Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 сентября 2022 Файл

Денис

Юрист, начальник юридичного відділу

Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Р Е З Ю М Е

Хабалюка Дениса Олександровича

Дата та місце народження:
13 листопада 1981р., м. Херсон.

Родинний стан:
Одружений, маю двоих детей.
Статус - тимчасово переміщена особа з м.Херсону.
Освіта:
1998-2003 – Харківський Національний Університет Внутрішніх Справ /спеціальність – правознавство/ .

Досвід роботи:
2002-2003рр. – “Фонд допомоги пожежній охороні” – юрисконсульт – претензійно-позовна робота, перевірка та складання договорів з основної діяльності (оренда, купівля-продаж, послуги), діловодство, кадрова робота;

2003р. - лютий 2007 р. :
Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Херсонській обл. – головний спеціаліст-юрист – захист інтересів Фонду у місцевих, господарських судах, претензійно-позовна робота, договірна діяльність, робота з дебіторською заборгованістю (неплатників соц. внесків), робота в сфері тендерних закупівель, діловодство, кадрова робота.
Півроку виконував обов”язки начальника відділу юридичної та організаційної роботи, в підпорядкуванні у відділі знаходилось 11 спеціалістів-юристів в області.

Березень 2007 – по листопад 2008р.:
Товариство з обмеженою відповідальністю “Данон Дніпро” (створене шляхом реорганізації ЗАТ “Молочний завод “Родич”) – юрисконсульт – захист прав та інтересів підприємства в судах, правоохоронних та контролюючих органах, претензійно-позовна робота, робота з дебіторською заборгованістю, перереєстрація підприємства, повне ведення договірної діяльності (міжнародні контракти, поставки обладнання, купівля-продаж, послуги, оренда), перевірка на легітимність вхідної, вихідної документації, розгляд трудових спорів та спірних питань в сфері трудового законодавства, оформлення документів по сертифікації обладнання, земельні відносини, співпраця з перевіряючими органами (СЕС, ветінспекція, правоохоронні органи, МЧС, ЦСМ та ін.).

Листопад 2008р. – липень 2009р.:
Приватна юридична практика – супроводження підприємств з юридичних питань, складання позовів, представлення інтересів фізичних і юридичних осіб в судах.

Серпень 2009р. – по теперішній час:
ТОВ «ФПК «Корабел», ТОВ «Югнефтеранс» - юрисконсульт – захист прав та інтересів підприємства в судах, правоохоронних та контролюючих органах, претензійно-позовна робота, внесення змін у статутні документи підприємств, врегулювання земельних відносин та питань з нерухомістю, повне ведення договірної діяльності (міжнародні контракти, поставки обладнання, купівля-продаж, послуги, оренда), перевірка на легітимність вхідної, вихідної документації, розгляд трудових спорів та спірних питань в сфері трудового законодавства, юрид. консультації працівників підприємства, супроводження нотаріальних дій, оптимізація витрат, повне юридичне супроводження будівництва.
З 2012 року – начальник юридичного відділу ТОВ «ФПК «Корабел».
Загальний стаж роботи: 20 років.

Додаткова інформація:
Добре знання української, російської мови. Англійська мова (рівень – pre-intermediate).
Вільне користування комп’ютером (Windows, MS office, Internet, система «Ліга-закон»).
Маю посвідчення водія – стаж 21 рік.

Компетенції:
Орієнтований на результат, орієнтований на позитивні зміни, комунікабельний, наполегливий, цілеспрямований, здатний працювати в команді.

Телефон:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (моб.)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: