Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 апреля 2024 Файл

Ирина

Директор ресторану

Возраст:
49 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ІРИНА ДАЛЕЦЬКА

Контактный телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ціль: отримання роботи мрії (керуюча, директор
ресторану, операційний директор мережі ресторанів,
організатор заходів, виїзних заходів, менеджер
проектів будь-якої складності)

Загальний досвід роботи в ресторанному бізнесі складає понад 20 років. Починаючи з позиції
офіціантки, пройшла всі наступні професійні рівні в ресторанній сфері. За версією журналу
«Новое Время» увійшла в рейтинг «ТОП-20 найкращих рестораторів України 2013 року». Люблю
людей, вмію створювати команду та працювати в ній, обожнюю ресторани, їжу та гостей.

Маю досвід запуску та відкриття ресторанних бізнесів з нуля, була ідеологом та проводила
ребрендинг діючих проектів, надавала висновки та рекомендації щодо планових показників та
вище. До своїх hard skills відношу вміння створювати та продавати, формувати, навчати та
мотивувати персонал, маю навички кризового менеджера та організатора кейтерингу.

Вважаю себе надзвичайно щасливою людиною, так як все своє життя займаюся улюбленою
справою. Я людина, яка відкрита та адаптивна до змін, люблю та швидко навчаюся новому, легко
ділюся своїми знаннями та компетенціями. Маю досвід роботи з іноземними шеф-кухарями,
пишаюся співпрацею з французьким шефом Режисом Тригелем, учнем Ж. Робюшона.

ОСВІТА
2002
Київський університет туризму, економіки та права (КУТЕП)
Юридичний факультет, диплом магістра по спеціальності «Правознавство», кваліфікація – юрист.

2021
Міжнародна онлайн-школа LABA
Диплом курсу: Управління фінансами

ДОДАТКОВО
§ Вільне володіння російською, українською, рівень англійської – Intermediate
§ Вільний користувач Microsoft Office, R-Keeper, 1-С, Internet, водійські права категорії В
§ Знання стандартів, менеджменту та маркетингу ресторанного бізнесу, звіти ДДС, P&L,
Баланс, розрахунок точки беззбитковості, впровадження планування та бюджетування у
бізнесі, платіжний календар
§ Особисті якості: високий рівень організованості, комунікабельність, вміння працювати в
команді, відповідальність, врівноваженість, відкритість до навчання, гарне почуття гумору
КОНСАЛТИНГ ТА КРИЗОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ
09.2021 – 01.2022
Ресторан «Ахіллес та Черепаха», Київ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

FOOD & BEVERAGE MANAGER, МЕНЕДЖЕРКА РЕСТОРАНУ
10.2020 – 04.2021
Готель Fairmont Grand Hotel Kyiv, Accor Hotel Group
Ресторан VOGUE Café Kyiv
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

§ Налагодження роботи персоналу
§ Підбір та управління персоналом
§ Створення ефективної та успішно працюючої команди
§ Контроль та аналіз результатів діяльності, підготовка звітності для власників бізнесу
§ Бюджетування
§ Навчання персоналу ресторану (кухні, залу, бару), підвищення професійного рівня
персоналу
§ Створення щомісячних графіків, місячних графіків роботи та графіків спеціальних заходів
§ Підтримання та підвищення стандартів обслуговування згідно з концепцією ресторану,
готелю

УПРАВЛЯЮЧА ПРОЕКТУ
06.2020 – 09.2020
Cuba Camp, Труханів острів, Київ – сезонний проект
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

§ Управлінський менеджмент, організація операційних процесів
§ Проведення банкетів та фуршетів
§ Робота з персоналом та гостями
§ Організація комерційних заходів, вечірок, концертів
§ Контроль та аналіз результатів діяльності, підготовка звітності для власників бізнесу
§ Фінансова звітність

КОНСАЛТИНГ СЕРВІЗ
2019 – 2020
Робота в мережевих проектах
Детальний аналіз поточної ситуації бізнесу, розробка ефективних рішень для підвищення
управлінської ефективності, поліпшення фінансового стану проекту і зниження фінансових
ризиків, коучинг персоналу, business inspiration

РЕБРЕНДИНГ ТА ЗАПУСК РЕСТОРАНУ
2018 – 2019
Drunk Fox Food&Bar, Київ – пивний ресторан

2017
Smorrebrod, Київ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Запуск проекту з нуля. Долучилася за рекомендацією відомого архітектора Дениса Беленка.
Головні задачі: стандартизація всіх виробничих процесів згідно з концепцією ресторану, підбір та
навчання персоналу, запуск проекту.
ДИРЕКТОРКА ТА УПРАВЛЯЮЧА РЕСТОРАНУ
2011 – 2017
Café Charlotte, Київ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

§ Ідеолог та творець концепції
§ Підбір та навчання персоналу ресторану (кухні, залу, бару), підвищення професійного рівня
персоналу
§ Стандартизація всіх виробничих процесів
§ Розробка меню, робота в команді з бренд-шефом, шефом та технологом
§ Організація гастрономічних вечерь, підготовка та участь у гастро-фестивалях
§ Проведення яскравих, резонансних вечірок із гастронахилом
§ Організація банкетів та фуршетів для посольств та великих компаній
§ Робота з гостями

ДИРЕКТОРКА ТА УПРАВЛЯЮЧА РЕСТОРАНУ
2007 – 2009
Sanahunt Lounge Restaurant, Київ

§ Кризовий менеджмент
§ Розробка та впровадження стратегії (за 2 місяці з мінімальними інвестиціями ресторан
показав прибуток вже через перший місяць, через півроку ресторан показав рентабельність 35%)
§ Організація приватних заходів до 150 осіб (повний супровід всіх етапів реалізації заходу:
сценарій, програма, трансфер, декорації, фуд-шоу)

КОНСАЛТИНГ ТА КРИЗОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ
2006 – 2007
Виведення підприємств на конкурентоспроможну прибуткову діяльність

УПРАВЛЯЮЧА РЕСТОРАНУ
2005 – 2006
Ресторан Галерея
Ресторан ФАберже

§ Підбір та навчання персоналу
§ Розробка меню та робота з шеф-кухарем та технологом
§ Стандартизація всіх виробничих процесів
§ Проведення вечірок та PR-акцій, робота з гостями

УПРАВЛЯЮЧА РЕСТОРАНУ
2000 – 2005
Клуб (згодом діджей-кафе) Сейф
Ресторан Велюр

§ Проектування, курування процесом будівництва
§ Підбір та навчання персоналу
§ Проведення яскравих вечірок, комунікація з артистами та робота з гостями

ОФІЦІАНТКА, АДМІНІСТРАТОРКА РЕСТОРАНУ
1998 – 2000
Ресторани Києва

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: