Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 января 2023 Файл

Ольга

Завідувач виробництва

Возраст:
34 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Бровары

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Шустик Ольга Володимирівна
Вік:32роки(08,09,1989)
Місто проживання: Бровари
Сімейне положення:заміжня
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електрона пошта :[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посада:завідувач виробництва,керуючий магазином

Мета

Хочу стати працівником компанії , організації ,підприємства
щоб реалізувати свої можливості та вміння ,поліпшити свої знання, навчитись
новому та досягнути в подальшому кар’єрного росту

Досвід роботи

Назва компанії: ДП «Фуршет»
Посада: заступник директора з виробництва
Період роботи: 04,10,2012— 04,06,2013
Обов’язки:
- контроль виробничих цехів
- замовлення сировини
- контроль за якістю продукції
- проведення інвентаризацій

Назва компанії: ТОВ «Новус Україна»
Посада: старший зміни виробництва
Період роботи: 9,06,2013-16,05,2014
Обов’язки:
- контроль за роботою цехів
- контроль за наповненістю вітрин виробництва
- дотримання асортименту згідно діючих планограм
- контроль за якістю продукції

Назва компанії: ТОВ «Новус Україна»
Посада: завідувач виробництва
Період роботи: з16,05,2014 та ще працюю на даний момент
Обов’язки:
- Організація виробничих процесів та контроль виробничих цехів
- Замовлення сировини
- Контроль дотримання санітарних норм та правил в виробничих приміщеннях
- контроль якості продукції
- своєчасне накриття вітрин , згідно асортиментної матриці
- контроль за втратами (списання ,уцінка)
- проведення інвентаризацій


Освіта

Навчальний заклад: Національний університет харчових технологій
Ступінь:Бакалавр
Назва спеціальності: харчова технологія та інженерія «Технологія зберігання, консервування та переробки молока»
Період навчання: 01,09,2006 — 03,07,2010
Навчальний заклад: Національний університет харчових технологій
Ступінь: Спеціаліст
Назва спеціальності: Технології зберігання , консервування та переробки молока
Період навчання: 04,02,2013— 20,12,2013

Вміння та навики

- впевнений користувач ПК

Особисті якості :
- вміння працювати в команді, пунктуальність , комунікабельність,
відповідальність.

Другие резюме этого кандидата

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: