Олександр
Шеф-кухар, керівник ресторана
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 43 года
- Город проживания:
- Другие страны
- Готов работать:
- Другие страны, Киев, Удаленно
Контактная информация
Соискатель указал эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/1240731
Опыт работы
Шеф-кухар
с 05.2023 по наст. время
(1 год)
Ресторан "Corsini", Firenze (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший смены
с 04.2022 по 11.2022
(7 месяцев)
Villa Petriolo., Firenze (Готельно-ресторанний бізнес)
F&B mаnager
с 06.2021 по 02.2022
(8 месяцев)
"Сіли поїли", Харків,Київ, Херсон, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 03.2017 по 05.2021
(4 года 2 месяца)
Ресторан "Park Avenue", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню, формування та навчання команди, організація та контроль усіх процесів на кухні.
Су-шеф
с 05.2016 по 03.2017
(10 месяцев)
Готель Харків Палас, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф;Шеф-кухар
с 09.2008 по 01.2012
(3 года 4 месяца)
Готель Чичиков, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 09.2005 по 04.2008
(2 года 7 месяцев)
розважальний комплекс "Hi-fi ", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф
с 03.2003 по 09.2005
(2 года 6 месяцев)
ресторан "Fashion", "Наполеон",Гринвич", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Харкiвський торговельно-економiчний коледж
Кухар-кондитер, Харків
Среднее специальное, с 2017 по 2018 (1 год)
хипт-1
Майстер виробничого навчання, Харків
Среднее специальное, с 2008 по 2010 (2 года)
Знания и навыки
Знание языков
Английский — выше среднего
Дополнительная информация
Трохи про себе і про роботу, мені 42 роки з них 24 роки працюю в Готельно-ресторанному бізнесі, за ці роки пройшов шлях від помічника кухаря до керівника ресторану. Великий досвід відкриття ресторану з нуля, зараз я з сім'єю перебуваю в Італії, маю всі документи для роботи та перебування на території Євросоюзу, пройшов серію курсів на території Італії таких як HACCP і три курси з техніки безпеки (всі документи є). Експерт КУХНІ: Італійська ,Японська ,Французька, Чилійська,Українська ,Китайска .Знання мов рівень: Англійська мова А2, Італійська В1. Номер телефону із соціальними мережами [
Похожие кандидаты
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Киев
Шеф-бармен, бар-менеджер, керуючий баром
50000 грн, Киев
Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Киев, Ивано-Франковск
,
еще 5 городов
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Киев, Житомир
,
еще 8 городов