Олена
Директор, 40 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 40 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7675170
Опыт работы
Директор
с 08.2016 по 02.2022
(5 лет 6 месяцев)
Мережа ресторанів TARANTINO femely “ Хачапурі і Вино» і « Cherry coffee roasters & Cakes”, Кіїв (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- Складання та контроль виконання бюджету.
- Оперативне керування всіма процесами.
- Постановка цілей.
- контроль за виконанням планових фінансово-економічних показників.
- Контроль за роботою всіх підрозділів та якістю сервісу.
- Проведення та розбір інвентаризації.
- Спілкування та залучення гостей.
- формування маркетингової стратегії.
- вирішення питань із контролюючими органами.
- Стажування майбутніх працівників компанії.
Досягнення:
- Ресторан займав одне з лідируючих місць за фінансовими показниками мережі.
- Створення команди, яка вміє ставити і досягати мети! Розробка та впровадження системи мотивації.
- Успішні проекти з виїзної торгівлі на "Atlas weekend", "Art-zavod Platforma".
- Зниження собівартості, за рахунок роботи з продажами;
- Перевиконання річного бюджету (оптимізація ФОП, інших витрат, збільшення ТО ресторану).
- Рейтинг ресторану в Google 4,7
Зам директора
с 10.2015 по 08.2016
(10 месяцев)
Мережа ресторанів Світова карта, ресторанно-готельний комплекс «Разгуляево», Кіїв (Готельно-ресторанний бізнес)
- Оперативне управління усіма структурами одиницями підприємства.
- Координація операційного спрямування роботи.
- Участь у стратегічному розвитку діяльності готельно-ресторанного комплексу
- Оптимізація процесів та систем.
- Підтримка реалізації поточних та нових проектів.
- Систематизація та контроль документообігу.
Директор
с 01.2007 по 09.2015
(8 лет 8 месяцев)
Мережа ресторанів «СушіЯ», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Керівництво та організація роботи всіх підрозділів ресторану.
- Проведення тренінгів, зборів та мотивація персоналу
- Контроль якості.
- сервісу, що надається всіма підрозділами ресторану.
- робота з чек листами.
- робота з гостями.
- Проведення інвентаризації.
- Уповнення поставлених завдань.
- Оперативне вирішення всіх форс-мажорних ситуацій
Образование
Харківський національний економічний університет
Економіка підприємства, Харків
Высшее, с 2005 по 2009 (4 года)
Донецький торговий економічний інститу
Донецьк
Среднее, с 2003 по 2004 (1 год)
Підвищення кваліфікації, облік та аудит сільськогосподарського виробництва.
Артемівський індустріальний технікум
Технік технолог вогнетривких виробів, Бахмут
Среднее специальное, с 1999 по 2003 (4 года)
Знания и навыки
Рекомендации
Калинський Євген Олександрович
Керуючий, Кафе «Будинок Великого Діва»
Дополнительная информация
Аналітичний склад розуму, здатна вирішувати складні багатопланові завдання, виражені лідерські якості, цілеспрямована, ініціативна, стресостійка, вмію працювати в команді, комунікабельна, активна.