Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 Файл

Оксана

Керівник

Возраст:
43 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Боднар Оксана Богданівна
1980 рік народження
Адреса: 79049, м. Львів, вул. Драгана, 8/27
Телефон: моб.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
з 1997-2002рр. Навчання у Львівському національному університеті імені І.Франка, економічний факультет, спеціальність економіст-менеджер.
у 2017 році навчалася і склала іспит в Міжнародному інституті бізнесу м. Київ, отримала Сертифікат оцінювача за напрямом: 1 «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією в межах цього напряму: 1.1 «Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них»; 1.2 «Оцінка машин і обладнання», 1.7 "Оцінка рухомих речей, крім таких, що належать до машин, обладнання, колісних транспортних засобів, літальних апаратів, судноплавних засобів та тих, що становлять культурну цінність майна", 1.3 "Оцінка колісних транспортних коліс".
Пройшла курси підвищення кваліфікації:
• в Українській комерційній школі м. Київ, на тему: " Поточний стан та перспективи розвитку інформаційно-пошукової баз єдиної системи органів приватизації"
• у Західно учбово-науковому інституті підготовки фахівців і менеджерів м. Львів, на тему: "Правове регулювання та практичне застосування процедур держаних закупівель";
• у Львівській торгово-економічній палаті на тему : "Державні закупівлі в Україні"
• в Українській школі урядування на тему: «Організація роботи з викривачами корупції у державних органах та органах місцевого самоврядування»
Досвід роботи:
з 01. 2021- по сьогодні – головний бухгалтер РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській області, начальник відділу фінансово – економічної роботи та бухгалтерського обліку Основні обов'язки - організаціїя роботи структурного підрозділу. Створення платіжних документів та накладних. Формування фінансової та бюджетної, статистичеої та податкової звітності.Працюю в системі Me Doc
з 10.2015 – по 12.2021рр. - РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській області, головний спеціаліст відділу оцінки майна та майнових прав, секретар комісії по відбору суб’єктів оціночної діяльності;
3 07.2012-по 09.2015рр.- РВ ФДМУ по Львівській області, головний спеціаліст відділу фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку.

З 08.2002 - по 11.2003рр. - РВ ФДМУ по Львівській області, спеціаліст І-ї категорії відділу інформаційного забезпечення
Навики:
Сумлінно і швидко виконувати усі поставлені завдання з високим ступенем самостійності, швидким налагодженням комунікаційних зв’язків та вмінням надавати дієві пропозиції та готовністю їх реалізувати. Володіння комп’ютером на рівні користувача, ділове спілкування.
Мови:
Українська - рідна, англійська, польська – читаю, перекладаю.
Особисті дані:
Люблю порядок у роботі та довкола себе,тому відповідально виконую всі покладені на мене обов’язки, ціную свій час, дотримуюсь пунктуальності, володію організаторськими здібностями, комунікабельність. Живу за принципом: "Хочеш змін, починай із себе "

Похожие кандидаты

Керівник
40000 грн, Львов

Керівник
30000 грн, Львов

Керівник фронт-офісу, помічник керівника
Львов, Ивано-Франковск , еще 3 города

Керуючий, директор, начальник виробництва, цеху, підрозділу
Львов, Винница , еще 6 городов

Керівник
15000 грн, Львов, Ивано-Франковск, Киев

Керівник логістичного відділу, логіст
60000 грн, Львов, Ивано-Франковск, Тернополь

Все похожие кандидаты