Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 апреля 2024 PRO

Станіслав

Заступник директора, керівник підрозділу

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник (помічник) директора із співпраці з дальнім зарубіжжям

с 03.2019 по 12.2022 (3 года 9 месяцев)
ТОВ Полтавський автоагрегатний завод, Полтава (Машинобудування)

Начальник відділу маркетингу

с 05.2010 по 03.2019 (8 лет 10 месяцев)
ПАТ Полтавський автоагрегатний завод, Полтава (Машинобудування)

Провідний (2к, б/к) фахівець з методів розширення ринків збуту,

с 11.2001 по 05.2010 (8 лет 6 месяцев)
ВАТ Полтавський автоагрегатний завод, Полтава (Машинобудування)

Образование

Харківський державний економічний університет

Маркетинг, Харків
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)

Знания и навыки

Маркетингові дослідження Закупівлі за межами країни для основного виробництва Робота з індивідуальними споживачами Ринкова аналітика Функції прес-секретаря підприємства Адміністративно-бюрократичний інструментарій

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Я зацікавлений перш за все у віддаленій роботі. Готовий у рамках викладених нижче напрямків запропонувати комплексні рішення щодо виконання робіт, потрібних вашому підприємству. Маю свій невеличкий колектив.
Основні (стандартні) завдання:
- Закупівлі в країнах дальнього зарубіжжя для основного виробництва, включаючи прес-форми. Контракти, специфікації, розрахунки та планування закупівель, переговори з реальними та потенційним партнерами, пошук альтернатив, придбання/отримання та доставка зразків, зворотний зв'язок по будь-яких питаннях, організація доставки та розмитнення вантажів.
- Формування пропозицій та їх опрацювання до результату, «під ключ», в т.ч. пошук та опрацювання нових споживачів на зовнішніх ринках, підтримка та розвиток у сфері опанування нової номенклатури з використанням комплектуючих, що отримуються з країн дальнього зарубіжжя за запропонованими мною чи погодженими проектами.
- Робота з індивідуальними споживачами. Сприяння у формуванні, отримання та обробка замовлень, розрахунки, специфікації, переговори та супровід клієнтів, контроль одержання оплат.

Додаткові компетенції:
- Аналітика – квартальний аналіз поточної ринкової ситуації. Аналіз конкурентного середовища у вибраному географічному ринковому сегменті. Створення аналітичних таблиць – щомісячне ранжирування за типами продукції з урахуванням рентабельності та маржинального доходу, порівняльна таблиця постачань на ринки за відповідним принципом сегментації, аналіз роботи філій основних дистриб'юторів. Створення графічного відображення структури реалізації за типами продукції із зазначенням їх долі, рентабельності та маржинального доходу. Збір даних відносно планового та фактичного випуску кінцевих продуктів ключовими для традиційного ринку виробниками та оформлення результатів у вигляді порівняльної таблиці. Аналіз реалізації за клієнтами та номенклатурою та інше.
- Функції прес-секретаря підприємства.
- Різноманітні маркетингові дослідження.
- Адміністративно-бюрократичний інструментарій – канцелярська робота, положення про роботу підрозділів, посадові інструкції, робочі положення та інструкції, форми звітності щодо виконання певних завдань та інше.
- Забезпечення контенту/наповнення та підтримка працездатності сайту, сторінки підприємства у ФБ, інтернет-магазину.
- Обслуговування та маніпуляції з процедурою К1 Маркетинг в рамках процедури IATF 16949:2016, пізніше ДСТУ ISO 9001:2015.

Маю низку відзнак та нагород.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: