Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2024 PRO

Лідія

Керівник структурного підрозділу

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний експерт з продажів і кредитування малого і середнього бізнесу

с 09.2020 по 09.2023 (3 года)
Креді Агріколь, банк, Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів даного сегменту, всі процеси кредитування (консультація, збір і юридичний аналіз документів, кредитний аналіз фінансових документів, затвердження кредиту, підготовка договірної бази, оформлення і видача кредиту, постпродажне супроводження (контроль погашення, вчасна переоцінка застави, заведення фінансового стану і класу НБУ та ін.), крос-продажі). Підготовка внутрішніх звітів. Виконання розпоряджень безпосереднього керівника.

Заст.керуючого–нач.Відділу продажів відділення 1-А типу

с 01.2015 по 02.2019 (4 года 1 месяц)
Ощадбанк, Черновцы (Фінанси, банки, страхування)

НОВІ НАВИКИ ОТРИМАНІ НА ДАНІЙ ПОСАДІ: робота з персоналом (пошук і навчання), робота з великими масивами інформації, приймання масштабних рішень, участь в нарадах керівників.
Функціональні обов`язки: організація роботи підзвітної мережі з 15 відділень із загальною чисельністю працівників до 60 людей; доведення планових показників (близько 20 показників), розробка і надання інструментів для їх виконання, контроль за виконанням завдань, проведення нарад і навчань х підзвітною мережею, забезпечення якості обслуговування, виконання функцій керуючого відділенням під час його відсутності.

Начальник відділення (починала з менеджера по юр.особам)

с 08.2009 по 03.2015 (5 лет 7 месяцев)
АТ Ерсте банк (потім Фідо банк) наразі не діючий, Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

НОВІ НАВИКИ ОТРИМАНІ НА ДАНІЙ ПОСАДІ: організація роботи відділення, касова дисципліна, складання звітності.
Функціональні обов`язки:
в частині роботи з клієнтами: пошук потенційних клієнтів на обслуговування шляхом прямих продажів, оформлення всіх банківських продуктів, пост-продажне обслуговування, надання якісного сервісу;
в частині роботи з працівниками: пошук потенційних працівників відділення, проведення співбесід, введення в посаду, поточні навчання і контроль за виконанням робочих процесів, забезпечення виконання планових показників відділення.

Нач.від.мікрокредитування Калинівського відділення

с 10.2004 по 08.2009 (4 года 10 месяцев)
Райффайзен Банк, Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Функціональні обов`язки: - в частині роботи з клієнтами: пошук потенційних клієнтів на кредитування шляхом прямих продажів, аналіз фінансового стану позичальника, підготовка документів до оформлення кредитного договору, моніторинг кредитного портфеля, стимулювання до подальшого повторного кредитування, робота із простроченою заборгованістю;
в частині роботи з працівниками: пошук потенційних працівників відділу, проведення співбесід, введення в посаду, поточні навчання і контроль за виконанням робочих процесів, забезпечення виконання планових показників відділу.

Образование

Донецький Національний Технічний Університет

Облік і аудит, Донецк
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Здобула кваліфікації спеціаліст з бухгалтерського обліку і аудиту (бухгалтер-аудитор)

Харківський Банківський Коледж

Банківська справа, Харків
Среднее специальное, с 1997 по 1999 (2 года)

Здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста банківської справи.

Дополнительное образование и сертификаты

Курсы по прямым продажам

Многочисленные

Курсы по организации личного времени

Во время работы в банках

Курсы по руководству и мотивации персонала

Во время работы в банках

Знания и навыки

Пользователь ПК MS Office Подбор персонала Обучение персонала Банковские программы Общение с клиентами для выявления потребности и продажи продукта Подбор и обучение персонала Проведение тренингов по качеству обслуживания, увеличению продаж Координация работы сотрудников (до 90 человек) Анализ финансовых данных Умение брать ответственность за принятые решения Адаптивність

Дополнительная информация

Особисті якості: порядна, відповідальна, чесна, уважна до деталей, маю аналітичний склад розуму, цілеспрямована, можу якісно організовувати свій робочий час і підлеглих, маю досвід в проведенні навчальних тренінгів і нарад, схильна до самонавчання, ініціативна, доброзичлива, змістовна.
Хоббі, захоплення: заняття йогою, відвідування саморозвиваючих тренінгів, їзда на велосипеді, читання книг, догляд за тваринами, вирощування квітів.
НЕ ТУРБУВАТИ "працедавцям" які приховують свій вид діяльності, нічого про себе не розповідають і відразу призначають співбесіду.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: