Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Володимир

Директор ресторану

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор Ресторану

с 09.2021 по наст. время (2 года 8 месяцев)
Ресторан Рукола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Експертні знання в галузі громадського харчування, включаючи стандарти безпеки, санітарії та якість страв.
Відмінні керівництво та керівні навички, здатність розподіляти обов'язки та координувати роботу персоналу.
Висока організаційна здатність, здатність планувати, приймати рішення та працювати під тиском.
Вміння розвивати та мотивувати команду, навчати персонал та стимулювати їх до досягнення високих результатів.
Вміння працювати з бюджетом, ефективно керувати фінансовими ресурсами та досягати прибутковості.

Директор Ресторану

с 06.2021 по 09.2021 (3 месяца)
Lagoon Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід відкриття ресторану з нуля та керівництва будівельними та монтажними роботами.
Здатність до підбору, адаптації і навчання персоналу.
Високі комунікативні навички для спілкування з підрядниками та постачальниками.
Ефективне формування стартової закупівлі продуктового кошику.
Навички складання графіків роботи, розподілу персоналу по процесам та постановки цілей для досягнення результатів.
Досвід ведення щотижневої звітності з прилучення гостей та товарообігу, а також щомісячної звітності по результатах роботи.
Організаційні навички для проведення інвентаризації, зборів та нарад.

Директор Ресторану

с 09.2017 по 06.2021 (3 года 9 месяцев)
Ресторан Муракамі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід у постановці, розпорядженні та контролі керівних та нормативних документів, пов'язаних з безперебійною роботою ресторану.
Знання правил виробництва та реалізації послуг ресторану.
Ефективна організація виробництва та управління рестораном, контроль виконання завдань та функціоналу підрозділів.
Вміння вести економіку підприємства громадського харчування.
Навички організації оплати праці та мотивації персоналу.
Дотримання і ведення документації з охорони праці, техніки безпеки, пожежної безпеки, санітарії та особистої гігієни.
Контроль стандартів обслуговування гостей ресторану.
Контроль роботи служби доставки.
Налаштування швидкості приготування та комплектації замовлення на доставку.

Образование

Київський Економічний Інститут Менеджменту

Менеджмент Організацій, Готельний та Ресторанний Бізнес, Київ
Высшее, с 2007 по 2009 (2 года)

Менеджмент організацій готельного і туристичного бізнесу

Дополнительное образование и сертификаты

Оператор електронно-обчислювальних машин

2005, 2 роки

Знания и навыки

MS Office CRM Програмування Profit Графічний дизайн

Знание языков

Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: