Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 PRO

Максим

Керівник юридичного відділу, провідний юрист, адвокат, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Голова об'єднання

с 08.2019 по 01.2024 (4 года 5 месяцев)
Адвокатське об'єднання "Юридична компанія "ЮРИСТОКРАТ", Маріуполь (Юриспруденція)

У місті Маріуполі керував колективом адвокатів та здійснював самостійну практику у сфері повного правового забезпечення діяльності підприємств торгівлі, будівельних компаній, виробничих підприємств, транспортних та експедиторських фірм, у тому числі у зовнішньоекономічній сфері.

Займався укладанням договорів, зокрема ЗЕД, супроводом податкових перевірок, веденням судових справ.

Створення установчих документів, внесення змін, зміни складу учасників, корпоративні питання також складають сферу практичного досвіду останніх 14 років роботи.

Формування колективу професіоналів, розподіл роботи, контроль її виконання + самостійна адвокатська робота – це те, що вмію та успішно робив протягом багатьох років.

Основне досягнення - успішне вирішення проблем декількох десятків задоволених підприємств-постійних клієнтів, сотні виграних судових справ, понад 250 створених підприємств, понад 20 000 годин наданих консультацій з питань цивільного, господарського, сімейного, земельного, податкового права, кримінального права та процесу.

На жаль, всі попередні досягнення разом з усією матеріальною базою після 24 лютого 2022 року залишились у Маріуполі. Як і бізнес всіх клієнтів. Тому змушений шукати роботу на новому місці. Готовий запропонувати свій досвід і знання для кваліфікованого вирішення правових питань в структурі Вашого підприємства, установи, організації. Можлива співпраця як у штаті підприємства, так і на умовах аутсорсингу за договором з адвокатським об'єднанням.

Директор

с 01.2008 по 01.2024 (16 лет)
ТОВ "ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ "ЮРИСТОКРАТ", Маріуполь (Юриспруденція)

Керівництво колективом адвокатів та юрисконсультів у місті Маріуполі при здійсненні правового супроводу господарської діяльності групи підприємств середнього бізнесу (будівництво, виробництво, логістика, вантажні перевезення, оптова торгівля, готельний бізнес).

І самостійно, і як керівник підпорядкованого колективу юристів успішно супроводжував податкові, господарські, адміністративні спори; обшуки, виїмки (тимчасовий доступ), захист у кримінальних справах.

За роки роботи набув великий досвід одночасного ведення багатьох складних проектів, навички роботи на результат, консультування клієнтів з різних сфер бізнесу та ефективного упередження їх ризиків.

Компанія під моїм керівництвом і за безпосередньої участі увійшла до числа лідерів ринку юридичних послуг для бізнесу у місті Маріуполі. В подальшому формат роботи трансформувався у Адвокатське об'єднання під тим же брендом.

Провідний юрисконсульт

с 03.2004 по 12.2007 (3 года 9 месяцев)
ТОВ "Юридична фірма "ЛЕКС", Маріуполь (Юриспруденція)

Ведення господарських, цивільних, адміністративних судових справ;

Реєстрація/перереєстрація/ліквідація підприємств;

Консультування з питань формування схем ведення бізнесу;

Правовий захист права власності (нерухомість) великих клієнтів.

Юрисконсульт

с 02.2001 по 03.2004 (3 года 1 месяц)
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АЗОВСЬКИЙ СУДНОРЕМОНТНИЙ ЗАВОД", Маріуполь (Транспорт, логістика)

Створення та перевірка всіх внутрішніх локальних актів підприємства, кадрової документації;

Супровід зовнішньоекономічної діяльності підприємства (контракти, розрахунки, стягнення заборгованостей, супровід роботи ВЕЗ "Азов", робота з митним органом);

Ведення господарських та цивільних справ у судах (стягнення заборгованостей, податкові спори).

Образование

Приазовський державний технічний університет

Факультет фінансів та банківської справи, Маріуполь
Высшее, с 2001 по 2004 (3 года)

МГІ Донецького національного університету

Экономіко-правовий факультет, спеціальність - "Правознавство", Маріуполь
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Щорічні семінари підвищення кваліфікації адвокатів НААУ.

202і-2017

Знания и навыки

MS Excel MS Office ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Вердиктум Керівництво коллективом Представництво інтересів в судах Супроводження податкових перевірок

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Пропоную розглянути мою кандидатуру Вашу відкриту вакансію. Маю багаторічний досвід юридичного супроводу діяльності компаній, податкового планування і захисту інтересів власників бізнесу. Можлива співпраця як у штаті підприємства, так і на умовах аутсорсингу за договором з адвокатським об'єднанням. У цьому випадку Ви маєте можливість отримати перевагу правової підтримки цілої команди досвідчених адвокатів за ту ж саму оплату.
Дякую за приділену увагу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: