Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Богдан

Шеф-кухар в сімʼю

Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Б О ГД А Н Р Е М І Н С Ь К И Й

ОСОБИСТІ ДАНІ О С В І ТА І К В А Л І Ф І К А Ц І Ї
Ім'я Техолог вер 2010 - чер 2015
БОГДАН РЕМІНСЬКИЙ Університет "Україна", Київ
Адреса Факультет: Харчові технології. Спеціальність: Технолог.
м. Київ
Номер телефону Шеф-кухар, Brand chef вер 2022 - лип 2022
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження ДОСВІД РОБОТИ
05-02-1986
Шеф-кухар: готель "Космополітъ" вер 2013 - гру 2014
Стать Київ
Чоловіча
побудова схем оперативного обліку і контролю закупівельної, торгової,
Національність
Українець виробничої групи;
Сімейний стан ведення договірної роботи з постачальникамми, вибір і проведення тендерів
Одружений серед постачальників, наявність ділових контактів;
Водійські права планування закупівель, виходячи з плану виробництва та обсягу продажів,
категорія В контроль над процесом калькуляцій та списань, проведення інвентаризацій;
Веб-сайт кадрова політика (формування, корекція команди, реалізація системи навчання).
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Великий досвід вирішення конфліктних ситуацій в колективі;
знання технологічних процесів приготування страв;
ІНТЕРЕСИ взаємодія з перевіряючими та контролюючими органами.

Кулінарія, Спорт, Книги, Автомобілі, Шеф-кухар: готель "Воздвиженський" гру 2014 - лис 2015
Туризм Київ
контроль приготування страв;
проведення інструктажу персоналу по технології приготування страв та іншим
виробничим процесам;
контроль дотримання працівниками правил і норм охорони праці, санітарних
вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил
внутрішнього трудового розпорядку;
розробка та оновлення меню ресторану, контроль якості та стандартизації
страв, контроль виробничих процесів кухні.

Шеф-кухар: державне управління по обслуговуванню офіційних
лис 2015 - жов 2017
прийомів
Київ
обслуговування та прийом державних осіб різних країн.

Brand chef La Famiglia Catering лис 2017 - лют 2019
Київ
контроль видачі страв високої якості і смаку;
ведення і підготовка дегустацій;
проведення заходів;
розробка та оновлення меню, яке відповідає вимогам сучасного кейтеринга,
контроль якості та стандартизації страв, контроль виробничих процесів кухні.

Шеф-кухар у VIP сім`ї бер 2019 - лют 2022
Київ
приготування їжі відповідно до вподобань кожного члена сім`ї;
розробка меню та індивідуальних раціонів, створення індивідуальних схем
харчування кожного члена родини відповідно порад нутріцціолога чи лікаря;
складання списків та закупівля необхідних продуктів та товарів;
обслуговування родинних свят;
догляд за посудом та підтримка порядку на кухні;

вер 2022 - лип 2022
НАВИЧКИ
Знання технологій HACCP
Стандартизація та
оптимізація зберігання
продуктів
Microsoft Exel
Microsoft Word
1C

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: