Сайт поиска работы №1 в Украине
Резюме от 28 июля 2022 Файл
Юра
Керівник проєкту
- Город:
- Козельщина
Контактная информация
Соискатель указал телефон.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8721045
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Сидоренко Юрій Сергійович
м. Кременчук ● 39600 ● тел. [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация») ● e-mail: [открыть контакты ](см. выше в блоке «контактная информация»)
Кваліфікація
Пакет програм MS Office (Word, Excel, Access).
Особисті дані
Д.н. 22 листопада 1994 р
Сімейний стан: не одружений.
Професійний досвід
29.11.2018-02.05.2019
ПрАт “Кременчугм’ясо”
Прийнято до відділення вакуумного пакування експидиція .На посаду машиніст вакумно-пакувальної машини 4- розряду
24.01.2020-06.04.2020
“Глобинський м’ясокомбінат” Прийнято на посаду техніка-технолога з веробництва та переробки продукції твариництва у відділ головного технолога
Освіта
Вересень 2012р.-червень 2016р. Полтавська державна аграрна академія факультет «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», здобув кваліфікацію «технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва», диплом бакалавра (денна форма навчання).
Вересень 2016р.- лютий 2018р. Полтавська державна аграрна академія факультет «технології виробництва і переробки продукції тваринництва», здобув кваліфікацію «технолог-дослідник з виробництва та переробки продукції тваринництва» диплом магістра (денна форма навчання).
Знання і розуміння
-сучасних інноваційних моделей виробництва і переробки продукції тваринництва.
-сучасних приладів та методик оцінки якості кормів, продуктів та сировини тваринного походження.
-розраховувати технологічні процеси виробництва молочних, м’ясних, рибних продуктів.
-здійснення технохімічного контролю готової продукції.
-методів забезпечення охорони праці.
Додаткові відомості
Досвідчений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet).Наявність водійських прав Категорій B, С1.
Особисті якості
Відповідальність, працьовитість, уважність, комунікабельність. Без шкідливих звичок.
м. Кременчук ● 39600 ● тел. [
Кваліфікація
Пакет програм MS Office (Word, Excel, Access).
Особисті дані
Д.н. 22 листопада 1994 р
Сімейний стан: не одружений.
Професійний досвід
29.11.2018-02.05.2019
ПрАт “Кременчугм’ясо”
Прийнято до відділення вакуумного пакування експидиція .На посаду машиніст вакумно-пакувальної машини 4- розряду
24.01.2020-06.04.2020
“Глобинський м’ясокомбінат” Прийнято на посаду техніка-технолога з веробництва та переробки продукції твариництва у відділ головного технолога
Освіта
Вересень 2012р.-червень 2016р. Полтавська державна аграрна академія факультет «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», здобув кваліфікацію «технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва», диплом бакалавра (денна форма навчання).
Вересень 2016р.- лютий 2018р. Полтавська державна аграрна академія факультет «технології виробництва і переробки продукції тваринництва», здобув кваліфікацію «технолог-дослідник з виробництва та переробки продукції тваринництва» диплом магістра (денна форма навчання).
Знання і розуміння
-сучасних інноваційних моделей виробництва і переробки продукції тваринництва.
-сучасних приладів та методик оцінки якості кормів, продуктів та сировини тваринного походження.
-розраховувати технологічні процеси виробництва молочних, м’ясних, рибних продуктів.
-здійснення технохімічного контролю готової продукції.
-методів забезпечення охорони праці.
Додаткові відомості
Досвідчений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet).Наявність водійських прав Категорій B, С1.
Особисті якості
Відповідальність, працьовитість, уважність, комунікабельність. Без шкідливих звичок.