Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 апреля 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9327897

Консультант з розвитку

Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Особисті дані:

Ім’я: Кияшко Андрій Віталійович
Дата народження: 05.03.1984 року
Адреса: м. Запоріжжя, вул. Чудова, буд. 124
Номер телефону: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Місце народження: смт. Кирилівка
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: одружений
Діти: 3 сина

Освіта та кваліфікації:
1. Рік закінчення 2006 – Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій.
Фінансист-економіст.
2. Рік закінчення 2010 – Запорізький інститут державного та муніципального управління.
Менеджер туристичного бізнесу.
3. На цей час навчаюсь на заочній формі в Таврійському державному агротехнологічному університеті імені Дмитра Моторного на факультеті Публічне управління та адміністрування.
Досвід роботи:
• Лютий 2007 – червень 2009 роки: Виконавчий директор, ТОВ «Азовські ресурси».
Обов’язки: планування та координація роботи підприємства, прийняття рішень з питань фінансово-економічної сфери, а також в галузі соціальної політики та його зовнішньоекономічної діяльності, здійснення представництва в органах влади, розробка проектів внутрішньо-нормативних документів.
• 2007 – 2016 роки: Головний директор, ТОВ «Бетон Альянс».
Обов’язки: формулювання, планування, здійснення і координація всіх видів діяльності підприємства, забезпечення відповідності продукції кращим зразкам з метою задоволення потреб замовників і споживачів у відповідних видах продукції, підвищення продуктивності праці, ефективності виробництва і якості продукції, організація праці, виробництва і управління, удосконалення господарського механізму, направлення діяльності персоналу на досягнення високих економічних та фінансових результатів підприємства, проведення заходів щодо забезпечення підприємства кваліфікованими кадрами, найкращого використання безпечних і сприятливих умов праці, додержання вимог законодавства про охорону праці.

• 2004 – 2021 роки: Приватний підприємець.
Обов’язки: аналіз та вивчення ринку туристичних сфер діяльності, організація туристичного бізнесу, підбір персоналу, вивчення ринку реалізації продукції, додержання трудового законодавства, складання договорів оренди та трудових договорів.
• 2022 – 2023 рік: Волонтер.
Обов’язки: надання допомоги незахищеним верствам населення та внутрішньо переміщеним особам, особам, які постраждали внаслідок військової агресії російської федерації проти України, а саме:
• Відвідування лікарень, для надання допомоги у вигляді продуктових та гігієнічних наборів постраждалим особам від військової агресії російської федерації.
• Допомога на пункті видачі гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб Пологівської, Оріхівської, Гуляйпільської громади, Кирилівської та Якимівської громади, Михайлівської та Василівської громади, Токмацької та Приморської громади.
• Заповнення документів для надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.
• Надання звітності донорам по роздачі гуманітарної допомоги.
• Внесення звітності до комп’ютерної бази.
З 10 березня 2023 року по 31 грудня працював консультантом по організаційній підтримці міст компактного проживання Гуманітарного центра «Проліска».
Обов’язки: надання допомоги внутрішньо переміщеним особам, які проживають в містах компактного поселення. Також в обов’язки входить:
• допомога у розвитку та підтримці мережі ефективних партнерських відносин з різними зацікавленими сторонами, співпраця з іноземними партнерами;
• регулярний моніторинг місць компактного проживання ВПО;
• організація та проведення координаційних зустрічей мешканців та адміністрації МКП, а також із зацікавленими сторонами;
• регулярні консультації з органами влади у відповідних регіонах з питань розселення переселення, планів на випадок непередбачуваних обставин;
• картування послуг і шляхи перенаправлення;
• територіальна координація: координаційні зустрічі з гуманітарними організаціями, присутніми в МКП/ відповідних територіях;
• розвиток потенціалу органів влади / ключових зацікавлених сторін;
• розробка карт послуг для організації багато секторальних механізмів перенаправлення ВПО;
• відвідування зборів СССМ кластеру, підготування нотаток за результатами зустрічей;
• підготовка статистичних та/або інших звітів;
• 06.04.2023 Взяв участь в одноденному тренінгу "CCCM operations workshop". Практичний тренінг з оперативної діяльності СССМ;
• 13.04.2023 Прийняв участь у одноденному онлайн-тренінгу «Компактного проживання ВПО»;
• 23.05.2023 Прийняв участь у дводенному тренінгу «Вступ до управління та координації МКП»;
• 8-9 червня 2023 тренінг з протидії ГЗН (гендерно зумовлене насильство) в СССМ.
З 1 січня 2024 року працюю в Гуманітарному Центрі «Проліска» на посаді Outreach worker, надавач послуг з дистрибуції гуманітарної допомоги.

Водійські права: категорія В, С.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: