Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 февраля 2022 PRO

Геннадій

Юрист, руководитель юридического отдела, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Юрист

с 09.2017 по наст. время (6 лет 9 месяцев)
ТОВ «Українська виробнича компанія «Метал-Мейк», Київ (виробництво власної продукції для потреб Укрзалізниці. Участь в державних закупівлях)

Ведення договірної діяльності підприємства (постачання, торгівля, оренда, ЗЕД на умовах Інкотермс). Участь в державних закупівлях (підготовка тендерних пропозицій, оскарження рішень Замовника торгів в АМКУ). Претензійно-позовна робота. Захист інтересів підприємства в судах різних рівнів по всій території України (господарський, цивільний, адміністративний процес). Супровід податкових перевірок, перевірок Державної аудиторської служби. Оскарження рішень вказаних органів в адміністративному та судовому порядку ( в т.ч. висновків ДПС про безпідставне формування видатків та податкового кредиту). Участь в оформленні документів для запуску виробничої лінії, ліцензій на постачання природного газу та електричної енергії.
Реєстрація, перереєстрація підприємств, внесення змін до ЕДР.


(причина необхідності звільнення – відсутність держзамовлень на закупівлю продукції яку виготовляє компанія).

Юрист

с 10.2015 по 08.2017 (1 год 10 месяцев)
Юридичний супровід групи компаній в сфері торгівлі, територія України (орендні відносини, торгівля)

Ведення договірної діяльності підприємства (постачання, торгівля, оренда, ЗЕД), розробка договорів в сфері ІТ. Реєстраційні дії стосовно рухомого та нерухомого майна. Претензійно-позовна робота. Захист інтересів підприємства в судах, взаємодія з органами ДВС, а також в інших державних і громадських організаціях при розгляді правових питань. Орендні відносини.
Корпоративні відносини (спори).

Юрист

с 03.2011 по 06.2015 (4 года 3 месяца)
ТОВ "Міськбуд-4", Київ (Будівництво багатоповерхових будівель (Генпідрядник))

Ведення договірної діяльності підприємства (будівельна діяльність), претензійно-позовна робота. Захист інтересів підприємства в судах різних рівнів (господарський, цивільний, адміністративний процес). Участь в тендерах різної складності, при необхідності оформлення тендерної пропозиції в найкоротші строки. Оформлення документів на отримання і продовження дії ліцензії у сфері будівництва.
Досвід спілкування з контролюючими органами і органами виконавчої влади (податкові спори, Держгірпромнагляд, КРУ, Будінспекція). Оскарження прийнятих рішень вищезгаданих органів у разі виявлення порушень закону. Досвід роботи в сфері питань пов'язаних з нерухомістю (оформлення прав власності на нерухомість, приватизація). Трудові спори. Участь у процедурі банкрутства.
Реєстрація, перереєстрація підприємств різних форм власності, внесення змін до статутних документів.
Підготовка пропозицій щодо розробки або зміни внутрішніх нормативних актів виданих на підприємстві з урахуванням інтересів власника.

Начальник юридичного відділу

с 12.2007 по 02.2011 (3 года 2 месяца)
Приватне підприємство "Бар'єр. Безпека бізнесу", Київ (Надання послуг з фізичної охорони, монтаж сигналізації та відеоспостереження)

Керівництво юридичним відділом. Ведення договірної діяльності підприємства (охоронна діяльність), претензійно-позовна робота. Захист інтересів підприємства в судах різних рівнів (господарський, цивільний, адміністративний процес).
Оскарження незаконних рішень ДПІ.
Досвід спілкування з контролюючими органами ( СБУ, прокуратура, Державна служба охорони, податкова інспекція, податкова міліція) і органами виконавчої влади. Оскарження прийнятих рішень вищевказаних органів у разі виявлення порушень закону.
Тісна співпраця з ДВС по своєчасному виконанню рішень судів.
Участь в тендерах різної складності.
Перевірка правовстановлюючих документів фізичних і юридичних осіб на відповідність фактичним даним для подальшого надання охоронних послуг. Розробка оптимальної юридичної позиції при протидіях рейдерським захопленням.
Моніторинг законодавства на предмет змін і безпосереднього їх впливу на господарську діяльність підприємства.
Реєстрація торгових марок. Оформлення документів на отримання і продовження дії ліцензій у сфері охоронних послуг та навчання охоронників і охоронців.

Начальник юридичного відділу

с 04.2005 по 08.2007 (2 года 4 месяца)
Комунальне підприємство "Алчевське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства", Алчевськ (Закупівля та постачання питної води на місто. Відведення стічних вод.)

Керівництво юридичним відділом. Захист інтересів підприємства в судах різних рівнів, а також в інших державних і громадських організаціях при розгляді правових питань у сфері ЖКГ. Розробка проектів правових документів. Трудові спори.
Тісна співпраця з ДВС по своєчасному виконанню рішень.
Супровід під час перевірок КРУ, податковою, УБЕЗ.
Оформлення матеріалів слідчим органам у кримінальних провадженнях стосовно заподіяння матеріальних збитків підприємству. Представлення інтересів підприємства в судах.
Участь в розробці і здійсненні заходів по зміцненню фінансової і трудової дисципліни, у боротьбі з розтратою і розкраданнями на підприємстві.

Юрист

с 06.2000 по 04.2005 (4 года 10 месяцев)
Комунальне підприємство "Алчевське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства", Алчевськ (Закупівля та постачання питної води на місто. Відведення стічних вод.)

Здійснення методичного керівництва правової роботи на підприємстві, надання юридичної допомоги структурним підрозділам в претензійній роботі, участь в підготовці обгрунтованих відповідей при відхиленні претензій, підготовка і передача необхідних матеріалів в судові органи.
Участь в розробці умов і укладанні госп. договорів, підготовці висновків про їх юридичну обґрунтованість.

Образование

Міжрегіональна академія управління персоналом,

Юрист - спеціаліст (комерційне та трудове право), Київ
Высшее, с 2003 по 2006 (3 года)

Донбаський гірничо-металургійний інститут

Юрист - молодший спеціаліст (комерційне та трудове право), Алчевськ
Неоконченное высшее, с 1999 по 2001 (2 года)

Знания и навыки

MS Office ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Електронний кабінет платника податків НАУ Державні реєстри ЄДРСР ipLex

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Націленість на результат, відповідальність, самоорганізованість, вміння переконувати, навички спілкування з різними соціальними групами населення, уміння працювати в команді, стресостійкість, прагнення до професійного зростання та фінансової стабільності.

Наявність свідоцтва на зайняття адвокатською діяльністю (https://erau.unba.org.ua/profile/82808).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: