Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024

Яна

Продавець-консультант, адміністратор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
21 год
Город:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Attention! Attention!
Шукаю роботу!
Трішки про мене:
Мене звати Яна. Мені 21 рік.
Якщо потрібно відповідального працівника на роботу - Вам до мене!🤗 На даний час я не навчаюсь та активно шукаю роботу. Який у мене досвід запитаєте Ви? Працювала колись машиністом розфасувально - пакувальних машин 2 розряду на виробництві "Interfil". Також працювала продавцем- консультантом рослинної доглядової косметики(4 місяці)
Повна назва компанії Рослинна косметика Vesna .У роботі я ще той педант😊
Мої особисті якості : працелюбна, комунікабельна, дружня ( для мене один із головних пунктів , бо дуже ціную дружній колектив), відповідальна ( я притримуюсь тої думки, що в роботі та в житті ніколи не потрібно перекладувати відповідальність на когось іншого, а за всі свої вчинки відповідаю я сама).
Можливо у Вас виникне питання про мої недоліки🤔
Так ось , я вважаю , що ідеальних людей не буває - ми все ж таки не роботи🤖 недоліки є у кожного, але будь - який мій недолік , яким би він не був, я буду старатися позбуватися його у процесі роботи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: