Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 марта 2023 Файл

Ірина

Провідний економіст, фахівець з документообігу

Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Рискова Ірина Володимирівна
Дата народження: 16 лютого 1984
Місто: Київ
Вік: 39 років
Сімейне положення: заміжня, є син 12 років
Телефон мобільний: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: 2001р. – 2007р. Національний технічний університет України “КПІ”, факультет “Прилади точної механіки”, спеціаліст.
Досвід роботи: 12.09.2022р. – до сьогодні АТ "Сенс Банк"
Посада: фахівець супроводу зарплатно – карткових проектів
Досвід роботи: 01.08.2007р. – 01.03.2021р. КФ АТ "Місто Банк"
Посада: начальник відділу платіжних карток управління по обслуговуванню фізичних осіб
Обов'язки: продаж карткових продуктів/послуг, ведення переговорів та супровід клієнтів протягом всього періоду співпраці з ними, як фізичних так і корпоративних клієнтів; оформлення і перевірка документів на відкриття рахунків; оформлення договорів; проведення платежів/переказів та розрахунково-касового обслуговування; формування бухгалтерських проводок; здійснення позабалансового обліку; ідентифікація клієнтів і фінансовий моніторинг здійснюваних ними операцій та виявлення фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією (відмивання) доходів; формування статистичної звітності; своєчасне здійснення формування і брошурування документів дня згідно затвердженої номенклатури справ.
Посада: економіст управління активно-пасивних операцій
Обов'язки: складання, оформлення та організація укладання депозитних та кредитних договорів з фізичними особами; оформлення договорів з надання в оренду індивідуальних сейфів; формування фізичних справ, моніторинг виконання умов договорів (нарахування процентів, комісії, пені, погашення заборгованості, винесення на прострочку, пролонгація (кредитні лінії, овердрафт); робота з проблемною заборгованістю (написання претензій, здійснення розрахунку заборгованості для суду); формування файлів звітності (3A, C5, 42); між філіальне залучення вільних коштів та їх розміщення.
18.09.2006р. – 30.07.2007р. КБ "Приват Банк" посада: клієнт – менеджер

Обов'язки: проведень презентацій і реалізація нових продуктів банку; консультації клієнтів по продуктах банку; прийом, оформлення і складання документів на обрані клієнтом банківські продукти; підписання кредитних договорів та видача клієнту "пластику"; моніторинг проблемних активів; підготовка звітності; участь в плануванні перспективних напрямків розвитку продуктів банку (наради, презентації і т.п.
Професійні навички : ПК на рівні впевненого користувача. Досвід роботи з програмою «Mebius bank, «IS-Card», «Sheeva», «Б2» та «Microsoft 365». Знання нормативних документів НБУ. На даний момент відвідую Redford english school.
Особисті якості: Вмію брати на себе відповідальність, організувати та довести роботу до кінця. Легко находжу спільну мову з людьми та вмію працювати в команді на результат. Швидко навчаюсь, цілеспрямована, стресостійка, не маю шкідливих звичок.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: