Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 мая 2023 Файл

Віталій

Керівник мережі, філії, регіональний менеджер

Возраст:
46 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Рудик Віталій Анатолійович

Загальні дані

Дата народження: 20.09.1977 р
Сімейний стан: одружений
Місце проживання: м Дніпро
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта

1996-2001рр. Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара.
Радіофізичний факультет. Спеціалізація: «Телевізійні та телекомунікаційні системи».

Досвід роботи

EcoSolutions/Eco-Ozon (дезінфекція/озонування)
12.2020 – теп. час Регіональний представник.
Обов'язки: представлення інтересів компанії у регіоні; організація та проведення робіт; підбір працівників; контроль якості та строків виконання робіт; вживання заходів для підвищення якості сервісу; бюджетування, забезпечення обладнанням, коштами та видатковими матеріалами; пошук клієнтів, взаємодія із держ. та приватними контрагентами; підготовка бізнес-пропозицій, первинна бухгалтерія; робота з запереченнями та претензіями.

Kasta (KastaPost)
12.2018 - 02.2020 рр. Керівник центральної мережі відділень.
Обов'язки: забезпечення роботи відділень мережі, працездатності обладнання, організація ремонтних робіт; підбір та робота з персоналом, контроль за стажуванням та навчанням; табелювання співробітників, розрахунок мотивації і ЗП; контроль залишків ТМЦ і замовлень на відділеннях; пошук локацій, відкриття нових відділень, ре-локація, взаємодія з орендодавцями, контрагентами, первинна бухгалтерія; бюджетування мережі відділень, аналіз витрат, поліпшення фін. показників; підвищення якості сервісу, рівня NPS, робота з запереченнями та претензіями.

ТОВ «Вутек-Інвест» (мережа кредитних центрів)
02.2017 - 12.2018 рр. Керуючий Дніпропетровською регіоном.
Обов'язки: ефективне управління філією; координація діяльності, підбір, навчання та мотивація співробітників; відкриття нових кредитних центрів; виконання планових показників, підняття ефективності мережі; щомісячний аналіз і звітність по кредитуванню фіз. осіб; первинна бухгалтерія; вирішення технічних питань; врегулювання конфліктів з клієнтами.

Компанія «Лас-Вегас» (мережа розважальних комплексів)
01.2015 - 12.2016 рр. Менеджер з розвитку.
Обов'язки: розвиток на території України і загальне управління мережею; вирішення технічних питань, забезпечення безперебійної роботи обладнання; підбір, навчання і контроль роботи співробітників, організація відеоспостереження; співпраця з дитячими освітніми закладами, підтримка дет. будинків; організація і проведення спільних і рекламних акцій, співпраця з адміністрацією та контролюючими органами, первинна бухгалтерія, врегулювання конфліктів з клієнтами.

Bausch & Lomb (Valeant Pharmaceuticals) (медичне обладнання)
10.2014 - 12.2014 рр. Менеджер регіонального розвитку.
Обов'язки: представлення інтересів компанії в регіоні, моніторинг регіонального ринку; тісна співпраця з установами охорони здоров'я; реалізація рекламних і PR-кампаній, проведення семінарів, презентацій, круглих столів, участь в регіональних виставках, акціях з просування продукції; участь в розробці програм підвищення конкурентоспроможності продукції, відстеження діяльності конкурентів; ведення звітності.

Представництво «LG Electronics Ukraine»
09.2013 - 04.2014 рр. Регіональний менеджер.
Обов'язки: робота з національними і регіональними мережами (електроніка і побут. техніка); моніторинг регіонального ринку; контроль асортиментної матриці, ціноутворення; проведення семінарів, тренінгів, презентацій і переговорів з клієнтами; участь в розробці програм мотивації, проведення спільних акцій з просування продукції; підбір, навчання, організація і контроль роботи команди промоутерів / мерчандайзерів; ведення звітності.

Представництво «Panasonic Ukraine» (Panasonic CIS Oy)
11.2006 - 03.2013 рр. Менеджер регіонального розвитку.
Обов'язки: робота з дилерами на ввіреній території (великі мережі, супермаркети електроніки та побут. техніки); моніторинг і аналіз ситуації на регіональному ринку; контроль асортиментної матриці, ціноутворення; проведення семінарів, тренінгів, презентацій і переговорів з клієнтами; участь в розробці програм мотивації, планування і проведення акцій з просування продукції; організація і контроль роботи команди промоутерів / мерчандайзерів; ведення звітності; відстеження діяльності конкурентів.

ГК «Фокстрот» (рітейл електроніки та побут. Техніки)
09.2005 - 08.2006 рр. Керівник сервісної служби регіону.
Обов'язки: управління сервісною службою компанії в Дніпропетровському регіоні; підбір і навчання співробітників сервісу, організація тренінгів для персоналу мережевих магазинів; тісна співпраця з сервіс-центрами з питань ремонту техніки, контроль якості виконання робіт, документообіг, укладання договорів; врегулювання конфліктів з клієнтами.

Metro Cash & Carry Ukraine
07.2004 - 08.2005 рр. Керівник відділу «Аудіо та відеотехніка».
Обов'язки: організація роботи відділу (включаючи підбір і навчання персоналу), робота з постачальниками (замовлення товару, коригування асортименту), робота з оптовими клієнтами, моніторинг ринку.

Eldorado (роздрібна мережа електроніки та побут. Техніки)
12.2001 - 04.2003 рр.Керуючий сервісною службою регіону.
Обов'язки: управління сервісною службою компанії в Дніпропетровському регіоні, тісна співпраця з сервіс-центрами з питань ремонту техніки, логістика переміщення некондиційного товару, контроль якості виконання робіт, документообіг, укладання договорів; врегулювання конфліктів з клієнтами.

Додаткова інформація

Російська, українська мови - вільно; англійська мова – рівень вище середнього.

Навички роботи з ПК: досвідчений користувач ОС Windows, MS Office.

Водійське посвідчення категорії "В", особистий автомобіль.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: