Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 февраля 2023 Файл

Олександр

Начальник відділу з якості та комплектацій

Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ.

Турбаєвський Олександр Васильович
Дата народження - 11.09.1979
Контактна інформація:
71502, Україна, Запорізька обл.,
м. Енергодар тел.моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
На теперішній час маю статус ВПО, мешкаю:
м.Київ, Святошинський район
Мета:
Отримання посади офіс-менеджера, начальника відділу з якості та/або комплектації
Досвід роботи
:
З 09.2001 працював економістом 2 кат. групи планування у відділі балансів в Управлінні Виробничо-Технологічної Комплектації За час роботи опанував питання починаючи з безпосереднього формування потреби в ТМЦ (формування зведено-річної заявки) до формування плану фінансування. Оволодів методами роботи, пов'язаними з дебіторською та кредиторською заборгованостями, методологією ведення договірною документацією (на всіх стадіях від укладання договорів до отримання ТМЦ та подальшої видачі в цех). Формування лімітів фінансування та кошторису витрат загалом по ВП “Запорізька АЕС”. Формування звіту балансової комісії на підприємстві.
У 2014 працював інженером 1 кат. у ВП Атомкомплект ДП НАЕК Енергоатом.
З вересня 2015 по травень 2021 працював начальником дільниці вхідного контролю, вторинних ресурсів, реалізації та аналізу руху ТМЦ. Був відповідальним за організацію приймання ТМЦ за кількістю та якістю на ВП Запорізька АЕС, слідкував за дотриманням умов зберігання, та видачею ТМЦ у виробництво. Готував аналітичну інформацію щодо аналізу руху ТМЦ.
Володію основами щодо Антикорупційного законодавства.
Освіта (основна додаткова):

Освіта вища, закінчив Європейський Університет фінансів у 2001 році за спеціальністю: економіка підприємства та захист підприємницької діяльності, набув кваліфікації фахівця з економіки.
У 2018 році закінчив “Класичний приватний університет” та здобув професійну кваліфікацію магістра менеджменту, фахівеця з адміністративного менеджменту.
У 2020 році закінчив “Запорізькій національний університет” та здобув професійну кваліфікацію магістра за спеціальністю - теплоенергетика .
Професійні навички та знання:
Досвід роботи з комп'ютером на рівні просунутого користувача: операційні системи (Windows), програми (Microsoft Office Excel, Word, Power Point, графічні Photoshop).

Знання мов:

Українська, російська мови – вільне володіння. Англійська розмовна.

Інше:
Виявляє організованість, старанність та пунктуальність у роботі, організації особистої праці.
Якісно та вчасно виконує всі покладені на нього обов'язки. Вміє контролювати масу справ. У роботі виявив себе як відповідальний, сумлінний та професійний працівник, грамотний спеціаліст. Компетентно приймає рішення щодо проблем, що виникають у процесі роботи. Постійно підвищує професійний рівень. Своєчасно та якісно здійснює підготовку документів на ВП ЗАЕС, необхідних для виконання виробничої програми ДП НАЕК “Енергоатом”. Має почуття відповідальності за виконання своїх обов'язків.
Можливість участі у відрядженнях. Маю права водія (кат. В,С,Е) Одружений. Маю двох дітей 2006, 2012 р.н.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: