- PRO
Павло
Піцейоло-сушист, кухар на мангал, 15 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 55 лет
- Город:
- Днепр
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8878860/
Опыт работы
Кухар універсал
с 04.2022 по 08.2022
(4 месяца)
Біла Хата, Долинська (Готельно-ресторанний бізнес)
- Виготовлення заготовок;
- Приготування комплексних обідів;
- Обслуговування банкетів;
- Приготування гриль меню;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм;
- Контроль за якістю і вагою страв.
Піццайола-сушист
с 01.2020 по 03.2022
(2 года 2 месяца)
Like Fish, Херсон (Мережа фірмових рибних крамниць)
- Заміс тіста; формування і випікання піцци;
- Дотримання наявних технологічних карт та їх вдосконалення;
- Розробка фірмових рецептів та наповнення піцци;
- Заміна кухаря-сушиста: виготовлення суші, ролів та страв WOK-меню;
- Дотримання санітарних-гігієнічних правил і норм;
- Якісне обслуговування клієнтів.
Шеф-кухар, сушист
с 04.2019 по 01.2020
(9 месяцев)
Forelis, Херсон (Роздрібна торгівля)
- Формування заготовок для страв;
- Формування напівфабрикатів з рибних страв для подальшого продажу у замороженому та готовому вигляді;
- Випуск продукції власного копчення;
- Приготування суші та ролів на винос;
- Дотримання санітарних норм;
- Контроль за умовами і строками зберігання продукції.
Сушист- піццайола
с 01.2017 по 03.2019
(2 года 2 месяца)
Doshi Doshi, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
- Формування заготовок;
- Виготовлення суші, ролів;
- Приготування страв японської кухні і WOK-меню;
- Заміна кухаря-піццайоли: заміс тіста і виготовлення піцци згідно меню;
- Контроль за умовами і строками зберігання продуктів;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці.
Шеф кухар
с 09.2015 по 01.2017
(1 год 4 месяца)
Ресторан Подкова, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
- Приготування страв ресторанного рівня;
- Максимально швидка і якісна видача страв;
- Удосконалення технологічних карт і перегляд меню;
- Обслуговування банкетів;
- Контроль за якістю і вагою страв;
- Організація закупівлі продуктів;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм;
- Підтримка чистоти на робочому місці.
Образование
Херсонський технікум торгівлі
Кухар і кондитер, Херсон
Среднее специальное, с 1991 по 1993 (2 года)
Знания и навыки
- Складання технологічних карт
- Розробка ресторанного меню та подальше його вдосконалення
- Знання української,європейської,японської,тайської кухні
- Організація банкетів і фуршетів, їх обслуговування
- Досвід закупівлі всіх видів продукції для бару і кухні
- Розробка комплексних обідів
- Досвід роботи з усіма видами кухонного обладнання
- Управління персоналом кухні, організація вировничого процесу
- Досвід організації роботи ресторану, що відкрився з нуля
Инвалидность
Третья группа.
Інвалідність не заважає ефективно і якісно виконувати свої обов'язки.
Дополнительная информация
Маю організаторські здібності, пунктуальний, відповідальний, чесний та порядний співробітник. Дуже люблю свою професію і маю творчий підхід до роботи, постійно вдосконалюю свої навички.
Похожие кандидаты
-
Су-шеф, повар-универсал, пиццайоло
Днепр -
Пиццайоло, повар-универсал, горячник
20000 грн, Днепр, Киев , еще 2 города -
Машиніст крану, кухар, помічник кухаря, продавець
10000 грн, Днепр, Киев, Чернигов -
Бренд шеф-повар (замена меню)
Днепр, Винница , еще 8 городов -
Кухар, помічник кухаря
15000 грн, Днепр -
Суші-кухар
Днепр