Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 декабря 2023 PRO

Галина

Технолог, директор виробництва, відділу якості, нач. лабораторії

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Дрогобыч
Готов работать:
Дрогобыч, Ивано-Франковск, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник лабораторії, технолог виробництва, директор з якості

с 01.2017 по 12.2019 (2 года 11 месяцев)
Підприємство по виробництву і розливу алкогольної продукції,, Дрогобич (Харчова промисловість)

Запуск виробництва на заводі по виготовленню алкогольної продукції (створення виробничих приміщень, лабораторії щодо відповідності до міжнародних стандартів, розробка документів згідно вимог міжнародних стандартів НАССР, ISO/FSSC22000, сертифікація) , налагодження самих ліній виробництва,контроль удосконалення та оптимізація технологічних процесів,контроль якості готового продукту ( асортимент більше 30 видів), сертифікація підприємства згідно міжнародних стандартів.

- Організація лабораторії: налагодження роботи, контроль проведення відбору проб, налагодження технологічного процесу, контроль вхідної сировини та готової продукції
- Розробка документів та впровадження системи управління якості
- Проведення валідації аналітичних методик, процесів виробництва, процесів очистки технологічного обладнання
- Проведення внутрішніх аудитів
- Навчання персоналу лабораторії
- розробка і впровадження систем НАССР, ISO/FSSC22000
- Управління та навчання персоналу
- Контроль,удосконалення та оптимізація технологічних процесів
- Контроль якості готового продукту
- Сертифікація підприємства згідно міжнародних стандартів

Начальник лабораторії,( технолог виробництва)

с 09.2013 по наст. время (10 лет 8 месяцев)
Завод по виробництву і розливу води питної, Трускавець (Харчова промисловість)

Організація лабораторії харчового виробництва:
-організація лабораторії: налагодження роботи, контроль проведення відбору проб, налагодження технологічного процесу, контроль вхідної сировини та готової продукції
-робота з рекламаціями
-розробка документів та впровадження системи управління якості
-проведення валідації аналітичних методик, процесів виробництва, процесів очистки технологічного обладнання
-проведення внутрішніх аудитів
-навчання персоналу лабораторії
-розробка і впровадження систем НАССР, ISO/FSSC 22000
-організація та запуск виробництва
-розробка і впровадження нових видів продукції
-управління та навчання персоналу
-введення технічної документації, ТУ,ТІ, рецептур
-контроль,удосконалення та оптимізація технологічних процесів
-контроль якості готового продукту
-сертифікація підприємства згідно міжнародних стандартів;
- підготовка і запуск виробничого процесу виготовлення готової продукції;
-досвід роботи у розробці нових продуктів, -оптимізація,технологічних процесів виробництва;
-контроль відповідності продукції згідно НД та іншим чинним нормативним документам;
-контроль технологічного процесу;
-розробка рецептури та впровадження нових видів продукції, технологічних процесів виробництва;
-розробка технологічної документації, написання ТУ,ТІ,рецептур, блок-схем виробництва,опис продукції і розробка документації згідно вимог НАССР, ІSO/FSSC 22000
-щоденний контроль відповідності норм при виробництві готової продукції.
-організація та контроль технологічного процесу виробництва продукції.

Начальник лабораторії,( технолог виробництва)

с 07.2008 по 09.2013 (5 лет 2 месяца)
Дрогобицький молочний завод, Дрогобич (Харчова промисловість)

Організація лабораторії харчового виробництва:
-Організація лабораторії: налагодження роботи, контроль проведення відбору проб, налагодження технологічного процесу, контроль вхідної сировини та готової продукції
-Робота з рекламаціями
-Розробка документів та впровадження системи управління якості
-Проведення валідації аналітичних методик, процесів виробництва, процесів очистки технологічного обладнання
-Проведення внутрішніх аудитів
-Навчання персоналу лабораторії
-розробка і впровадження систем НАССР, ISO/FSSC22000
Організація та запуск виробництва:
-Організація та запуск виробництва
-Розробка і впровадження нових видів продукції
-Управління та навчання персоналу
-Введення технічної документації, ТУ,ТІ, рецептур
-Контроль,удосконалення та оптимізація технологічних процесів
-Контроль якості готового продукту
-Сертифікація підприємства згідно міжнародних стандартів

Лаборант хіміко-бактеріологічної лабораторії на молочному заводі

с 06.2007 по 07.2008 (1 год 1 месяц)
Дрогобицький молочний завод, Дрогобич (Харчова промисловість)

- проведення відбору проб
- проведення дослідження вхідної сировини
- проведення дослідження готової продукції
- контроль технологічного процесу
-підготовка реактивів, обладнання

Образование

Львівський Національний Університет ім. І.Франка

Біологічний факультет, біолог і хімік, Львів
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Сертифікат : « Система менеджменту безпечності харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі ISO22000

19.04.2022р

Сертифікат проходження навчання ISO/FSSC22000. Система управління безпечністю харчових продуктів. Курс для внутрішніх аудиторів

1-2.12. 2016р

Сертифікат «практичні аспекти розроблення та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР»

24.02.2016р

Знание языков

  • Польский — средний
  • Украинский — свободно

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: