Оксана
Категорійний менеджер
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 44 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8256872
Опыт работы
Категорійний менеджер
с 01.2023 по наст. время
(1 год 5 месяцев)
ТОВ Експансія, Київ (Роздрібна торгівля)
Розширення товарної категорії, розробка планограм, контроль дотримання планограм, робота з постачальниками, проведення переговорів, укладення договорів, формування товарної матриці, розробка технологічних карт, контроль їх дотримання, розробка нових цікавих проектів, дослідження ринку , виконання та перевиконання планових показників, контроль оборотності, планування та контроль закупівель, розробка та контроль дотримання стандартів якості, аналіз та контроль маржинальності, зниження собівартості та підвищення товарообігу в цілому та по кожному об'єкту, організація заходів щодо стимулювання продажів товарів напрямку, координація роботи регіональних фахівців щодо виконання умов співпраці з постачальниками, товарних запасів, стандартів викладки товарів, термінів придатності, проведення аналізу ринку, моніторингу асортименту, цін, маркетингових заходів конкурентів для визначення товарів та постачальників, тощо .
Керуючий підприємством харчування/головний технолог
с 09.2019 по 12.2022
(3 года 3 месяца)
Мережа об'єктів харчування, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Забезпечення високого рівня організації та ефективності виробництва. Управління прибутком, націнкою, обігом сировини.
2. Участь у розробці планів та бюджетів підприємства.
3. Формування асортименту лінії роздачі, ціноутворення.
4. Впровадження нової техніки та технологій, вилучення ручної та малопродуктивної праці.
5. Розробка технологічних та калькуляційних карт, рецептур, згідно сировинної бази. Контроль за приготуванням страв з чітким дотриманням технологічних карт.
Участь в експериментальній діяльності щодо розробки нових технологій
6. Формування штату працівників, чіткий розподіл їх функцій, обов'язків та відповідальності. Розробка посадових інструкцій працівників всіх підрозділів виробництва харчування. Складання графіків виходу на роботу, табелювання, преміювання; навчання персоналу, проведення тренінгів, екзаменування.
7. Впровадження системи ХАССП на виробництві, ведення відповідної документації, контроль дотримання санітарних норм та правил, своєчасного проходження працівниками в установленому порядку медичних оглядів.
8. Організація забезпечення виробництва матеріально-технічними ресурсами, сировиною, їх отримання, складування, умов збереження та контроль якості. Робота з постачальниками.
Директор виробництва/технолог
с 06.2016 по 07.2019
(3 года 1 месяц)
ТОВ Укртелеком АУ КЦ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Впровадження системи ХАССП, навчання персоналу, ведення відповідної документації за даною системою.
2. Здійснення контролю за виконанням правил трудової дисципліни, норм охорони праці.
3. Розробка нових технологічних карт, нових страв, робота зі Збірником рецептур, актами опрацювання страв, контроль за дотриманням ТК та КК працівниками.
4. Проведення інвентаризацій, забезпечення участі відповідної комісії, аналіз результатів проведення.
5. Контроль видачі готових страв на лінію.
6. Залучення нових клієнтів, підбір персоналу, взаємодія з контролюючими органами. І т.д.
Директор
с 03.2015 по 05.2016
(1 год 2 месяца)
Арт-кафе Міністерства юстиції, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Координація та контроль роботи кафе.
2. Знання всіх технологічних процесів виробництва.
3. Підбір та навчання персоналу. Складання графіків виходу на роботу, табелювання. Контроль проходження мед. оглядів.
4. Контроль за дотриманням технологічних карт. Розробка нових ТК
5. Проведення інвентаризацій та контроль списання продуктів.
6. Взаємодія з контролюючими органами.
7. Робота в 1С, знання численних комп'ютерних програм, що необхідні для роботи в галузі харчування, адміністрування.
Образование
Київський університет ринкових відносин
Економічна діяльність, Облік та аудит, Киев
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)
Отримала 2 дипломи з відзнакою, брала участь в численних тренінгах, конкурсах та отримала відзнаки за участь в них.
Дополнительное образование и сертификаты
Чернігівський кооперативний технікум
1992, 3 роки
Курси сушефів "Технологія приготування м'ясних та рибних страв"
2016
Академія Борисова "Тайська кухня"
2016р
Академія кулінарного мистецтва, Технологія приготування кондитерських виробів
2018 р
Академія Борисова "Суши, роли"
2019
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Французский — средний
- Английский — начинающий
Дополнительная информация
Люблю розробляти нові страви, навчати, проводити майстер-класи з приготування м'ясних та рибних страв, а також кондитерських виробів. Вмію слухати та чути людей. Знаю, як ефективно управляти персоналом. Маю водійське посвідчення та власний автомобіль, який можу використовувати в роботі.
Другие резюме этого кандидата
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Керуючий підприємством харчування, Кейтерінг, 4 года 9 месяцев
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Керуючий підприємством харчування, Кейтеринг сервіс, 3 года
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Директор департаменту кулінарії, ТОВ Експансія, 1 год 5 месяцев
80 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость
- Директор департаменту кулінарії, Рітейл, мережа, 1 год 5 месяцев
Похожие кандидаты
Асистент директора (HoReCa), категорійного менеджера, ЗD-магазину
25000 грн, Киев
Категорийный менеджер (компьютерные комплектующие)
35000 грн, Киев
Категорійний менеджер
Киев, Днепр
,
еще 4 города