Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 февраля 2024 PRO

Іван

Керівник, адміністратор, бармен

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник керівника проекту

с 05.2022 по 05.2023 (1 год)
Koncha Zaspa Residence, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Перлина особистого здобутку!
Зарекомендував себе - як високоякісний спеціаліст.
Можливість проявити скіли, в одному з найкращих готельно-ресторанних комплексів країни!

Основні обов'язки:
- Контроль дотримання стандартів сервісу;
- Пошук та налагодження партнерських відносин з потенційними клієнтами;
- Забезпечення високої якості обслуговування та задоволення потреб клієнтів;
- Організація, планування і координація роботи співробітників;
- Вирішення конфліктних ситуацій, реагування на скарги та зауваження гостей;
- Вирішення адміністративно-організаційних питань;
- Ведення фінансової звітності;
- Контроль виконання прийнятих стандартів усіма підрозділами комплексу;
- Забезпечення належного стану ресторану/готелю та його території.

Підприємницька діяльність

с 05.2020 по 09.2021 (1 год 4 месяца)
Lounge bar, Затока, Залізний порт (Готельно-ресторанний бізнес)

Свого часу, мав досвід власного відкриття та доволі вдалого функціонування декількох барних островів, на побережжі Азовського/Чорного моря.

Основні обов’язки:
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей;
- Здійснення замовлень та контроль за рухом грошових коштів;
- Забезпечення належного стану бару та його території.

Адміністратор ресторану

с 06.2019 по наст. время (5 лет)
Imperial Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Основні обов’язки:
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей;
- Організація роботи персоналу;
- Контроль за дотриманням стандартів компанії;
- Здійснення замовлень та контроль за рухом грошових коштів;
- Забезпечення належного стану ресторанного обладнання

Бармен, бариста, офіціант

с 01.2017 по 12.2018 (1 год 11 месяцев)
Soho lounge bar, ресторан "Grand more", паб "Sozopol beach", ГРК "Екватор", Івано-Франківськ, Одеса, Харків, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Школа життя, перші кроки в здобуванні навичок та досвіду у ресторанно-готельній діяльності.

Образование

ІФНТУНГ

Нафто-газова інженерія, Івано-Франківськ
Высшее, с 2014 по 2018 (4 года)

Бакалавр технічних наук
Технічний спецаліст в нафто-газовій інженерії

Знания и навыки

MS Office Adobe Photoshop Здатність до навчання Управління командою Пунктуальність Комунікабельність Poster R-Keeper Користувач 1С Інвентаризація Стресостійкість Привітність Ведення документації Лідерство Доброзичливість Неконфліктність Уважність Адаптивність Приготування кавових напоїв Приготування коктейлів Висока працездатність Управління рестораном

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний
  • Болгарский — начинающий

Рекомендации

Ульріх Альберт Андрійович

Ульріх Альберт Андрійович

Керівник підприємств, Imperial Catering

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Самый нужный человек))

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: