Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 ноября 2023 Файл

Євген

Еколог

Возраст:
26 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Киев, Одесса, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
ЛІТВІНЧУК ЄВГЕН ОЛЕГОВИЧ
Контактна інформація: м. Вінниця, вул. Зодчих, буд. 3, кв. 84, e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), моб. тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), д.н. 13.03.1998р., українець.
ДОСВІД ПРОФЕСІЙНОЇ РОБОТИ:
• 06.2021-12.2021 – робота за кордоном, кур’єром Amazon, Німеччина.
• 08.2022 - 05.2023 – Інженер з розробки дозволів на викиди в атмосферне повітря стаціонарними джерелами. ПП «Інтер-Еко» м. Вінниця.
• 05.2023 – по сьогодні – Торговий представник ТОВ «Рошен-Кондитер» м. Вінниця
ОСВІТА:
2015-2020 ­­­­– навчання у Вінницькому національному технічному університеті, інститут Екологічної безпеки та моніторингу довкілля, диплом магістра з відзнакою за спеціальністю: «Екологія», спеціалізація «Екологія»
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ТА ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ РОБОТИ:
2020-2021 – навчання у Вищій школі управління охороню праці за спеціальністю «Управління проектами» в м. Катовіце, Польша
2018 ­­­­­­­­­– учасник національного етапу міжнародних інженерних змагань «Ebec Challenge» зайнявши 3-місце. м. Львів.
2019 ­­– учасник Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу проектів з екологічного та енергетичного менеджменту Еко-Форум м. Запоріжжя.
2020 ­­­­­– учасник Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямком «Екологічна безпека комплексу «автомобіль – навколишнє середовище» спеціальність «Автомобільний транспорт» у 2019-2020 н.р. Отримав диплом 3 ступеня. м. Харків
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ
Навички лабораторного хімічного аналізу, є досвід публічних виступів, досвідчений користувач Windows, MS Office, Internet та ін.
ЗНАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ
Англійська – А2
Польська – А2
ІНШЕ
Згубних звичок не маю. Позапартійний і раніше в партіях не був. Маю закордонний паспорт, посвідчення лаборанта хімічного аналізу, водійські права категорії «В» з досвідом водіння автомобілем.
Волонтер ЗСУ у складі ТерОборони, дозвіл на зброю, пройшов курс парамедика, оператора дрона (за стосунок MissionPlanning).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: