Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 февраля 2023 PRO

Григорій

Бармен, бар-менеджер, адміністратор ресторану

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 07.2022 по наст. время (1 год 10 месяцев)
Cofeetost, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття і управління закладу фаст-фуду.
-Налагодження і управління усіма процесами в роботі закладу.
- Ведення бухгалтерії у системі Poster

Надання консалтингових послуг

с 06.2022 по наст. время (1 год 11 месяцев)
Ресторан SNTR, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підготовка до відкриття закладу.
-Створення та ведення барного меню і авторської коктейльної карти та розробка тех.карт.
-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
-Робота з поставщиками барної продукції, монікоринг пропозицій постачання алкогольних і без алкогольних напоїв та інших товарів для бару, переговори з поставщиками, укладання договорів, формування замовлень товару.
-Проведення, зведення та аналіз ревізій та інвентаризацій.
- Створення контенту та написання тексту для реклами у соціальних мережах.

Барменеджер

с 08.2021 по 02.2022 (6 месяцев)
Нічний клуб "Ochi Club", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Підготовка до відкриття закладу.
-Проектування бару.
-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
-Робота з поставщиками барної продукції, монікоринг пропозицій постачання алкогольних і без алкогольних напоїв та інших товарів для бару, переговори з поставщиками, укладання договорів, формування замовлень товару.
-Створення та ведення барного меню та авторської коктейльної карти та тех.карт.
-Створення та введення сезонних пропозицій бару та їх тех карт.
- Безпосередня робота за баром та управління командою барменів.
-Проведення, зведення та аналіз ревізій та інвентаризацій.
- Створення контенту та написання тексту для реклами у соціальних мережах.

Надання консалтингових послуг

с 06.2021 по 08.2021 (2 месяца)
Нічний клуб "СССР", Снятин (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Підготовка до відкриття оновленого закладу.
- Консультування власників закладу по всіх питаннях і нюансах ведення ресторанного бізнесу.
- Навчання та організація роботи адміністраторів, барменів і офіціантів
-Створення та ведення барного меню та авторської коктейльної карти та тех.карт.

Надання консалтингових послуг

с 05.2021 по 07.2021 (2 месяца)
Кав'ярня "Бакара Кава", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Консалтинг по всім питанням організації роботи бару.
- Проектування бару.
- Вибір барного обладнання та інвентаря.
- Розробка коктейльної карти

Надання консалтингових послуг

с 12.2020 по 04.2021 (4 месяца)
Ресторан "La Pasta", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Підготовка до відкриття закладу.
-Проектування бару.
-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
-Створення та ведення барного меню, авторської концептуальної коктейльної карти та тех.карт

Барменеджер

с 04.2020 по 01.2021 (9 месяцев)
Ресторація "ХаТа", Чернівецька обл, м. Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підготовка до відкриття закладу.
-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
- Виготовлення рецептури та тех.карт настоянок та наливок.
-Робота з поставщиками барної продукції, монікоринг пропозицій постачання алкогольних і без алкогольних напоїв та інших товарів для бару, переговори з поставщиками, укладання договорів, формування замовлень товару.
-Створення та ведення барного меню та авторської коктейльної карти та тех.карт.
-Створення та введення сезонних пропозицій бару та їх тех карт.
- Безпосередня робота за баром та управління командою барменів.
-Проведення, зведення та аналіз ревізій та інвентаризацій.
- Створення контенту та написання тексту для реклами у соціальних мережах.

Барменеджер

с 03.2018 по наст. время (6 лет 2 месяца)
Resto-Club Chaikovsky, Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
-Робота з поставщиками барної продукції, монікоринг пропозицій постачання алкогольних і без алкогольних напоїв та інших товарів для бару, переговори з поставщиками, укладання договорів, формування замовлень товару.
-Створення та ведення барного меню та авторської коктейльної карти та тех.карт.
-Створення та введення сезонних пропозицій бару та їх тех карт.
- Безпосередня робота за баром та управління командою барменів.
-Проведення, зведення та аналіз ревізій та інвентаризацій.
- Створення контенту та написання тексту для реклами у соціальних мережах.

Бармен

с 09.2017 по 01.2018 (4 месяца)
Бар "Контрабанда", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

Бармен

с 01.2015 по 01.2020 (5 лет)
Нічний клуб "Royal Place, Снятин (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

с 06.2014 по 10.2019 (5 лет 4 месяца)
Ресторанний комплекс "OZYORNOE", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

Офіціант

с 04.2009 по 09.2014 (5 лет 5 месяцев)
Нічний клуб "Hard Rock", Чернівецька обл, м. Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

ЧНУ ім. Ю. Федьковича

Географічний, землевпорядкування та геодезія, Чернівці
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: