Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олексій

Шеф-повар, 60 000 грн

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Буковель, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 02.2025 по наст. время (6 месяцев)
Fibonachi, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

«Відкриття ресторану з нуля. Розробка нових авторських позицій у меню.
Підбір та навчання команди професіоналів.»

Шеф-повар

с 01.2023 по 02.2025 (2 года 1 месяц)
Idealist, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Контроль закупки продукції, контроль якості продукції, прийом продукції, складання заявки продукції
2.участь в проробках нових страв і оптимізація існуючих.
3.Проведення гастрономічних вечерь
4.Навчання персонала кухні
5.Приготування страв згідно технологічних карт та норм
6.Контроль та забезпечення санітарних норм
7.Керування та організація роботи виробництва продукції на інші точки мережі, контроль.

Су-шеф

с 10.2022 по 03.2023 (5 месяцев)
Phoenix, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Пророботка нового меню
Контроль качества
Складання тех карт
Взаємодія з постачальниками

Шеф повар

с 10.2020 по 10.2022 (2 года)
Компот, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Пророботка нового меню
• Підбір персоналу
• Складання заявок на закупівлю продуктів
• Контроль якості страв, що видаються в зал
•навчання персоналу.

Су-шеф

с 04.2019 по 09.2020 (1 год 5 месяцев)
Компот, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Навчання персоналу.
•Складання заявок на закупівлю продуктів
•Контроль якості страв, що видаються в зал

Старший зміни

с 09.2018 по 04.2019 (7 месяцев)
Meydan restoran, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Взаємодія з персоналом
• Контроль якості сировини на підприємстві

Кухар

с 05.2017 по 07.2018 (1 год 2 месяца)
Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Київське вище професійне училище харчових технологій та рестороного сервісу

Кухар 5 розряду ., Київ
Среднее специальное, с 2017 по 2021 (4 года)

Знания и навыки

  • Організованість
  • Здатність до навчання
  • Приготування страв
  • Приготування гарячих страв
  • Приготування холодних страв
  • Європейська кухня
  • Готування піци
  • Українська кухня
  • Неконфліктність
  • Комунікабельність
  • Стресостійкість
  • Пакування готової продукції
  • Готування на мангалі

Дополнительная информация

Шукаю нових викликів у кулінарії — не звик залишатися в зоні комфорту, прагну до кулінарних пригод.

Маю особливий інтерес до української народної кухні. Готовий взяти на себе повну відповідальність за складання меню відповідно до концепції ресторану, підбір персоналу та контроль якості приготування страв.

Активно залучаюсь до розвитку закладу. Маю досвід в організації гастро-вечорів і готовий застосовувати свої навички для створення унікальних гастрономічних вражень.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: