Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 февраля 2024 PRO

Денис

Керуючий, менеджер, супервайзер, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Тернополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий магазину

с 02.2020 по наст. время (4 года 3 месяца)
ТОВ,,ДІЄСА'' , мережа магазинів ,, Ельдорадо'', Тернопіль (Магазин продажу побутової техніки)

Основні обв'язки це робота з виконанням поставлених планів та KPI показниками. Аналіз провальних напрямків та створення плану дій для досягнення поставлених цілей. Лідер торгового залу( порядок, чистота, розвиток персоналу, контроль виставлення товару та актуальних цінників згідно регламентів, замовлення товару на вітрину ) . Створення плану дій для розвитку магазину. Набір персоналу та його успішна адаптація. Створення команди яка заряджена на досягнення результатів та здорової атмосфери в колективі. Вирішення конфліктів з проблемними клієнтами. Знання всіх процесів в магазині та вміння їх оперативно вирішувати при потребі. Робота з поштою, звітами , аналізом , презентаціями , консолідація інформації.
Досягнення за час роботи в даній компанії в 2021р був нагороджений за найкращий приріст рік до року в обороті, стабільно тримаємось в ТОП 30 магазинів по компанії( починали 3 96 місця), Розвиток найкращих продавців в регіоні які показують високий та стабільний результат. Регулярно посідав призові місця в різних мотиваційних програмах.

Заступник Керуючого магазину

с 03.2017 по 02.2020 (2 года 11 месяцев)
ТОВ,,ДІЄСА'' , мережа магазинів ,, Ельдорадо'', Тернопіль (Магазин побутової техніки)

Основні обов'язки це контроль торгового залу( чистота, порядок згідно регламентів) , розвиток персоналу, робота з обмінами та поверненнями, вплив на поставлену ціль по КРІ показниках, робота з поштою.

Продавець - консультант

с 06.2015 по 03.2017 (1 год 9 месяцев)
ТОВ,,ДІЄСА'' , мережа магазинів ,, Ельдорадо'', Тернопіль (Магазин побутової техніки)

Основні обов'язки Контроль та порядок на закріпленій зоні відповідальності, робота з індивідуальними KPI показниками, постійний саморозвиток, стабільно високий результат.

Образование

ТНПУ ім.Володимира Гнатюка

ІПФ, викладач техніки та технології, Тернопіль
Высшее, с 2011 по 2016 (5 лет)

Знания и навыки

MS Office

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: