Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 апреля 2023 PRO

Сергій

Аналітик харчового виробництва (консалтинг з ресторанного бізнесу)

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар, офіціант, бармен, технолог, шеф-кухар, завідувач харчового виробництва, банкет менеджер

с 05.2004 по наст. время (20 лет)
Заміські комплекси, теплохід, кейтерингові компанії, Київ (ресторани, кулінарії, кафе, кейтеринг)

Образование

Київский національний університет культури і мистецтв

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Высшее, с 2004 по 2008 (4 года)

диплом з відзнакою

Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету

Кухар 4 розряду, Київ
Среднее специальное, с 2002 по 2004 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні"

2019

HACCP Міністерство аграрної політики та продовольства України

2019

Знания и навыки

MS Office Email Работа с оргтехникой Карвинг овощей, фруктов Карвінг овочів та фруктів Карвинг MS Excel MS Word

Дополнительная информация

- Відкриття закладів з нуля/"під ключ"
- Ребрендінг
- Внутрішній аудит роботи закладу, пошук "слабких" місць, рішення по усуненню.
З 2004 року по сьогодні я пройшов шлях від молодшого кухаря до керуючого кейтерингом.
Працював на різних ділянках готельно-ресторанного бізнесу на позиціях: офіціанта, бармена, адміністратора, кухаря, шеф-кухаря, банкет-менеджера, консультанта у сфері ресторанного бізнесу, технолога харчового виробництва, завідувача харчового виробництва, керуючого кейтерингом. Це дало мені можливість розвинути свої навички та отримати релевантний досвід роботи та управління різними процесами готельно-ресторанного бізнесу.
У мене є досвід відкриття закладів з нуля та ребрендингу.
Також є досвід аналізу роботи закладів, пошуку та усунення "хворих місць", досвід управління персоналом.
Ключові навички:
- аналітичні здібності;
- розуміння бізнес-процесів та принципів роботи ресторанного
бізнесу;
- навички калькулювання та управління бюджетом;
- навички комунікації;
- вміння швидко оцінювати ситуації для ухвалення рішення;
- націленість на результат.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: