Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Павло

Піцейоло-сушист, кухар на мангал, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
55 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар універсал

с 04.2022 по 08.2022 (4 месяца)
Біла Хата, Долинська (Готельно-ресторанний бізнес)

- Виготовлення заготовок;
- Приготування комплексних обідів;
- Обслуговування банкетів;
- Приготування гриль меню;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм;
- Контроль за якістю і вагою страв.

Піццайола-сушист

с 01.2020 по 03.2022 (2 года 2 месяца)
Like Fish, Херсон (Мережа фірмових рибних крамниць)

- Заміс тіста; формування і випікання піцци;
- Дотримання наявних технологічних карт та їх вдосконалення;
- Розробка фірмових рецептів та наповнення піцци;
- Заміна кухаря-сушиста: виготовлення суші, ролів та страв WOK-меню;
- Дотримання санітарних-гігієнічних правил і норм;
- Якісне обслуговування клієнтів.

Шеф-кухар, сушист

с 04.2019 по 01.2020 (9 месяцев)
Forelis, Херсон (Роздрібна торгівля)

- Формування заготовок для страв;
- Формування напівфабрикатів з рибних страв для подальшого продажу у замороженому та готовому вигляді;
- Випуск продукції власного копчення;
- Приготування суші та ролів на винос;
- Дотримання санітарних норм;
- Контроль за умовами і строками зберігання продукції.

Сушист- піццайола

с 01.2017 по 03.2019 (2 года 2 месяца)
Doshi Doshi, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

- Формування заготовок;
- Виготовлення суші, ролів;
- Приготування страв японської кухні і WOK-меню;
- Заміна кухаря-піццайоли: заміс тіста і виготовлення піцци згідно меню;
- Контроль за умовами і строками зберігання продуктів;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці.

Шеф кухар

с 09.2015 по 01.2017 (1 год 4 месяца)
Ресторан Подкова, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування страв ресторанного рівня;
- Максимально швидка і якісна видача страв;
- Удосконалення технологічних карт і перегляд меню;
- Обслуговування банкетів;
- Контроль за якістю і вагою страв;
- Організація закупівлі продуктів;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм;
- Підтримка чистоти на робочому місці.

Образование

Херсонський технікум торгівлі

Кухар і кондитер, Херсон
Среднее специальное, с 1991 по 1993 (2 года)

Знания и навыки

  • Складання технологічних карт
  • Розробка ресторанного меню та подальше його вдосконалення
  • Знання української,європейської,японської,тайської кухні
  • Організація банкетів і фуршетів, їх обслуговування
  • Досвід закупівлі всіх видів продукції для бару і кухні
  • Розробка комплексних обідів
  • Досвід роботи з усіма видами кухонного обладнання
  • Управління персоналом кухні, організація вировничого процесу
  • Досвід організації роботи ресторану, що відкрився з нуля

Инвалидность

Третья группа.
Інвалідність не заважає ефективно і якісно виконувати свої обов'язки.

Дополнительная информация

Маю організаторські здібності, пунктуальний, відповідальний, чесний та порядний співробітник. Дуже люблю свою професію і маю творчий підхід до роботи, постійно вдосконалюю свої навички.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: