналізу, нового обладнання.
Управління, розробка, впровадження стандартних операційних процедур (СОП).
Облік прекурсорів, спирту, хімічних речовин: замовлення, одержання, списання. Оформлення документації їх використання, у відповідності до чинного законодавства.
Проведення внутрішніх та міжлабораторних випробувань.
Посада: інженер з якості (період роботи: 19.04.2013р – 01.02.2017р)
Організація і контроль проведення фізико-хімічних аналізів вхідної сировини та готової продукції.
Здійснення управління невідповідними сировиною, матеріалами і продукцією.
Консолідація, обробка та узагальнення результатів досліджень контролю, сировини, напівфабрикатів та готової продукції.
Підготовка документів лабораторії до атестації.
Підготовка документів підприємства до сертифікації за системою ISO 9001: 2008, ISO 22000: 2005, IFS Food.
Робота в системі менеджменту якості (аудити, робота з документами ISO, регламенти, інструкції).
Контроль умов зберігання сировини, матеріалів та готової продукції.
Контроль за санітарним станом виробничих і складських приміщень, виробничого обладнання, території підприємства.
Посада: контролер з якості (період роботи: 06.07.2007р – 19.04.2013р)
Проведення лабораторного контролю вхідної сировини сировини, матеріалів і готової продукції на відповідність чинним стандартам і нормативним документам.
Оформлення результатів аналізів, їх облік, ведення лабораторних журналів.

Освіта
Навчальний заклад: Вінницький національний технічний університет
Ступінь: повна вища
Спеціальність: Екологія та охорона навколишнього середовища (період навчання: 2002-2007рр)
Назва спеціальності: Менеджмент організацій
Кваліфікація: менеджер - економіст (період навчання: 2007-2008рр)

Вміння та навики:
організація структури і діяльності лабораторії;
принципи розробки та впровадження системи якості ISO 9001: 2008, ISO 22000: 2005, IFS Food, атестації лабораторії, звітності;
проведення санітарних оглядів на підприємстві;
розробка електронних журналів;
присвоєна кваліфікація внутрішнього аудитора систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог:
- FSSC 22000 (курс проведений BUREAU VERITAS, certificate № UA/034/01483 від 05.10.2016);
- ISO 22000:2018, FSSC 22000 v.4.1, ISO 19011 (курс проведений Fortius Quality Group, certificate № Н/2018/08-047);
- ISO 22000:2018, FSSC 22000, ISO 19011 (курс проведений Fortius Quality Group, certificate № Н/2020/12-051);
- FSSC 22000 v.5.1 курс проведений FE “SGS UКRАINЕ” , certificate № 9001099/12643).
володіння англійською мовою середнього рівня;
вільне використання ПК: Excel, Word, досвід роботи в 1С.

Особисті якості: об’єктивність, наполегливість, вимогливість, вміння працювати з великими об'ємами інформації, уважність, акуратність.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: