Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2023

Діана

Менеджер інтернет-магазину, адміністратор, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності 1 категорії

с 02.2021 по 03.2021 (1 месяц)
Палац культури Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області, Миколаївка (Донецька обл.) (Маркетинг, реклама, PR)

Проведення масових ігор, забезпечення колективного ігрового спілкування; Організація вистав, розваг та інших форм організації дозвілля населення.

Завідувач молодіжного центру "Енергія"

с 02.2021 по наст. время (3 года 4 месяца)
Палац культури Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області, Миколаївка (Донецька обл.) (Сприяння соціалізації та самореалізації молоді, інтелектуальному, моральному, духовному розвитку, реалізації її творчого потенціалу та національно-патріотичному вихованню, популяризації здорового способу життя, працевлаштуванню та зайнятості у вільний час)

Здійснення керівництва молодіжного центру; Аналіз діяльності центру, забезпечення підготовки та своєчасного подання встановленої звітності; Проведення роботи щодо організації дозвілля молоді, діяльності молодіжного центру; Забезпечення кваліфікованим комплектуванням та використанням кадрів, проведення виховної роботи щодо розвитку творчої ініціативи, підвищення професійної кваліфікації; Контроль за виконанням працівниками поточних і перспективних планів роботи; Контроль творчої та трудової дисципліни, додержання працюючими правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
Нагороджена грамотою у конкурсі "Молода людина року-2021" за значний внесок у розвиток волонтерства, та молодіжної політики міста.

Практичний психолог

с 02.2020 по 02.2021 (1 год)
Заклад дошкільної освіти №2 "Ромашка", Миколаївка (Донецька обл.) (Дошкільна освіта, залучення дітей до загальнолюдських цінностей, розвиток творчих та розумових здібностей.)

Психологічний розвиток дітей; взаємодія з сім`ями дітей у вихованні, для забезпечення повноцінного розвитку дитини; забезпечення інтелектуального, та особистісного розвитку дитини.

Образование

Донбаський Державний педагогічний університет

Факультет гуманітарної та економічної освіти, Спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки (Педагогіка вищої школи), Слов'янськ
Высшее, с 2020 по 2021 (1 год)

Є сертифікат який засвідчує що, Васюкова Діана Олександрівна опанувала дисципліни вибіркового блоку "Позашкільна освіта"

Московський державний педагогічний університет

Факультет дошкільної педагогики та психології, Москва
Высшее, с 2015 по 2019 (4 года)

Є свідоцтво від Міністерства освіти і науки України, про визнання в Україні іноземного документа про освіту, який дозволяє на працевлаштування та продовження навчання відповідного до чинного законодавства.

Дополнительное образование и сертификаты

Молодіжний працівник

2021, 23-25 червня

Участь у програмі по обміну досвідом з молодіжними працівниками Литви "#GO_Volunteer"

2021, 25-29 жовтня

Знания и навыки

MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою Швидкий набір тексту

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Пунктуальна, відповідальна, уважна, комунікабельна. Прагну до самовдосконалення, швидко навчаюсь. Не маю шкідливих звичок.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: