Сергій
Аналітик харчового виробництва (консалтинг з ресторанного бізнесу)
- Занятость:
- Неполная занятость.
- Возраст:
- 38 лет
- Город проживания:
- Бровары
- Готов работать:
- Киев, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7887373
Опыт работы
Кухар, офіціант, бармен, технолог, шеф-кухар, завідувач харчового виробництва, банкет менеджер
с 05.2004 по наст. время
(20 лет)
Заміські комплекси, теплохід, кейтерингові компанії, Київ (ресторани, кулінарії, кафе, кейтеринг)
Образование
Київский національний університет культури і мистецтв
Менеджер готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Высшее, с 2004 по 2008 (4 года)
диплом з відзнакою
Перше вище професійне училище Київського національного торговельно-економічного університету
Кухар 4 розряду, Київ
Среднее специальное, с 2002 по 2004 (2 года)
Дополнительное образование и сертификаты
IFSSU Проект ЄС "Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні"
2019
HACCP Міністерство аграрної політики та продовольства України
2019
Знания и навыки
Дополнительная информация
- Відкриття закладів з нуля/"під ключ"
- Ребрендінг
- Внутрішній аудит роботи закладу, пошук "слабких" місць, рішення по усуненню.
З 2004 року по сьогодні я пройшов шлях від молодшого кухаря до керуючого кейтерингом.
Працював на різних ділянках готельно-ресторанного бізнесу на позиціях: офіціанта, бармена, адміністратора, кухаря, шеф-кухаря, банкет-менеджера, консультанта у сфері ресторанного бізнесу, технолога харчового виробництва, завідувача харчового виробництва, керуючого кейтерингом. Це дало мені можливість розвинути свої навички та отримати релевантний досвід роботи та управління різними процесами готельно-ресторанного бізнесу.
У мене є досвід відкриття закладів з нуля та ребрендингу.
Також є досвід аналізу роботи закладів, пошуку та усунення "хворих місць", досвід управління персоналом.
Ключові навички:
- аналітичні здібності;
- розуміння бізнес-процесів та принципів роботи ресторанного
бізнесу;
- навички калькулювання та управління бюджетом;
- навички комунікації;
- вміння швидко оцінювати ситуації для ухвалення рішення;
- націленість на результат.
Другие резюме этого кандидата
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Заведующий производством (шеф повар), Теплоход "Роса Виктория", 5 лет 2 месяца
Киев
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Шеф-кухар, банкет-менеджер, Фріланс, 5 лет 9 месяцев
- Шеф-кухар із функціями Завідувача харчового виробництва, технолог, Кулінарія, 4 месяца
Киев
Неоконченное высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Банкет-менеджер, шеф-повар (фриланс) кейтеринга, Provision Catering, 6 лет 6 месяцев
- Шеф-повар с функциями Заведующего пищевым производством, Теплоход-ресторан "Rosa Victoria" (rosa-victoria.com.ua), 5 лет 2 месяца
Похожие кандидаты
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Керуючий рестораном, кафе, пабом, менеджер
Киев
Керуючий рестораном, кав'ярнею, пекарнею, виробництвом
Киев
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Директор ресторану, кафе, бару
Киев
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев