Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 марта 2023 Файл

Елена

Юрист, персональний асистент, помічник керівника

Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Тацишина Олена Петрівна
Дата народження: 14 грудня 1993 року (28 р.)
Сімейний стан: незаміжня
Місце проживання: м. Київ, вул. Героїв Дніпра
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Еmail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Facebook [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта

2000- 2011 - Долиненнська ЗОШ I-III ступенів Бахчисарайського району, АР Крим. Закінчила школу із золотою медаллю.
2011 –2015 - Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Юридичний факультет, денне відділення, бюджет.
Диплом ОКР «Бакалавр» Київського національний університет імені Тараса Шевченка, Спеціалізація «Господарське право», середній бал - 92.3.
2015 – 2017 - Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Юридичний факультет, денне відділення, бюджет. Диплом ОКР «Магістр», Спеціалізація «Комерційне право».
Є академічно успішною.
Для отримання більш детальної інформації про ВНЗ, будь ласка, відвідайте наступний веб-сайт: http://www.univ.kiev.ua

Досвід роботи
Офіційний досвід роботи згідно КЗПП (офіційний трудовий стаж).
Вересень 2017 – Жовтень 2019 – головний спеціаліст Юридичного відділу Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.
Жовтень 2019 – станом на день надсилання цього резюме – начальник Юридичного відділу Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (юрисдикція 5 областей України та м. Київ), категорія державної служби «Б».
Січень 2020 – станом на день надсилання цього резюме – уповноважена особа з питань запобігання корупції в Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (виконуюча обов’язки).
Уповноважена особа з питань доступу до публічної інформації Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (за суміщенням посад).
Для отримання більш детальної інформації про місце роботи, будь ласка, відвідайте наступний веб-сайт:
http://www.amc.gov.ua/amku/control/kyivr/uk/index
Додатково:
- забезпечення представлення інтересів органу на підставі самопредставництва у судах, правоохоронних та інших державних органах (претензійно-позовна робота, адвокатування);
- організація роботи юридичного відділу (12 підлеглих посад, у т.ч. заступник);
- забезпечення здійснення органом завдань та функцій, покладених на останній;
- забезпечення кадрової роботи всього органу (92 особи штату);
Організаційно-господарське забезпечення (складання та заключення договорів, організація заходів, круглих столів, семінарів та виконання доручень керівника).

Липень 2016 – Жовтень 2016 - помічник юриста в благодійному фонді.

Квітень 2014 - Вересень 2014 – робота в США за контрактом за учбовою программою.

Наявний неофіційний досвід роботи секретаря судового засідання та помічника судді суду загальної юрисдикції (цивільні та адміністративні справи).
Копірайт та забезпечення діяльності благодійного фонду.
Наразі в процесі викладацької діяльності в КНУ імені Шевченка в якості лектора для 3 та 5 курсу університету на кафедрі «Господарського права».

Знання мов

- English Language / Англійська мова
(Upper Intermediate) / Вище середнього рівень
- Ukrainian Language / Українська мова
(Fluent) / Вільно
- Russian Language / Російська мова
(Fluent) / Вільно
Знання комп’ютера

Впевнений користувач. Досконало володію MS Windows, основними складовими пакету MS Office, пошуковими та іншими web-ресурсами.

Наукова діяльність
Була членом наукового гуртка кафедри господарського права, Київського національний університет імені Тараса Шевченка та є дійсним членом Академії наук України.
Приймаю активну участь у науково-практичних конференціях вищих навчальних закладів:
“Принцип “стримувань і противаг” на шляху побудови правової держави” (стаття опублікована в електронному науково-практичному виданні «Журнал східноєвропейського права»);
“Заочное судопроизводство в уголовном процессе”
(материалы научной конференции профессорско-преподавательского состава, аспирантов и студентов «Дни науки в Таврическом национальном университете»);
“Проблеми правового регулювання створення та розроблення лікарських засобів з позиції видів фармацевтичної діяльності як виду господарської діяльності” (матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Сучасний вимір держави та права”);
“Актуальні проблеми організації та здійснення фармацевтичної діяльності як виду господарської діяльності в Україні” (міжнародний науково-практичний правовий журнал “Legea si Viata”);
“Проблеми законодавчого врегулювання інвестування”
(матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Актуальні питання державотворення в Україні” 2016 рік);
“Проблеми правового регулювання організації та здійснення фармацевтичної діяльності в Україні” (матеріали міжнародної науково-практичної конференції студентів, Аспірантів та молодих вчених “Актуальні питання державотворення в Україні” 2017 рік);
24.03.2016 – приймала участь у Круглому столі Вищого господарському суді України «Проблеми і перспективи модернізації господарського законодавства України», з науковою доповіддю на тему: «Проблеми та шляхи реформування законодавства в сфері здійснення інвестиційної діяльності», яка була опублікована у Віснику Вищого господарського суду України.
Наразі у процесі отримання свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю.

Стажування/практика
Практика:
1. Асоціація органів місцевого самоврядування України у АР Крим (2011/2012 р.)
2. Рада міністрів АР Крим (2013 р.)
3. Апеляційний суд Київської області (2014/2015 рр.)
4. Господарський суд м. Києва (2017 р.)
5. Помічник адвоката.
Стажування:
1. Оболонський районний суд м. Києва (протягом 6 місяців виконувала обов’язки помічника судді та частково секретаря судового засідання).
2. Комітет Верховної Ради України з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин в рамках програмами ГО «Ліга інтернів» в період 2015-2016 року (9 місяців) на посаді Головного консультанта секретаріату Комітету та помічника народного депутата України.
Особисті якості

Ініціативність, постійний саморозвиток, навички комунікації, самостійність виконання покладених завдань, працьовитість, відповідальність, навички організації великої кількості співробітників, наполегливість, творчість, впевненість, схиленість до вибору інноваційних методів та шляхів реалізації поставлених завдань, вибір нестандартних шляхів вирішення кризових ситуацій, цілеспрямованість, здатність до швидкого навчання, аналітичний склад мислення, вміння працювати на результат, поставлена вимова, креативність, аналіз та превенція ризиків, вміння тримати аудиторію в увазі довгий час, ораторські навички, різносторонність, принциповість.
Хоббі
Спортивна активність, мистецтво живопису та музики, закінчила музичну школу (клас «Фортепіано»), читання.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: