- Файл
Богдан
Шеф-кухар в сімʼю
- Возраст:
- 38 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9231181/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
ОСОБИСТІ ДАНІ О С В І ТА І К В А Л І Ф І К А Ц І Ї
Ім'я Техолог вер 2010 - чер 2015
БОГДАН РЕМІНСЬКИЙ Університет "Україна", Київ
Адреса Факультет: Харчові технології. Спеціальність: Технолог.
м. Київ
Номер телефону Шеф-кухар, Brand chef вер 2022 - лип 2022
[
[
Дата народження ДОСВІД РОБОТИ
05-02-1986
Шеф-кухар: готель "Космополітъ" вер 2013 - гру 2014
Стать Київ
Чоловіча
побудова схем оперативного обліку і контролю закупівельної, торгової,
Національність
Українець виробничої групи;
Сімейний стан ведення договірної роботи з постачальникамми, вибір і проведення тендерів
Одружений серед постачальників, наявність ділових контактів;
Водійські права планування закупівель, виходячи з плану виробництва та обсягу продажів,
категорія В контроль над процесом калькуляцій та списань, проведення інвентаризацій;
Веб-сайт кадрова політика (формування, корекція команди, реалізація системи навчання).
[
знання технологічних процесів приготування страв;
ІНТЕРЕСИ взаємодія з перевіряючими та контролюючими органами.
Кулінарія, Спорт, Книги, Автомобілі, Шеф-кухар: готель "Воздвиженський" гру 2014 - лис 2015
Туризм Київ
контроль приготування страв;
проведення інструктажу персоналу по технології приготування страв та іншим
виробничим процесам;
контроль дотримання працівниками правил і норм охорони праці, санітарних
вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил
внутрішнього трудового розпорядку;
розробка та оновлення меню ресторану, контроль якості та стандартизації
страв, контроль виробничих процесів кухні.
Шеф-кухар: державне управління по обслуговуванню офіційних
лис 2015 - жов 2017
прийомів
Київ
обслуговування та прийом державних осіб різних країн.
Brand chef La Famiglia Catering лис 2017 - лют 2019
Київ
контроль видачі страв високої якості і смаку;
ведення і підготовка дегустацій;
проведення заходів;
розробка та оновлення меню, яке відповідає вимогам сучасного кейтеринга,
контроль якості та стандартизації страв, контроль виробничих процесів кухні.
Шеф-кухар у VIP сім`ї бер 2019 - лют 2022
Київ
приготування їжі відповідно до вподобань кожного члена сім`ї;
розробка меню та індивідуальних раціонів, створення індивідуальних схем
харчування кожного члена родини відповідно порад нутріцціолога чи лікаря;
складання списків та закупівля необхідних продуктів та товарів;
обслуговування родинних свят;
догляд за посудом та підтримка порядку на кухні;
вер 2022 - лип 2022
НАВИЧКИ
Знання технологій HACCP
Стандартизація та
оптимізація зберігання
продуктів
Microsoft Exel
Microsoft Word
1C
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар, бренд-шеф
Киев, Другие страны -
Шеф-повар, су-шеф
Киев, Удаленно -
Шеф-кухар, сушеф
Киев -
Кухар, сушеф, шеф
Киев -
Шеф-кухар, сушеф (суши, японська кухня)
60000 грн, Киев -
Сушист, су-шеф, шеф-повар
30000 грн, Киев